BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43

Erdoğan'ın talimatı sonrası ilk onlar bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD yapımı silahların bırakılması talimatını vermesinin ardından Sig Sauer'i ilk bırakan Cumhurbaşkanlığı korumaları oldu. Sig Sauer silahı yerine MPT-76 tüfekleri geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
taci

birini bana verin ben kullanayım bari

Misafir

erdoğan bu silah işini gözden kaçırıyor.işi 1 500 tane polis silahlarına bağladı.gerçek öyle değil.türkiye abd nin silah sattığı ülkeler içinde 3. sırada.türkiye her yıl abd den 3.5 milyar dolarlık silah alıyor.bunun 1.2 milyar dolarlık olanı polislere verilen silahlar.gerisisilahlı kuvvetlere veriliyor.abd ye muhtaç değiliz diyen erdoğan 1 500 tabancayı almayıp kendi üretmekle işin içnden çıkamaz.zaten silah üreten abd li firmalar üzerinde , bize silah verilmesini sağlayın baskısını da el altından yapıyor.

Misafir

ÇÖPE Mİ ATACAKSINIZ NE BİÇİM BİR DÜŞÜNCE BU. SİLAH ALIMLARINI DURDURUN BARİ İŞE YARASIN KONUŞMASI

Adil YAĞSAĞAN

İşte bu. olması gereken olmuş. Hamd olsun ki böyle bir Liderimiz var. Durmak yok yola devam.

Hakkı ARAR

Parasını verip almışsanız kullanmaya devam edeceksiniz. Ve bir daha da para verip almayacak ve yerli kullanacaksınız inşallah.

LİYAKAT-LİYAKAT....

TEBRİKLER AMA LİYAKAT İLE BİR YERLERE GELENLERİN YAPTIĞI BİR SİLAH.DİĞER KURUMLARDA DA AYNI LİYAKAT KURALI UYGULANIRSA HER YERDEN BAŞARI FIŞKIRACAKTIR.

haşim

şu an dünyanın tek antiemperyalist devlet adamı cumhubaşkanımızdır. kendini solcu zanneden kendi ülkelerini gözükapalı ateşe atan gezizekalı emperyalizmin kuklaları, antiemperyalizmin lafta değil icraatte nasıl olunduğunu görsünler.

Misafir

erdoğan ve bu zihniyettekiler 80 öncesi tam bağımsız Türkiye derken amerikan 6. filosuna secdemiz deyip namaza duranlardır, iki gün sonra banamı sordunuz derse hiç şaşırmayın

Misafir

bulgardan saman al, daha dünkü sırbistandan et al ama tam bağımsız türkiye,

Cevat

ABD Düşmanlığına ayni şekilde karşılık verilmezse, ABD BÜYÜKELÇİLERİ Kendisini SÖMÜRGE VALİSİ GİBİ GÖRÜR..

kamil

amerikaliya kizip alman silahini protesto etmek ancak bizde olur zaten. sig sauer isvicre-alman firmasi. amerikadaki sigsauer sadece dagitici firma ve ureticiden bagimsiz. kaldi ki zaten parasi odenmis urunu kullanmayarak firmaya zarar vermezsin, kendi yatirimini oldurursun. kursunu bitinceye, tetigi korelinceye kadar kullanin gitsin.

Misafir

CHP’li vekiller Meclis’e alınmadı Büşra Gündoğdu ve Sevda Sönmez, dün Meclis'e alınmadı.

Adnan

1500 TANE silahı kullanmayarak ABDye kafa tutanlar, cumhurbaşkanı ABDye gittiğinde 11MİLYAR dolarlık uçak siparişi verdi. HANİ ABDye ayar verdi diyordunuz yaa, işte o ayar bu ayar :)))

Misafir

SILAHI OLMAYAN BAS GUMANDAN..YERLI MILLI DOLAR enerji petrol üretim tarim güvenlik sanayi teknoloji hepsini yapti HERSEYI BILEN YAPAN TEK ADAM

Vatandaş...

Ya herşey bir yana, biz çok iyi silah (tabanca, tüfek v.b.) üretebilen bir ülkeyiz. Bugün değil, eskiden de iyi silahlar üretebiliyorduk. Asıl sorun, güvenlik güçlerimizin bu güne kadar yerli malı kullanmamış olmasıdır. ABD ye atar yapmak için değil, milli değerlerimizi korumak ve geliştirmek için, paramızı kendi ülkemizde tutmak için çok çok önceden bu işler yapılmalıydı. Kendimize yetebileceğimiz her noktada kendi ürünlerimizi kullanmalıyız. Yetmediğimiz yerlerde know-how oluşana veya transfer edilene kadar, yabancı ürünler kullanılabilir ama bir taraftan da devletin de ciddi teşvikleri ile gerekli sanayi ve kalite yatırımları yapılmalıdır. AKP nin insaattan baska bir yatirimdan anlamadığı ortada. Artık inşaatın modası geçti, endüstri 4.0 yatırımlarını yapabilecek, genç, dinamik bir yönetime ihtiyaç var...

😊

Amerikan Trasi Ambargosu Zaten Amerikayi bitirdiniz 😀

ali keven

Kundemaci; eskiden almandi ama artik amerikan mali, firma merkez almanyaya tasindi son satisdan dolayi. Yani cuvallama yok senin bilgi eski kalmia

karalokler

Aha da ABD şimdi bitti işte.

Misafir

Dominos , MCdonalds , kfc ... defolun gidin ülkemizden....

Farabi

Yaw,davul cala cala soylemek olmaz.Caktirmadan,samainin altindan su yurutur gibi yapacaksin.Amerika da Turkiye den aldigi bazi mallari almaz,gene biz zararli cikariz.Gizli,gizli,caktirmadan olmali hersey.Ayni bazi oprasyonlar gibi.Aha geliuruk diyye bas bas bagiriyorlar.Vardiklarindada ne terorist var ne baska biri.

kundemacı

Her şeyden önce: "Sig Sauer" ABD yapımı değildir. Her zaman yaptığınız gibi yine çuvalladınız.

Misafir

Emperyalist. Faşist .amerika sonun artık yakın .hasta osmanlı ayaga kalkınca kacacak delik arayacaksın

Budun

Adim Adim ! Tam bagimsiz turkiyeee

Misafir

Darısı mercedes makam araçlarinin başına

  • 1