BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27

Geç gelen adalet adalet değildir

Çeyrek asırdır cezaevinde olan Serhat Tuğan için mahkemenin vereceği karar bekleniyor. Bu karar bir hukuk mücadelesinin geldiği son noktayı gösterecek.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

sen hiç merak etme hatice...o savunduğun adam cezaevinde akademik pkk eğitimini almıştır ve de T.C.Devletinin en büyük düşmanıdır...

yuh artık çocukmuş

aman çok etkilendim. O öldürdüğü korucunun çocuğu ,anası, eşi , hayalleri yok muydu. Bu en azından dünyada nefes alıyor. Ya öldürdüğü korucu? Askere polise kurşun sıkacak kadar büyümüşse artık çocuk değildir.Biz 20 yaşımızda askerde elimize silah almaya korkarken vatandaş 16sında devletin korucusuna silah sıkıyor.

Misafir

ülkücü tutuklu mu kaldı ülkede ? zaten iktidar fikriyatınız şu anda

G.Osman Paşaoğlu

Ülkücü mahkumları da birgün yazarsınız umarım.. Pkk'lı veya Komünist terörist olunca duygu sömürüsünün bini bir para..

Misafir

EVRENSEL VE HAK DİN İSLAMİYET VE TÜRKLERDEKİ CİHAN HAKİMİTETİ ÜLKÜSÜ UYGURCA yazılmış olan OĞUZ DESTANINDA, OĞUZ HAN şöyle diyordu: “Kun tuğ bolgıl, kök kurıkan!” Yani: “Güneş, tuğumuz, bayrağımız olsun; gök de çadırımız!” Türkler bunları söylerken, kendi dünya devleti ideallerini de ifade ediyorlardı. Sembolik olarak güneşi Türk devletinin bayrağı ve gök kubbesini de, bir Türk çadırı olarak düşünüyorlardı. Bu, artık devlet idaresinin felsefesine erişmiş ve edebiyat yapabilen Türklerin düşünceleri idi... Bu düşünce ve ülküleriyle birlikte İslamiyetide bütün dünyaya yayma çabası içerisinde olan Türkler,İslamiyetinde bayraktarlığını yapmışlardır...

toz

hapse girmekten korkmuşmuş da dağa çıkmışmış, başkasının suçu atılmışmış da silahı temizmiş ha bir yıl ha 10 yıl dağa çıkmış farketmez, ailesi yatıp kalkıp dua etsin devlet beslemiş yıllarca, salıverin de sonra a.necdet sezerin affettiği gibi dağda çatışırken ölsün, haaa lise okumuş çokiş yapmış. bir de mirzabeyoğluyla kıyaslamaz mı pes doğrusu.

Misafir

Suçluları savunma yarışı yapıyorlar şu sırada.Memlekette Asker polis vatandaş ölüyor şehit düşüyor,kimin umrunda.Yarın bugün canını ortaya koyanları yargılayın demeyeceğinize emin olamıyorum bir türlü,neden acaba.

PKK YANLISI HABER YAPMAYIN

şehit yakınlarının ve şehitlerin haberlerini de köşende yazsana hatice kübra. hapse girmekten korkan her kişi dağa mı çıkmalı, bunun anası ablası o zamanlar neredeymiş.

  • 1