BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Gezici'den 'hayır'cıları alt üst edecek referandum anket sonucu

16 Nisan anayasa referandumunda 'hayır'cı kanatta yer alan anket şirketleri son referandum anket sonuçlarını yayınladı. SONAR ve AKAM anket sonuçlarına göre hayır oyları önde derken, sürpriz anket sonucu Gezici'den geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
DOGU GAZISI

HAYIRLISI OLSUN INSALLAH HAYIRDAN BASKA BU TANSIYONU VE DIKTEYI YOK ETMEZ.. ULKEYE HAYIR SARTTIR VE KURTULUSTUR.

VATANDAŞ

PAZAR GÜNÜ GÖRÜŞECEĞİZ. FİFTİ FİFTİ Mİ? ANTİFİFTİMİ? BİRAZDAHA GAYRE HAYIR ATBAŞI ÖNE GEÇEBİLİR DEMEK İSTENİYOR AMA AVUCUNUZU YALAYACAKSINIZ.

mahmut demirkolllllu

sol zihniyet anket sonucu diye kendi arzularına göre okuyucuyu kandırıryor..Evet fazla çıkınca rezil kepaze olacaklar.Sol akılda kandırma yalan çamur atmak adettendir.fetö ve kandil dostluğundan toplşuma ters davranırlar.

kayı boyu

17 NİSAN SABAHI ACI BİR FERYAT DUYACAĞIZ. Haayııııııır! Hayır demeye doyamayanlar o zaman istedikleri kadar Haayıııır diyebilirler. Bizlerde kulağımıza gelen hoş bir seda olarak dinleriz bu inlemeleri.

dobra

Referandumda evet diyeceğim. ancak hayır vermek isterdim. Sebebine gelince tam başkanlık sistemi gelmiyor. Cumhur başkanının yetkileri azaltılıyor sorumlulukları artıyor.Ancak başka çaremiz de kalmadı.

yüzdeyüzmilli

Evet önde olsa Ak Parti bu kadar yirtinmazdi diye mantik gelistiren IQ dehasina o zaman söyle soralim. Hayir öndeyse senin mantigina göre o zaman Avrupa'nin agir abileri Almanya, Hollanda, Isvicre, Avusturya...Peki bunlar neden bu kadar yirtiniyorlar? Sizleri saymiyorum bile!

VatanSever

Tayyip Erdoğan dilediği kadar cumhurbaşkanı kalabilir, hiç sorun değil. Milletin çoğu onu seviyor, sevebilir. Bunu kabullenebilirim, alıştık buna. Ama vatanımı geleceğini karartacak olan başkanlığa, tek adam rejimine kesinlikle ve kesinlikle HAYIR.

Realist

Ne çıkacağı önemli değil, oranlar arasındaki yüzdesel fark geleceğimizi tayin eder.

Mustafa Kemal

Hani Evet oyları yüzde 60 ların üzerinde idi.Ne yazarsanız yazın naparsanız yapın.Hayır oyları yüksek çıkacak.

2010'da Feto ile AKP filmini izledik

İslamda tek adamcılık yoktur. Meşveret ve şura vardır. Haliyle de evet demek gayri İslamidir.

Misafir

Yalnız, yorumlarda bahsedilen bu oranlardaki %68 ile %38 olayını kavrayamadım. Nasıl Oluyur bu iş :)

çavani

evet önde olsa akp bu kadar yırtınmazdı.. ülkemiz için geleceğimiz için hayır, bana ne rte başkan olacakmış..

Misafir

heyecan yapmayın sanki hayır öndeymiş gibi bir görüntü var millette. pusuda bekliyor vatandaş kolları sıvadı hayır tokatını vuracak gibi.

Misafir

İlker Belek 13/04/2017 Perşembe    'Evet' çıkarsa morali bozmayacağız, 'Hayır' çıkarsa hayale kapılmayacağız................ Mevcut gerçeklikte ise bıçak sırtı bir durum var.

Misafir

ne yalan söyleyeyim bence hayır diyecek milletimiz. anket manket anlamam.

Misafir

HERŞEYİ DİNE İMANA BAĞLAYIP BU REFERANDUMDAN DA EVET ÇIKARIRSANIZ BOP İŞLER, ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL İÇİNDE NE VATAN KALIR NE MİLLET, AZICIK SURİYEYE, IRAKA, LİBYAYA BAKIP DERS ALSANIZ, DEMOKRASİ OLMAYAN TEK ADAM OLAN YERLERİN HALİNİ Bİ GÖRSENİZ YETER AMA GÖREMİYORSUNUZ İŞTE

Misafir

Hiçte alt üst falan olmadım, eminimki hayır çıkacak. gerisini siz düşünün efendimissss.

yüzdeyüzmilli

Hepinizin eline 60% EVET'i verecegiz. Az kaldi sabredin!!!

sadettin kara

Koca koca ünvanı olanların makam mevki ve dünyalık için bu kadar küçülebileceğinide gördük adamlar yırtmadık yerini bırakmıyorlar 150 yıl önceki tek adamlığa geçmek için yazıktır günahtır be sizin insanlığınıza. Yargı bütce kanun yasa tek adamda toplanacak ve bunu da mataf bişey mi gibi ahaliye sunacaksınız ama küçülüyorsunuz yok oluyorsunuz haberiniz yok hiç mi allah korkunuz yok değer mi üç günlük dünya için bu kadar alçalmaya.

Abdullah

Anket şirketine parayı kim bastırırsa ibre ona döner kanaatindeyim.

vatansever

Evet % 68 Hayır % 38

ALİ

YÜZDE 65 TEN AŞŞAGI BEKLEMİYORUM EVET İ

HAYIRLI EVLAT

Babamın, Atamın EMEK VE MİRASINI ret etmemek için HAYIR

Anketçi

Sanki arada yüzde 10'luk fark var gibi Hayırcılar alt üst olacakmış.Az kaldı bekleyin Pazar günün kimin alt üst olduğunu anlarsınız.

hahahaha

evetçilerin ağlama zamanları yaklaştıkça "şu anket firmasından hayırcıları alt üst edecek" haberleri sık duyulur oldu.