BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.447,68

HDP'li Beştaş'ın telefonu kavga çıkardı

Meclis'te AK Parti ile HDP'li milletvekilleri arasında bu kez de Faysal Sarıyıldız tartışması çıktı. HDP'li Beştaş, Sarıyıldız'ın telefonla Meclis'e hitap edeceğini söylemesi üzerine AK Partili milletvekillerinden itiraz geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
vatandaş

Niye telefonla Mecliste konuşuyor ki? Konuşacaksa gelsin Meclis kürsüsünden konuşsun, kim engelliyor bunları?

somalı

çirkin karı suratı belli ediyor ruh halini

meclis kirlenmişdir

Bir ülkede teröristler meclisde ise o ülkenin geleceğide gücüde bitmiş demekdir

leventk

ben inanıyorum ki, kürtleri bunların ellerine verirsek , onları kıtır kıtır keserler, şu nefrete bakarmısınız, mecliste kürsüye çıkan bir teki dahi mantıklı sakin bir konuşma yapmıyor,

misafir21

pkk şu ana kürt şehirlerinde katliam uygulamakta.kürtlerde çareyi kürt şehirlerine gitmekte değil türk şehirlerine gitmekte buluyorlar.eski komünist şimdilerin koyu kapitalisti celal doğan kürtlerin yüzde yirmibeşinin bile devletin pkk ya yaptığı operasyonları desteklemediğini söylüyor...o önce fildişi kulesinden çıkıp halkın arasına karışşsın..halk pkkyı artık desteklemekten vazgeçti..kanıtı da şehirlerden kaçan insanlar

Misafir

eğer kendilerine milletvekili diyorlarsa önce kürt katliamı yapan PKK terör örgütüne dur desinler...ama nerde şu an yabancı düşmanların maşası durumundalar

H.İ.K.

Bunların cümlesine arkadan sufle veren kimse onları bağlamak istediler ellaamm. Birde vekil falan ayağına!

Iraka doğru Kovun gitsinler

Meclisi bebek katili kan emici vampir utanmaz arlanmaz bölücü PKK lılar basmış.

a b

hdp liler çok çirkinsiniz be

fidan

beştaş, mecliste asıl çırtlak seslerin hdpliler olduğunu kafan basmıyor değilmi...

memet

faysal denen pkklı cizrede pkk ile orda telefonla bağlanacak.aynen bunların yandaşları pkklıların yaptığı gibi bunlar mecliste konuşurken tam karşıya kannası koyacaksın ve sırayla hdp milletvekillerini alnından vuracaksın.nasıl pkk polis ve askerimize aynısını yapıyor bizde mecliste aynısını yapalım.vatan hainlerine

Vatandas

Bu cirkefler bas belasi

Misafir

Bunlar standart bu durumda bile utanma yok artık yüzünüz kalmadı.İşlerine gelince solcu alevi gezici kürt vs herşey olurlar (bkz amazon bukalemunu) ama çıkıp kürtler deseki istemiyoruz bu sokak eşkiyalarını kulaklarını tıkarlar.Yanlışlıkla alevidir diye yozgatta sivasta içanadoluda doğuda fazla cemevlerine salça olmayın türk bayrağını kuran' a sarar sizi sopasıyla ehlileştirirler.

Misafir

Buradaki yorumlar sadece kürt düşmanlığına dayanıyor

Misafir

Bu meymenetsizlerin orada ne işi var,siyasetçiolmuş silahlı terörü savunuyor, destekledikleri teröristlerin yanına gitsinler.

Zeynep

Korkuyla , bıçakla , silahla , baskıyla , şirretlikle herkesi yıldıran , asıl faşist sizlersiniz ; konuşma hakkı vermek ne kelime , konuşma terbiyesi sıfır !!

Misafir

yav şu kadının suratına bi bakın aynı terörüst suratı gibi tiksiniyorum bunları görünce

Misafir

bunu milletvekili olarak seçenlerde suç.

ALtmış SekizLi

Kimin terörist kimin Akademisyen, gazeteci, aydın, köylü, işçi, öğrenci olduğuna kim karar veriyor?.......

mert mert

vekil hanım ağaları murat karayılanı baglasaymıs ya daha etkili konuşurdu belki bunlardan. parlemento üyesiyiz diyor herseyi hak goruyolar.

Pazarcı Necmi

Teröristci vaaaaaar!... milyonlar terörist ilan ediliyor... Yiyen kazanıyooooooooor!.....

Misafir

Adamı milletvekili diye seçmişler orada teröristlerle yanyana sonrada telefonla bağlanıcak sen orayı ne sanıyorsun şov arenasımı,milletvekiliysen teröristlerden ayrıl millet meclisinde konuş ne patronsun nede müdür. HDP tamamen alakasız oldu başkanı ayrı milletvekilleri ayrı sözcüleri ayrı yakında birbirlerine girerler yada içindeki terör e uzaklar ayrılır ayrı bir parti kurup lağvederler.

  • 1