BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Fatih Altaylı İsmail Metin Temel'in neden görevden alındığını açıkladı!

Herkes Orgeneral İsmail Metin Temel'in neden görevden alındığını merak ederken Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Orgeneral İsmail Metin Temel'in Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı'na çekilmesiyle ilgili kulis yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

paşam elleri görelim eelleri haydi seçim var yine toplantıya katılda alkışa devam .haydi apolet eller havaya ..nerde alıkş??

"Adam" dedim, adamları saldırdı

Afrin kahramanı mı! Afrin'de üst düzeyde kahraman yoktu ki! Aylarca top atışları yaptık ve sonucu belli. Bir çok ana kuzusunu şehit verdik. Atmosfere karışan gazlar nedeniyle Hatay'daki tarım alanları acaip zarar gördü. Bitkiler nefes alamaz oldular. Meyvelerin kalitesi bozuldu. Ağaçların bazıları kurudu.

misafir

Alkışa devam et paşam

Mis

Milli politikanın dışında, bir müttefikimizle ilgili sorun çıkartacak aksiyonlar yapma yetkisini nasıl kendinde bulabilir. Ya hızlı yükselme şuur problemini tetikledi. Ya da sebep bu da değil.

Misafir

acı büyük sende, dök içini de rahatla koçum.

Misafir

***** sayın metin bey .reisi kolların kopana kadar ,ellerin şişene kadar alkışladında ne oldu? bunlar önce sırtını sıvazlarlar.sonra işleri bitince ya kelepçe takarlar yada ipini keserler

kundemacı

İsmail Metin TEMEL Paşa birilerine kazandıracağı oyları kazandırdı. Artık bundan sonra kendisine ihtiyaç kalmadı. Başka birileri bulunur onlar üzerinden oy devşirilir. Bir de Sayın Paşamız şunu anlamıştır zannederim Muharrem İNCE söyleyince inanmadı ama apolet böyle sökülürmüş.

"Adam" dedim, adamları saldırdı

Kimse lafı eğip bükmesin. "İlahi adalet" diyelim. Siyasete alet olmamalıydı.

Misafir

HADİ GİT ŞİMDİ AVUÇLARIN PATLAYINCAYA KADAR DAHA DA ÇOK ALKIŞLA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Vatandaş

Yeni dönem müttefikimiz kim. Eskisinden neden ayrıldık. Ortadoğunun problemleri devletimizi temelden sarsıyor.

Vatandaş

Bu işler eskiden 30 Ağustosta tıkır tıkır işleyen bir düzen içinde yapılırdı. Ordu komutanları Genelkurmay Başkanlığına bağlıydı.

BILAL CEVIK

TSK DA SANKI ONBASIYI GOREVDEN ALIYORSUN BU KADAR BASIT.VAH KI TSK YA VAH...

TÜRK MİLLETİ

METİN PAŞA'MIZ HER ZAMAN SAYGIDEĞER BİR TÜRK KOMUTANIMIZ OLARAK KALACAKTIR, YAPTIKLARI VE EMEKLERİ BUNUN TEMİNATIDIR.. BU MİLLET EVLATLARINI HARCAMAZ, GÖNLÜNDE NEREYE KOYACAGINI BİLİR.. MESLEKİ KONULARDA YAŞANAN PROBLEMLERLE GENELKURMAYA CEKİLMESİ, ASKERİ BİR KARARDIR SAYGI DUYARIZ.. SİZDE BU KONULARI EŞELEYİP GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEYİP ORTALIGI KARISTIRMAYIN SAYIN ALTAYLI.

Misafir

sana cevap vermiyorum yaşanılan çok şey var bir kişinin duruşu her şeyini gösterir.

cv

Suriye'ye tepki abd'ye tavır yapmıştır gibi mi algılamak lazım? Arka planı çok rahatsız edici yazının.

burak

çok büyük bir kayıp adamdaki asalet yeter paşammm

Misafir

yalakalığının sonu...............

Bordo mavi

Neydi o emir Onu da yazsana?

Misafir

Be mübarek uyuz olsa askerini nasıl motive edecek, asker karşısında pısırık birini asla istemez, sen bu işleri oyun falan zannettin herhalde, sen olayı Karandaki gurur ve kibirle karıştırmışın hemşerim, Kurandaki gurur ve kibir yaratanı unutan, karşındakini aşağılayan insanın davranışlarıdır. sen Subayı kendinle karıştırma...

AMAN DİKKAT

fetöcülerle mücadele ettiği ve fetöcülerin listesindeki, 1 ve 2 numara aksakallı ve temel olduğundan alındı sanırım darbeyi yapamadılar tasfiyeye başladılar aman Cumhurbaşkanım lütfen dikkatli olun

Misafir

Amerikanın zaman kazanarak Suriye yi bataklığa çevirip sonra bize hadi girin demesine karşı çıktığı için olmasın. Suriye de fıratın doğusunda çok kayıp vereceğimizi tecrübeleriyle görüp Amerikanın oyununa gelmemek için operasyonun gecikmesine karşı çıkmış olabilir mi...

misafir

Küçük dağları ben yarattım dercesine yürüyor. Şundaki gurura ve kibire bakın. Bunun gibi asker çok olsa gerek askeriyede. Bence iyi olmuş görevden alınması.

İBRAHİM KURT

ÇOK AÇIKLAYICI OLMUŞ :)

ali

çok debelenme Fatih Altaylı,kullanma ömrü bittiği için görevden alındı nokta.

erh+

sorunlu komşumuz suriye ve yeni dönem müttefikimiz rusya ... öyle mi...

  • 1