BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Fatih Altaylı'dan Nedim Şener'e dolar yanıtı

Fatih Altaylı, bugünkü yazısında işadamlarına yurt dışına çıkardıkları dolarları Türkiye'ye getirmeye çağıran Nedim Şener'e Kore örneğiyle yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 56 Adet Yorum
Zek Zek

Belliki Nedim Şener'i anlamadin yada anladinda bir ucuda sana dokunuyo. TaNk pAlet ne alaka ?

Zekeriya Celik

Seninkide laf olsun torba dolsun be Altayli Nedim' anlamadigin belli yada isine gelmiyor.sen kim karsindaki kim birde iskembe falan

Zek

Alo Fatih sacmalama fatih.

Misafir

Altaylı sen guya Nedim Sener'e cevap olsun diye yazmışsınız fakat eminim yazdiklarindan sende tatmin olmamış sın dır. Asil iskembeden sallayan sensin.

salih saglam

Ulan Can ile Mal aynı mı be Fatih, Bankaya yatırılan 1 DOlar ile 15 temmuz gecesi tankın önüne yatan 1 Can aynı mı? İşkebbeden sallıyorsun.

Ali Şamil

Sen kim Nedim Şener kim ? Sen , Nedim'in pabucu olamazsın...Bir de kendince akıl veriyor fukara...

Misafir

Ne parasıyatıracağız yahu.maaş hesabı -1200 de kredi kartı 3500-4000 borçlu zati cebimizde 100 lira ya var ya yok oda eksi hesaptan.siz milleti ne saniyosunuz anlamadım.

SERRADA

FATİH DİYORKİ MİLLETTE PARA YOK,SONRADA BANKALARA YATIRIN DİYOR ..MADEM ÖNCE SEN YABANCI BANKALARDAKİ PARANI ÇEKTE BURDAKİLERİNE YATIR FATİH...ALO FATİHH...

Misafir

Paralar tatsın bankaya doğru tabii ama benzetme yanlı ve yanlış adam tankın önüne yatıyorsa Candan makdan aileden her şeyden vazgeçmiştir Altaylı sen yatamadığın için bilemezsin

Nedım sener

Keske nedım senerden önce sen söyleyebilseydin o sözleri... Neyı elestırdıgını anlayan varmı?

mevhibe inal

Sn. Altaylı sen milletin yastık altını bırak da Evi-Yatı yurt dışında alan, Bebelerini yurt dışında doğurtan, Alışverişi yurt dışında yapan, Hesapları yurt dışında açanlara seslen. Sözde Türkiye hayranlarına!

Misafir

Kardeşim senin gibi kardeşlerimizi hiç ama hiç sevmiyorum.. Takım mı tutuyoruz burda, adamın konuşmasını da televizyondan dinledim. Söyledikler Hakka ve hakikata gayet te uygundu..

Misafir

Kendi düşen ağlamaz.

fatih kısa

halk da paramı kaldı

Misafir

vatanına destek olmak ne demek biliyor musun. vatanın elden giderse anlarsın hanyayı konyayı. ayrıca türkiye vergi cenneti gibi. hangi işadamı adam gibi vergi veriyor.

Misafir

nedim şener çok güzelbir beyanda bulundu... 15 temmuzda görevini halkımız yapmıştır, yapmaya da devamedecek... şenerin dediği gibi şimdi sıra para babalarında ve zengin iş adamlarında... ellerini taşın dibine koyma sırası onlarda

Misafir

Bu Altaylı sahibinin sesi .....

d21

devlet diyor ki yastık altındaki altınları getir değerlendirelim diyor. olur. beş kuruş kar verirsin. sene sonunda da on kuruş kazanç bilmem ne adı bilinmedik saçma sapan vergi koyarsın. ak parti ilk önce kendi zengin ettiği süslümanların peşine düşsün. fakir sizin için 15 temmuzda öldü. daha ne istiyorsunuz.

Mert

Güzel Cümle kurmus is bilene kilic kusanana demisler Tebrik ettim.

Metin Tamer

Bence önce Albayrak lar, Bilal ler gibilerinin kurdukları kurumların ellerinde bulunan mal varlıklarını ve nerede kullandıklarını açıklasınlar. Millet vekilleri ve hatta Cumhur mal varlığını açıklasın , daha sonra büyüm patronlara yönelsinler. Ne Dersiniz?

Misafir

Titanik de bu cagriyi yapsaydi sonuc desirmiydi acaba.

salhor

AKP millet nazarındaki kredilerini çok sarstı, neredeyse tüketti. AKP, asla MHP gibi, CHP gibi bir PARTİ olmadı, olamayacak da. Bir TEPKİ HAREKETİ'ydi ve ben de en başından sonuna kadar destekleyenlerden oldum. Ama İŞİN EHLİNE VERİLMEMESİ ve ANORMAL TÜREDİ ZENGİN'LER yüzünden içim nefretle dolmuş durumda. Ama bu nefreti kine dönüştüren hadise, FETÖ kumpaslarıyla mahvedilen kendi kızımın yuvası, torunlarımın perişanlığı oldu. Sapla samanı karıştırdılar. FETÖ'nün ne kadar düzenbaz bir teşkilat olduğunu hâlâ anlayamadılar. İtimadım tükendi.

ar

n. şener i görüşlerinden dolayı artık hiç sevmeyeceğim... kendi paralarını ortaya koysun.. yuh be.. iş adamı kimler götürdüyse söyle... yiğit bulut gazete çıkarsa da yazsan bari...

Misafir

Ak Parti Teşkilat Başkan ve Yöneticilerine: Sevgili dava arkadaşlarım getirin dövizlerinizi altınlarınızı yatırın özellikle devlet bankalarına. O zaman gerçekten çözülür bu mesele. .

Misafir

Park'ın, eski dostu Choi Soon-sil'in, resmi görevi bulunmamasına rağmen önemli devlet işlerine müdahil olduğunun ortaya çıkmasıyla patlak veren skandala tepkiler artarak devam ederken başkent Seul'de bir aydan fazladır her cumartesi yüz binlerin katılımıyla gösteriler düzenleniyor.