BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

HDP'den 65 milletvekili CHP'ye mi geçecek!

Türkiye ilk kez seçim hükümetine doğru giderken önemli bir detay gündeme geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümeti kurmakla görevlendirilmesi durumunda MHP'yi ikna edebilirse HDP'den 65 milletvekili CHP'ye geçecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Pusat

salih tuna herkesi kendileri gibi midesiz sanıyor anlaşılan !! Dolmabahçede pkklılarla aynı masada kucak kucağa müzakere ederlerken hep beraber halaya durmuşlardı !! Mhp bu tuzaklara gelmeyecek ve kanmayacak kadar ŞEREFLİDİR !! Şerefi olmayanla düşünsün !!

OBA

salih tuna ..yeni şafak.daha düne kadar chp ye ulusalcı ve faşist damgası yapıştıran. anadilde eğitim ekarşı çıktıkları için köhnemiş ırkçı diyen.kürtçü kanatla fütürsuz sevdiğ iktidarın aşk ve sevgi serüvenini topluma cillayıp pazarlayan tuna.seçim yaklaşınca yine bildik bel altı vuruşlara başladı.misyonuna uygun ithamlar.zorlama sayın yuna kayış kopar.bizden zöylemesi

ilhan güven

Be ne biçim kafa eğer MHP böyle bir hükümette yer alırsa kimi kandırmış olacak kendi kendini mi. Güya HDP ile koalisyon kurmamış mı olacak. Kimin mikrofonu ile konuşursa konuşsun konuşan aynı olduktan sonra ne farkeder. Gerçi MHP den beklenir böyle bir şey. Adamın memleket, din, iman hiç umrunda değil tek hedefi Erdoğan ona karşı zafer kazanmak için birilerinin kucağına oturacak ama sonra başına ne gelir bilinmez.

Mehmet CcC

uydurma haberleri koymayin.. buna ancak fanatik AKP'liler inanir. MHP'liyim ben bile inanmiyorum..

ali

Havuz medyasının uydurması...

görüşüm

bırakın bu safsataları. kimse kimseye geçmez .bu AKP hükümeti devam eder kel topal da olsa taki bir dört sene geçene kadar .

harun

yeni şafak akp nin basın yayın organıdır. uydur uydur utanmaz arlanmazlar. azcık haysiyet olur insanda.

tespit

chp pkk için gövdesini ortaya koyuyor yazıklar olsun

vatandaş

mhp nin durumu ne olacak hatta mhp dende geçsin 79 tamamlansın 280 kurarlar belki

mazlum

Ne kadar saçma düşünceler gündeme geliyor.Bunlar nasıl kurgulanıyor.bu ülkeyi bu mantık bu noktaya getirdi.

veli demir

HANİ CHP YASATEKLİFİ VERDİ MİLLET VEKİLİ PARTİ DEYİŞTİREMEZ DİYE ne oldu bu yasaklar AKP YEMİ düzgün ol dürüst ol CHP UTAN MADAN SIRTINI hadp dayadın

abuzettin

birbirlerine çok yakışırlar..

hakim

hadi yaaa nerden bildin

garipssin

Yok şimdikini kaldıramıyor.senin?

ANCA GÜLERİM

BAŞBAKAN OLMAK İÇİN HER FIRILDAĞI DENEYECEK KEMAL, HDP LİLER CHP YE GEÇERDE , MHP DESTEK VERİRSE , BUNA ANCAK GÜLERİM, MHP KENDİ KENDİNİ KANDIRIYOR DERİM, ALATURKA WC YE DEĞİL, ALAFRANGA WC YE ETTİ BAHÇELİ DERİM, NE FARKI VAR, YAPTIĞIN ŞEYİN İKİSİDE AYNI DEĞİLMİ :))))

efendileri ikna eder

Ama batılı efendileri bu üç parti liderini de çok rahat ikna eder. sonra da efendilerinin emirlerini uygulayan bir hükümet olurlar. Ülkemiz mahvolur, esir olur.

sizi gibi hayalciler

bu chp ve pkk nın tbmm deki temsilcisi ne güzel anlaşıyorlar yanlarına aydın doğan ve paralelci muhterem hocayıda alsınlar türkiye için en uyumlu hükümeti kurarlar

dadi

ne sacma bir haber... bu haberi yazanda hic akil fikir yok.. buna inanipta yorum yapmakta sacma.. kufeden kufeye tuz mu tasiyoruz??? Seker ile tuzu birarada mi tutarsiniz siz???

dadi

ya buna inaniyorsan sen hakkaten safsin :)))

misafir

Beyin jimnastiği yapmaya devam edelim.HDP'denotuz milletvekili istifa edip yeni bir grup oluşturur AKP ile koalisyon kuramazmı.

sosyo path

senin miden neler jkaldırdı kendine bi rşey dem,yorsunda CHP hükümet için HDP den vekil almasımı takıldı aklına

bence

chpnin midesi her düzeni kaldırır

serdar

içinde akp nin olmadığı bir seçim hükümeti kurulacak diye akp nin ödü kopuyor. Çünkü böyle bir hükümet kurulduğu taktirde bütün pislikleri meydana çıkacak bunu çok iyi biliyorlar

çokomik biri

İmdi Tuna çok atmışsın,atem tutem yapmışsın,olmamış!!!

Misafiirr

sistemtaik oarlak isimlerin değişmesi neyi ifade eder. Her gün ekmek yiyioruz bunun ekmek değil de bir gün adına farklı sey dediğimizde , aynı tadı ve hazı alıp açlığımızı gidermiyecek mi? yeni bildiğimiz ekmek ,diyaloğ süreçleri olmadan oturup konuşmadan bir yere varmak zor, yaşamak icin dünyada herkese yeterince yer var , özgür eşit bir şekilde yaşamak bu kadar mu ?