BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na yeni yanıtı her satırı olay!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü açıklamalarına bugün Cuma namazı çıkışı çok sert ifadelerle yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 99 Adet Yorum
ali pasa

konusmayin artik,oglunuz ve akrabalariniz vergilerini ödedilermi onu cevaplayin lütfen.

vatansever

Ben ulkemi ve kilicdaroglunu srviyorum

Misafir

KEŞKE HERKESİ OY VERDİĞİ ADAM YÖNETSE

gerçekler acıdır.

Cuma namazından çıkıyorsun,milleti hakaret ediyorsun? Nasıl müslümanlık bu ?

Misafir

ney olursak olalım,kim olursak olalım ama adam olalım ve iyi bir yurtaş olalım.bu bizim kardeşçe ve mutlu yaşamamıza yeter.ısrarla bunu inşa etmeliyiz.özeleştiri ve seviyeli karşı eleştiriyi mutlaka öğrenmeliyiz.slm

harun

artık ülkemde çocuklara tecavüz edilmesi bile sıradanlaştı demekki yenen haramlar kalpleri katılaştırdı

harun

bizi yönetenler kendi çocuklarını el bebek büyütürlerken 45 tane masum çocugun ırzına geçilişini sıradan bir olay gibi görenlerin bu dünyadada ahirettede iki yakaları bir araya gelmesin

harun

kramanda 45 tane sabiyi kirlettiler bu çocuklar büyüdüklerinde eziklik içinde olacaklar ırzlarına geçildi kirletildiler 45 tane masum sabiyi bu sistem ve işbirlikçileri kirletti tecavüze ugradılar bu çocukların vebali bu ülkeyi yönetenlerin boynunda kara bir leke olarak kalacak

Alp ece

Sayın genel merkez eger gücünüz varsa korkmanıza gerek yok.gücünüz yoksa orda oturmanın anlamı yok.sürüncemede bırakmak kan kaybı demektir. Yazık olur günah olur,vebali omzunuzda kalır.aklıselime davet ediyorum.

Misafir

SİZ ZATEN KABÜL ETMİYORSUNUZ SİZ KENDİNİZİ DIŞLATIYORSUNUZ KENDİNİZDEN TİKSİNDİRİYORSUNUZ SİZİ CUMHURBAŞKANINIZ NASIL OLSUN HA HDP CHP İÇİNDE YANILMIŞSIN BAK 1999-2002 ARSI APOYU ŞARTLI ALIP APO İÇİN İDAMI KALDIRANLAR ANAP+DSP(CHP)+MHP VARDI

Ol du mu?

Artık şu kesin ki Tayyip Erdoğan AKP lilerin cumgurbaşkanıdır. Bebek Katili APO da HDP CHP lilerin lideridir.

İyi bir şey

CHP liler diyorki öne yatmak kötü anlamda değil. O zaman PKK PYD YPG HPH HDP CHP liler de benim önüme yatsın bakalım. İyi mi kötü mü göstereyim onlara.

Hadi sallama dallama

Misafir Bey, CHP li Ermeni Kemal Beyin YEĞENİNİN 2011 de Kocaelinde 4 kız çocuğuna TECAVÜZ ETMESİNE yorumun ne peki?

PKK lı mahluk misafir

Kemal Atatürkü sevse idi Partiye APO nun avukatı Sezgin Tanrıkulunu almazdı. CHP de ne kadar Atatürkçü varsa kovdu. En son Atatürk resmini indirenlere de karşı çıkan Aylin Nazlıkayayı da kovdu. Hepimizin gördüğü şeyler. Dersimli Hain kemal PKK lılara ARKADAŞIM diyor, YURTTAŞIM diyor,GÖRÜYORUZ.sen martaval okuyorsun. defol git seni kahpe PKK lı Misafir bozması it. Ne ırkı.Siz insan bile değilsiniz be.

Misafir

yerden göğe kadar haklısın,çocukların tacizi ile ilgili hükumetten bir yetkili konuşuyormu.örtün üstünü,süpürün halının altına.pisliği görmediniz anladık,kokuyuda hissetmiyorlar,sözüm ona.

Misafir

Asagida yorumcunun birisi Kemal Kilicdaroglu anadan Ermenidir demis..ya babadan Gurcu olana ne diyeceksin IRKCI seni!!!Senin soyun nereli?Onemli olan insanin Vatanini,bayragini,Ataturk u ve Cumhuriyeti i sevmesi...gerisi bostur.

gezici reziller

Tecavüzcü şahıs hapiste ve 600 yıl hapisle yargılanıyor. ama sizin derdiniz o değil siyaset yapmak.Gezi Parkı eylemlerinde meydandaki cadırda kızlı erkekli eylem yapan çocuk gençlerden sonra çadır sökülmüş ve ordan 3 el arabası prezervatif çıkmıştı. pislik ahlaksızlık rezalet sizdedir sayın PKK sever Canlı Bomba cenazecileri.

Misafir

farkindamisiniz tecavuze ugrayan cocuklar alel acele sumenalti edilirken bir kerecikten bir sey olmaz diyecek kadar alcalan bir sahsiyetsiz icin hukumeti cumhurbaskani ataga kalkti yazik o cocuklara

Misafir

artık şu kesindirki tayyip sadece akp lilerin cumhurbaşkanıdır

Niye?

Berkin ELVANIN Babası da kendisi de bir DHKPcPKK bozmasıdır. Aleviler Berkin için ortalığı ayağa kaldırdı. PKK hergün Türk Askeri öldürüyor. Hatta 3 yaşında çocuk katlediyor. Alevilerden vatanımızı koruyan bu şehit askerler için hiç ses çıkıyor mu? Niye çıkmıyor?

kundemacı

MKE Müdürü o makama CHP ya da MHP tarafından getirildi.

Aranjör Kemal

PKK sever Dersim ermenisi (ana tarafından) kemal Bey nasıl CHP nin başına geçti. seks kasedi ile CHP nin başına geçmedi mi? Yalan mı?

Selcuk

Berkin Elvan in annesi yuhalatilirken!!!bir tane akp li kadin cikip annelikten bahsetti mi?Ustelik 14 yasinda cocugunu kaybetmis bir anne!!!Bakan kadin Ensar vakfini acikca ezdirmemek icin manevralar yapti ve haksizdi,o kadar cocugun hic onemi yoktu onun icin.Hal boyle iken cikip da yok bir bayana soyle dendi boyle dendi bunlar manevra.Kaldi ki C.baskaninin siyasete karisma gibi bir yetkisi soz konusu mu?Bunu yapmayacagina dair edilebilecek en buyuk yeminleri etmistir.

ahmet

kemalkko iyi anlayın hem Amerikan hemde Rusçuk uşağıdır aynı anda pkk dhkpc uşagıdr o yetmiyor tc deki kirli baronların uşagıdır utansın turkiye çevresi ateş içi ateş bu neyapmaya kko benzinin üzrine benzin döküyor anlayın keskin ırkçı siyaset yalancılardan bıktık vatan ihanet şebekesi belli

Ahaaaaa

CHP Lideri Kemal Beyin YEĞENİNİN 2011 de Kocaelinde 4 kız çocuğuna TECAVÜZ ettiğinden 20 yıl Hapse Mahkum olduğunu bilmeyen var mı. Varsa Arkadaşlar öğrensin. NERDE TECAVÜZ ORDA DERSİMLİLER VAR.