BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.443,58

Halaçoğlu'ndan Akşener'e sert sözler

24 Haziran seçim sonuçları İYİ Parti'de tartışmalara neden oldu. İYİ Parti Kurucularından Yusuf Halaçoğlu, Meral Akşener'in seçim değerlendirmesindeki başarılıyız nitelemesine tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

Pazar Meydanı. Kendimi düşünüyorsam namerdim!!

E TABİ ŞİMDİ BÖYLE,

SEN M.VEKİLİ OLSAYDIN AMA BAŞARILI OLACAKTI,DEĞİL Mİ??ŞU ŞEHİRDEN 1. SIRA İSTERİM DEME HAKKI YOK KİMSENİN.

Misafir

Misafiri eleştiren misafir İP partisi bölücüdür, chp-hdp-pkk- dhkpc- fetö ile aynı safta yer tuttu. Başbuğumuzun mirası MHP ye ihanet etti. Bunu asla UNUTMAYACAĞIZ

Misafir

Aksenerin pesine takilip hala mhp liyiz diyenler var. Gercekten mhp liysen veya milliyetciysen ulkemize SAldiranlarin veya onlarin adamlarinin pesine neden takildiniz. Bu nasil milliyetcilik. Bahceliyi sevmiyorsan oy atmazsin yada saibesiz bir parti kurarsin. Pkk, feto vs. İle ayni safta durmak neyin nesi. Gecmis olsun, sizin gibilerin artik milliyetci olduguna kimse inanmaz. Bu unutulmaz.

mevhibe inal

Yazık ettiniz bu ülkenin milliyetçilerine. Bir o yana bir bu yana yamanarak, üstelik de Milliyetçilere hakaret edenlere.

KAYSERİLİ

BAŞKAN KAYSERİ YE VE SANA MHP DEN AYRILMAK YAKIŞMADI. İYİ PARTİ BÖLMEKTEN BAŞKA BİR İŞ YAPMIYOR. SANA MHP YAKIŞIRDI. ŞİMDİ YÜZDE YİRMİ OY ALMAK VARKEN 10-10 İKİYE BÖLDÜNÜZ. YAKIŞTIMI BU MİLLİYETÇİLERE

Radi Şimşek

Yusuf Hocanın sözlerinde elbette doğruluk payı var. İlerisi için ders çıkartmalı.

Misafir

Kadından imam olmaz ama papazdan olur.

Misafir

yusuf bey nasıl oldunda sen MHP bırakıp akşenerin peşine düştün yakıştımı sana kardaş kadından imam olurmu

Misafir

sanane la oymu verdin de eleştiriyorsun secim onceki yaftalamalarınıza hala devam ediyorsunuz utanmazlar hangi partiye oy verdiysen gi ona bak.

Misafir

Atın bu herifi partiden, akp nin ajanımıdır nedir.

VATANDAŞ

YUSUF BEY ÖNCE SENİN MİLLİYETÇİLĞİN SORGULANIR.CHP+İYİ+HDP BİRLİKTE OLDUNUZ.HANGİ HESABIN PEŞİNDEYDİNİZ.

MİSAFİR

Bide türkiye düşmanlarıyla beraber olmuşlar chpkk fetö vs her şey İYİ olacak deyi çığırıyordu bu satılmışlar nasıl İYİ OLDU DEMİİ BU OSMANLI TOKADI,NE MİLLİYETÇİLİĞİNİZ KALMIŞTI NE MEMLEKET SEVDANIZ .BAHÇELİ ÜLKÜCÜ GÖMLEĞİNİZİ SOYUP SİZİ KAPININ ÖNÜNE KOYDU HADİ GİDİN ABD YE UŞAKLIK YAPIN BAKALIM

Misafir

Biz MHP ye karşı değiliz ...Bizim MHP liliğimizin zekatı sizin boyunuzu aşar....Biz Bahçeli ve Balgat yönetemeyenleredir....

Misafir

hepiniz MHP ye geri döneceksiniz.

osmanlı

Haloçoğlu eleştiriyi sanki bir mhp ve akp gibi yapmaktadır. Lakin bir gerçek varki ilk defa girmiş bir partinin mecliste temsil edilmesi başarısızlık değildir. Çalışığ çabalayıp oyumuzu nasıl artırırız derdine düşmek yerine kendi partisine kurşun sıkan bir zihniyet. Mhp ye dönüş sinyallleri veriyor bence.

Misafir

CHP NİN SAYESİNDE İYİ PARTİ MECLİSE GİRMİŞTİR

ss.sebo

Bulunduğum yerde hiç devlet yardımı almamasına rağmen en çok parayı iyi parti harcadı. Bu değirmenin suyu nereden geldi acaba?

ADNAN METİN

Akşener in cb adaylığı açısından başarısızlık olmuştur bu doğrudur. Ama mv secimlerinde gönlümüzdeki oranların altında kalınmıştır.Bu başarısızlık değil her zaman istenilen sonuc alınamaz. Alınan sonuç kötü demek te hata olur. Yılların mhp si bile aynı oranda oy alabilmiştir.

Misafir

sayın halaçoğlu, Evet alınan oy belki başarı sağlamayacaktır ama ilk defa seçime giren, bu kadar engellemeye bu kadar karalamaya karşı barajın geçilmiş olması sizce başarı değilmi?

Baha

Hallacoglu senin gibi düşünüyorum.herhalde başarısız olan TAYYİP

Kadir Bozbey

Halaçoğlu hayatında bir kere olsun dürüst olmayı dene

yaşar kotan bursa

prof bozuntusu ülkücü şehidin yetimini anasını babasını hiç düşündünüzmü onlar toprağa sen prof oldun ama adam olmadın ALLAH büyük

Misafir

Rakip de olsa bazı insanların çıkıp mertçe konuşması beni mest ediyor.

OFLU BABA

MHP YI KARISTIRDIN SIRA IYI PARTIDEMI HALACOGLU HALAC