BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Fitneciler Vurun Gökçek'e!..

"Fırsat bu fırsat" diyerek fitne peşinde koşanlara en güzel cevap geldi. ”Sayın Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye mizin değil ümmetinde lideridir” Nokta!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
yahya

ahaha fitneyi çıkartan kendinizsiniz.. kafa mı buluyorsunuz milletle. seçilmiş başkanların görevden alınması fitne değil mi? atanmış bürokrat mı ki görevden alıyorsunuz? ne sebeple ne hakla?

yorumcu

Sn; Diyadin'e aynen katılıyorum .Bir insan görevden ayrılacaksa dahi yöntem böyle olmamalıdır. En azından 2019 Marttaki Yerel seçimler beklenir, teşekkür edilir ve bir daha aday yapılmaz. Olay bu kadar basit. Yapılanlar çok ayıp, çok yazık.Olmuyor. Yakışmıyor...

Misafir

Sen Daha Masal Anlat___________ Gökçek’in yerine gelecek isim belli oldu’ Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki.......

Misafir

Fitneci AKP'liler var!_______________________Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gökçek'in gidiş sürecinin düğmesine bizzat bastığını söyledi.

Misafir

Gökçek'in defterleri açılıyor... Yeğeni için Meclis'e 2.5 milyon liralık soru önergesi..........Avukat Murat Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek ‘in yeğeni olduğu doğru mudur?

Misafir

Son dakika haberi… ................ Haber Dünyasına yıldırım düştü! Yılmaz Özdil’den önemli açıklama.. Usta yazar Yılmaz Özdil, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Sözcü Gazetesi'ne yönelik yürütülen algı operasyonunda, "Türkiye aslında SÖZCÜ hakkındaki iddianameyi mahkemede öğrenmek yerine Sabah Gazetesi'nden öğrendi" dedi.

Misafir

Melih Gökçek istifasını Erdoğan İran'dan dönünce verecek!.. Erdoğan’ın da parti içeresinde Gökçek’in kırmayacağı bazı isimleri devreye soktuğu ve “Gökçek daha fazla uzatmasın” mesajını gönderdi...............

Misafir

Kuşkusuz Erdoğan gibi Diktatörler “mutlak biat” ister, en küçük bir itaatsizliği ömür boyu unutmazlar.

Misafir

Melih Gökçek Fethullahçı mıdır, değil midir sorusu bu anlamda saçmadır. Soruyu soran kişinin “Erdoğan Fethullahçı mıdır, değil midir” sorusunu da sorması gerekir. Sormayıp, bir de üstüne “AKP içindeki FETÖ’cüler ayıklansın” demek ya da “ayıklanıyor” müjdesini vermek gerçekten abesle iştigaldir.

Misafir

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Erol Baron

Belediye reislerinden sonra, sizin reis te 2019 da kendini de aforoz edebilme imkanını yakalayacaktır, köprüden önce son çıkış olan bu fırsatı kaçırmsın artık.

Misafir

Objektif bir kose yazari, taraf tutmak yok helal be sana,bu siteden Ugur Mumcu gibi yazarlar cikiyor maasallah!!!

Misafir

Reis’in yanında CHP ile onun kadar kavga eden kim var?CHP ile kavga edinhce iyi mi oluyor bu nasil bir yazidir aleni dusmanlik.

vatandaş

Acaba Melih Gökçek'e çıkıp 3 harfliler, yapay depremler gibi konularla gündemi meşgul etmesi için kim talimat veriyor?

osman haklı

melih gökçek 15 temmuz şehitleri kadar şahadet mertebesine ulaşmıştır.kim egemen yayılmacı güçlerle bu kadar mücadele edebiliyorsa bu ülkede koruma altında olmalıdır çakalların önüne yem olarak atılmamalıdır

  • 1