BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,84

Evet-hayır farkının en yüksek olduğu anket sonucu

İVEM Araştırma, referanduma 5 gün kala seçmenin nabzını tuttu. İVEM Araştırma'nın referandum anketi sonuçlarına göre evet ve hayır oyları arasındaki fark diğer anketlerin üzerinde çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
vatandaş

hayırda hayır var arkadaş

Misafir

bizde inandık yaw he he

Mustafa Kemal

Benzin bir hafta içinde 22 kuruş pahalandı.Tüm dünyada düştüğü halde.Benzin 5.300 geçti.Bundan dolayı çarşı pazar fiatları arttı.işsizlik hiç sormayın.Peki bu sistemin nesi vardı.Bu kadar değiştirmek için uğraşıyorlar.Hayırlısı benim güzel ülkeme.

Misafir

mutlaka ve mutlaka hiç ihmal etmeden sandığa gidin lütfen.

adem saklı

milletle kafa bulmayın

ALİ

AKP...YE...KÖLE...OLMAK...İSTERSEN...EVET...AT

ALİ

AKP.....BAŞKAN...OLCAK...BEDELİNİ...HALK...ÖDEYCEK....HALKI...KENDİNE...KÖLE...YAPÇAK...HALKIN...DEDİGİ...DEİL....AKP...DEDİGİ...OLCAK

rabia

ben birey olarak diyorumki EVET YÜZDE 70, hayır yüzde 30...anlatabildimmi.

gencıglu

referandumda EVET vereceğim inşallah ama referandumdan evet sonucu çıkıpta hükümet sistemi değiştikten sonra ilk pazar günü milletvekili seçimi olsa 15 yıllık fanatik bir akpartili olarak asla ve kat'a akpartiye oy vermem MHP ye oy veririm veya boş atarım reis partinin başına geçmezse akparti anaptan beter olacak

HASAN ALİ

YALAN ANKET, en başta parti oyları MHP 14,5 yok öyle bir şey MHP oyverenlerin % de 75 i Bhaçli MHP sine oy vermez, vermeyecek bende dahil.Muhaliflerin oyunu kime yazdınız.

BÖCEKK

BENCE ŞİMDİYE KADARKİ EN GERÇEKÇİ ANKET.

Ali Veli

Bizde yedik !!! bu kadar zorlamayla ve AKP ye oy veren seçmenlerle yapılan ankette bile %58 oy çıkıyorsa demekki durum pek parlak değil..Anket zaten baştan faulli AKP tarihinde %53 oy almadıki !!

  • 1