BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.438,45

Hasan Akar böyle kıvırdı

Atatürk'e hakaretten aranan ve 43. günde teslim olan Hasan Akar mahkemede, "O anda irademin dışında dini hassasiyetimle o sözleri söyledim. Bilerek bir suç işlemedim" sözleriyle kendini savundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
insan ol

Sen bir insanmisin hayatta din hocasi olamazsin sen tam beyni yikanmis bir yobazsin Cenabi. Allah senin gibi beyni yikanmis insanlari af etmez huzur vermesin yarabbiii

Siyaset Bilimci Gürbüz Evren'den ALINTI

RABİA işaretini İslam tarihinde ilk kim ve neden yapmış bilen var mı? 657’deki Sıffın Savaşı’nda, Hazreti Ali’yi yenememiş, ancak hakemleri ikna ederek, alavere dalavere ile kendini Halife ilan etmişti.Muaviye’den yana tavır alan Hariciler ise Hazreti Ali’yi , Muaviye de, bir süre sonra da, Hazreti Ali’nin çocukları, Peygamberin de torunları Hazreti Hasan ile Hüseyin’i öldürmüştü.Özellikle Hazreti Ali’nin öldürülmesinden sonra Halifeliğini sağlama alan Muaviye, her fırsatta Ali’yi ve taraftarlarını yok saymak, dışlamak için, taraftarlarına, Dördüncü Halife’nin kendisini olduğunu DÖRT PARMAK işaretini yaparak ilan etmiş, taraftarları da, aynı işareti kullanmıştır.Muaviye bin Ebu Süfyan’ın dedesinin adı da Rabia’dır. Kureyş aşiretinin liderlerinden olan dede Rabia, torununa, “adıma uygun davran, önemini unutma” tavsiyesinde bulunmuştur.

Ergül

Yüzünde nedamet,beyninde hurafe,yüreğinde kin,dilinde küfür,ağzında salya...Bir tipik yobaz.İyi iftarlar.

Yalancı,yalancı

Evet bilerek ve isteyerek yaptın,bari kıvırma evet yaptım de nasılsa fazla ceza verilmez sana.??Yanlış kişilerin hain ilan edildiği bir ülke burası,sana birşey olmaz.

Misafir

Gerçek Müslüman, bir kadına iftira atmaz.

urenha

hakkında iyi yada kötü yorum yapmaya bile degmez,yazık.

Misafir

muhterem(!) "O anda irademin dışında dini hassasiyetimle o sözleri söyledim." diyor.. Ben de diyorum ki, senin dini hassasiyetine ....

  • 1