BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Gerard Depardieu'u Türk sanan Sabah okurları kırdı geçirdi

Gerard Depardieu'nun Fransa'dan ayrılma kararı Türkiye'de günün konusu oldu. Gerard Depardieu'u Türk sanan okurlar Fransız oyuncuyu hakaret yağmuruna tuttular.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
İ.Melih

havuz medyasının havuz okuyucuları, tencere-kapak olmuşlar...

gülnaz

sabah okurlarını üstün zekalarından dolayı kutluyorum

Akif Begovic

bu adam 2011 de zaten rusya vatandaşı olmuştu.

Çok iyi oldu

Neyin ne olduğunu anlatması açısından güzel haber

okumak ve bilmek

SABAH okurlarının ne kadar okuduğunu, neyi ne kadar bildiğini ve bir şey bilmeden nasıl saldırdığını gösteren çok hazin bir tablodur.

ibrahim

gazetesi ne ki okuru ne olsun.

jack daniels

:) şakacı seni.

Dartanyan

okumadan araştırmadan ahkam kesen o kadar çok insan var ki. Cahiller sürüsü oldu güzelim ülkemiz. Oysa biz müslümandık ve kuran'ın ilk ayeti ''oku'' diyordu. Yazıklar olsun bize...

Aras

işte bir kez daha anlaşılmşıtır malesef millet olarak hiç okumuyoruz.,araştırmıyoruz ve hatta en kötüsü ögrenmek istemiyoruuzz..,zaten neden ülkemin insanlarına balık hafıza diyorlar.,yeterin,den fazla okusak.,araştırsak.,ögrensek bilsek inanın ermeni pkk teröristleri,nin mayınlarını onlar,dan önce biz gıcların,da patlatırdık işteee....NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞINIZ,DIRRR.....İNŞAALLAAHHHH.....YOKSA DURUM VAHİİMMMM....

...

İşte yukarıdaki komik olan yorumlar senin yorumunun altına "CUK" diye oturur ;)

hilal

sabahı kimlerin okuduğu malüm. hiç şaşırmadım

duran

AKP'li vatandaslar icin uzulmuyorum. kendim icin uzuluyorum. beraber ayni havayi soluyoruz bunlarla.. yanindan geciyorlar hergun.. dusunsene icindeki nefreti bunlarin.. cahil nefreti cok kotudur.. etrafina zarar verir, kendine verir, ulkeye verir.. yazik ki ne yazik..

Akıl Tutulması..

evet enes aynen koyun bir milletiz maalesef. Zira 400 vekil konusu başlığını attığında Zaman ve Hürriyet, okuyan o kadar kişi açıpta haberin içeriğine bakmadı. Hala insanlar RTE nin ne dediğini vakit ayırıp dinlemedi. Şimdi sorsam ki " koyun lafını kullandığına göre " muhtemelen RTE karşıtısın, sende okumamışsındır. Ki bu ülkede doğruyu bile bile Kemal Kılıçtaroğlu Devlet Bahçeli bile 400 vekil lafını sündürdükçe sündürüyor ve kendi seçmen tabakaları da bunu izliyor, kimse de bu adam hakkaten ne demiş , bu haberleri okuduğum internet denen merette vardır bu diyip okumuyor. Dolayısı ile ülke de topyekün koyun süresi var, kimisi ak kimisi kara...

enes Erdem

Koyun Sürülerinde başka ne bekliyorsunuz.

halim

sabah gazetesi ve okurları kim ona bakın yeter. bu ülkede neden bu hale geldi

Vatandaş

buda sabah gazetesi okurlarının ne kadar cahil ve ne kadar ahmak olduğunun göstergesi bu yüzden algıları o kadar çok tutuyor. okurları cahil çünkü.

internet törör

valla siz önce kendi sitenizdeki yorumlara bakın ne kadar marksist, leninist, tikkocu, maocu, dhkp-c'li varsa sizin sitenizde.

sancar

koyunların algı için okuduğu tetikçi gazete..

osman

okurun ne suçu var... Gazete yer belirtmeden başlık yapmış.. Okurlar ise şeytanlaştırma ve algı operasyonlarından biri zannedip atıl kurt demiş...:) :) adamların sıklıkla yaptığı bir iş... refleks işte ne yaparsın :)

güzel kurgu

sabah okurlarını istenilen şekilde göstermek için güzel bir algı çalışması olmuş bence. al işte sabah okuru demek için güzel malzeme. 1 kişi belki okumadan yorum yapar ama topluca bu tarz yorumlar bence biraz kurgu gibi

  • 1