BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

FETÖ'cü yüzbaşı itiraf etti iki subay gözaltına alındı

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde ifade verdi. Akın'ın verdiği ifade doğrultusunda örgüt üyesi olduğu belirlenen 2 muvazzaf subay gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Numan Benek

Memleketini satan size de satar,oyuna gelmeyin!Bunlar bukulemun kuşu gibi her renge bürünürler.......

Misafir

haishnelerde bu hainlerin katiller, tecavüzcüler arasına drhal dağıtılması sart bu hain yapıda itiraacılık işletilmeli FETO imnamlarının bağlantılı ldugu kamu calisanlarıo görevden alınmalı hala kururmlarda üst düzey FETOcuların olduğu söyleniyor Hükümet gereğini yapmalı

Misafir

Bu vatan haini FETO köpeklerinden her tür seytanlık ve şerefsizlik beklenir.Tutuklanan FETOcuların telefon kayotları görüştükleri kamu calısanları elirlenip kritolarda yakalanmalı Hala bakanlıkta FETOcu olduğu halde konumunu devam ettiren ve cok sayIDA KRİPTO FETOcu var Hükümet daha titiz calisma yapıp hepsini enselemeli

Misafir

Peki resmi tezleri kökünden sarsabilme potansiyeli olan bu gelişme, neden Yeni Şafak’a servis edildi? Yeni Şafak bu haberi neden manşet yaptı? Akın’ın sorgusu halen sürüyorsa ve ne söyleyeceği halen belli değilse, bir yandaş gazete neden kendi ayağına sıkacak bir gelişmeye bu kadar coşkuyla sarılır?

Misafir

Erdoğan’ı o gece Dalaman’dan İstanbul’a getiren uçağın pilotu Barış Yurtseven, yine FETÖ iddiasıyla görevden uzaklaştırıldı.Yani zincirleme olarak Marmaris’teki otelden İstanbul’a kadar Erdoğan’ın yanında, yöresinde hep Cemaatten olduğu iddia edilen önemli insanlar vardı ama hepsi de Cumhurbaşkanı’nı kurtarabilmek için seferber olmuştu.Bunlarla sınırlı değil. Mesela darbenin merkez üssü Akıncı’yı bombalayan 5 pilotun 5’i de FETÖ’den tutuklanmıştı.

Misafir

Erdoğan’ı otelden Dalaman Havalimanı’na götüren helikopterin teknisyeni Tayyib Sina Doğan, FETÖ’den tutuklandı. ByLock kullandığı iddia edilen Doğan, 20 gün sonra serbest bırakıldı.

Misafir

15 Temmuz gecesi Muğla’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı koruyan ve darbeci askerlerle çatışan polislerin daha sonra FETÖ’den tutuklandığı ortaya çıktı.

Misafir

Normal şartlarda bu gelişmenin, bütün resmi 15 Temmuz tezlerini çökertmesi gerekir. Neden? Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak’ın koruma müdürü olan Burak Akın, bir cuntada yer alması gereken en kritik adamlardan biri değil mi? Hele hele bu darbe girişimi emir-komuta zinciri içerisinde olmayacaksa ve başarısı tamamıyla komuta kademesinin derdest edilip ikna edilmesine bağlıysa Akın’ın mutlaka plana dahil edilmesi gerekmez mi?

Misafir

Kahramanlıktan hainliğe geçiş yapmaya karar veren Akın’ın teslim olması, şok itiraf polisleri de şaşkına çevirdi. Yüzbaşı Akın, 15 Temmuz gecesi darbeci askerlere direndiği gerekçesiyle kahraman ilan edilmiş ve madalya ile ödüllendirilmişti.” denildi. Devamında, “Akın, örgütün kendisine baskı yaptığını anlatarak, ‘Yeter artık, dayanamıyorum’ dedi. Koruma müdürünün hangi baskılara maruz kaldığı ve ne tür taleplerle karşı karşıya kaldığı araştırılıyor.” ifadeleri kullanıldı.

Misafir

Bir garip itirafçı..Anadolu Ajansı (AA) daha önce Genelkurmay’daki görüntüler ortaya çıktığında, “Kahraman Yüzbaşı Burak Akın’ın vurulma anı… FETÖ’nün darbe girişimini engellemeye çalışırken FETÖ’cü darbeciler tarafından bacaklarından vurulan Yüzbaşı Burak Akın’ın vurulma anı güvenlik kameralarına yansıdı” şeklinde haber yapmıştı. Yandaşlar için gelinen nokta, “FETÖ’nün darbe girişimini engellemeye çalışırken FETÖ’cü darbeciler tarafından vurulan FETÖ’cü”den ibaret.

misafir

türk ordudsunda görev yapıyor sıkışınca nasıl silah arkadaşlarını satıyor ama

Gezi Yolu_______________________

İran'da yükselen enflasyon, işsizlik ve yolsuzluklara direniş devam ederken meydanlarda polis şiddetine son verilmesi çağrıları yükseldi...

  • 1