BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Hakan Fidan'la ilgili çarpıcı iddia Kuzey Irak'a gidiyor

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın PKK’nın elinde bulunan iki MİT personelinin serbest bırakılmasına dönük faaliyetlerde bulunmak için Kuzey Irak’a gideceği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Yuh heryer de battık

Misafir

Iki haftadan beri bu haberler internette, fakat devletten bugüne kadar tek ses yok idi. Askerler, polisler senelerdir Kandilde esir, orada unutulur, ancak ölürlerse duygu sömürüsü yaparlar. Israil tek bir askerine 500 küsür Hamas tutuklusunu verir, bunlar ise ölüme terk eder. Bu seferkiler üst düzey MIT personeli ya gizlice PKK ile irtibat kuruyorlar.

Misafir

ALDATMA VE KANDIRMA PARTISI YALANLARA DOYMUYOR!

Misafir

Yalan haber olduğu belli 1.PKK niye bırakın Mit elemanlarını.2.Bu kadar sayıda Mit elemanı deşifre oluyorsa PKK lıların bunları deşifre etmesi imkansız ki içeriden veya müttefik zannettiklerimizden hıyanete uğruyoruzdur bunlar alınıp PKK'ya veiriliyordur.3.Mit Müsteşarı bu göreve gitmez 4.Refandumdan Mit'e ne Hükümet varken Sn.Başbakan bizzat gitti uyardı.5.Barzani ne diyor ABD refanduma karşı değil sadece zamanı değil dedi diyor yani Allah bunları şaşırtıyor başlarına gelecek var demek ki.

  • 1