BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ferit Şahenk'ten bir satış daha şimdi de...

Ferit Şahenk satışlara devam ediyor. Şahenk şimdi de İsviçre'deki Porsche satış ve satış sonrası hizmeti veren firması D-Auto Suisse SA için görüşmeler yapacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Tam tersi...Bu ülkeye dış borçlanma ile ters maniyel veren herkes bu ülkeyi er-geç terkedecektir!.. Ekürisi olan ve YILDIZLIĞIYLA NAM SALIP boş tabloya bile binlerce TL verenler de yakında açıklar terki diyarı...

Misafir

kaçış hazırlığı gideceği yer belli amerika

FETO cu galiba

Bu adam FETO cu herhalde ! Türkiyedeki tüm mal varlıklarını satıyor.El konulacak korkusu mu var .

Misafir

Ekonomistin biri 3 sene önce Türkiye de ekonominin nasıl olacağını görmek için ingilizleri takip edin demişti. Aradan 6 ay geçmeden HSBC şubeleri kapandı. Ve Türkiye den çekilmeye başladığını duyurdu. Zaten ondan sonra da malum. 2 senedir ekonomi dibe doğru gitmekte.

KAŞGARLI MAHMUT

AKILLI OL ASLANIMMM YADA ADAM GİBİ YORUM YAPPP LAGA LUGA YAPMA OLUMRU NE DEMEK SEÇİMİN EKONOMİYE FAYDASI OLMADI DEMEK. ADAM GİBİ ŞUNU NİÇİN DEMİYORSUN ADAMLAR BUGÜNE KADAR SİSTEMİN BADİGARTI İDİ VE SİSTEMDEN BESLENİYORLARDI AMA TAYYİP BEY GELİNCE BEDAVACI KAPILAR KAPANDI HANİ SİZ DİYORSUNUZYA BİR TORBO KÖMÜR MAKARNA PATETESE OY KAZANIYORLAR DİYE BENDE BURADAN SİZE SORAYIMMMM İŞTE BU ADAMLARDA YILLARDAN BEYİR ÜLKENİN HAZİNESİNDEN ONLARI DESTEKLEDİKLERİ İÇİN HEP KİREDİLER BUNLARA ÇALIŞIYORDU AMA ŞİMDİ AVUÇLARINI YALAYACAKLARINI BİLDİKLERİ İÇİN YANİ BÜTÜN MUSLUKLAR KANANINCA NE YAPICAK ELDİKİLERİ UCUZ PAHALI ÇIKACARACAK ÇÜNKÜ BUNLAR BUGÜNE KADAR KENDİ GELEN BATAN GEMİMİN MALLARI İDİ MADEMKİ ÇALIŞARAK ZENGİN OLUUNUYOR HODRİ MEYDAN NİYE KAÇIYOR ÇALIŞSIN ÇALIŞSIN KAÇMASIN ANLADINIZMIIIIIIIIIIIIIIIII ahmet kemal 28 Haziran 2018 10:19 demek ki seçim ve seçim sonucunun ekonomiye faydası olmayacak..

ahmet kemal

demek ki seçim ve seçim sonucunun ekonomiye faydası olmayacak..

  • 1