BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97

Erdoğan'dan Suruç patlaması açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Suruç'taki patlamayla ilgili açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
reel gercekler

İsid rahat rahat turkiyeye bomba atiyor ama Türkiyenin başindakilerin hicbir sey yaptığı yok

GEL VATANDAŞ GEL

AKP NİN IŞİD I, HDP NİN PKK SI VURUN KAHBEYE.. YAHU SİZ BİRBİRİNİZİ YOK ETSENİZ DE BİZDE DİNLENSEK, HUZUR BULSAK..

Birisi

HDP, DAİŞ'in Türkiye'deki eylemlerinden sorumludur. Sorumsuz açıklama ve davranışlarından dolayı DAİŞ Türkiye'de eylem yapmaya başlamıştır. Olaylar HDP'den dolayı Türkiye'ye sıçramıştır.

comment

bu saldırıyı paraleller yapmıştır, elimizde kasetleri var, yakında pek yakında açıklayacağız demesini beklerdim. he yaw hakkatten öyledir demeye hazır kitleler var nasılsa (ölenlere rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum)

grte

tayibin yüzündeki ifadeye bak iyi olmuş der gibi

er dali

kim yaptıysa onun suçu başka, buna engel olması gerekenlerin suçu başka...

aaa

terörle mücadele eden birimlerin yapısı ne alemde acaba?

Kişi,,,

Neden mi nedeni gayet açık çalışan kalkınan bi Türkiye var sen hangi gözle bakışta ak partinin yaptıklarını görmüyorsun asıl sizin gibi ak parti düşmanlarını anlamamak mümkün değil bu nasıl bi nankörlük anlayamıyorum Allah'ım sizin gibi körlere göz sağlığı akıl sağlığı versin

Güyeydoğu başımıza daha fazla bela açmadan.....

Bizim başımıza daha fazla bela açmadan bu güneydoğuyu Türkiye'den ayırmalıyız. Bu belayı dedem babama, babam bana devretti bense bunu çocuklarıma devretmektense, bu işi tamamen halletmeyi düşünüyorum. HEM GÜNEYDOĞUSUZ BİR TÜRKİYE DAHA ÇABUK KALKINIR.

harbimi

Akp sonuna yaklaşıyor.Ama seçmen oy verecek lider bulamıyor.CHP de,MHP de lider yenilemeli.CHP SELIN SAYEK BÖKE,MHP MERAL ATŞENERI genel başkan yapsı,AKP diye bircparti kalmayacak.Yoksa Türk milleti AKP den vaz geçmez.Bu muhalefet liderleri varken AKP hep birinci parti olur.Dış politikacda dökülüyoroz,yolsuzluklar da dünya rekoru kırıyoruz ama millet akp den vaz geçmiyor,neden?

dddd

açık ve net bu bir pkk eylemidir. Saldırıdan hemen sonra pkk nın yaptığı içi boş hükümeti suçlayan saçma laflar bunu ispatlıyor zaten. Siz de buradan atıp tutun.

Abo

hadi oradan.. gelmis inceden inceden PKK propagandasi yapana kadar durust olmayi sinayin... Nasil ki bunu yapana Turk milleti Terorist diyor askerime arkadan vuranlara siz ve senin gibiler neden Terorist diyemiyorsunuz.. Burada gelip AKP liyim diyerek AKP ve hukumetine ve TC devleti Cumhuru reisine karaliyarak, hangi niyet hangi saf ta oldugunu gosteriyorsun.

SABIR TEK TARAFLI OLMAZ...

Terörü en basitinden lanetlemeyi bile düşünmeyip hükümeti, devleti veya AKP-R.T.Erdoğan isimleri ile dolaylı olarak TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni hedefe alan ve İsrail uşaklığını gönüllü olarak kabullenip neticesini düşünmeden tüm terör olaylarının ve örgütlerinin dolaylı/dolaysız destekçisi olanların YÜCE RABBİM BELASINI HİÇ GECİKTİRMEDEN VERSİN...(AMİİİİİN) TERÖRDEN BİLE NEMALANANLARIN KAN SEVDASI ARTIK TESCİLLENMİŞ VE GEREKEN CEVAP ELBET GEREKTİĞİ ZAMAN VERİLMEK ÜZERE BEKLETİLME AŞAMASINA GELMİŞTİR!.. SABIR HEP BİZE DEĞİLDİR VE BİZİM DE ELBET YUMRUK YAPILACAK ELİMİZ VARDIR;BİLGİNİZE.... ÖLENLERE RAHMET DİLERİM...

hasan

öfkeli dindar gençler,susadıkları için biraz kan içmaleri gerekiyordu.

Ozan batu

Bu vahsetin musebbibi sensin senn. Senin koruyup kolladigin canilerin bu katliami yapti. Bu dunyada da obur dunyada da bu mazlum insanlarin iki eli yakanda olacaktir.

yeter artık

Herkes bunu yapanların senin beslemelerin olduğunu biliyor, kimseyi kandıramazsın artık, işidi büyüten tırlarla destek veren sensin,azcık dürüst ol ve düş bu ülkenin yakasından. bu ülkeye senden büyük felaket gelmemiştir, allahım sen bizi bundan tez zamanda kurtar...

kosovalı

ne işidi ,,bu bombaları bizzat pkk patlatıyor bremın....silah bırakın diyenlere,mazeret sunuyorlar..e arada 25 30 kürt ölüyor ama,pkk için kürt kanının zerre kadar kıymeti yok...

sedat

Bunun sorumlusu Esed'i devireceğim diye, suriye sınırımızı terörist yuvası haline getiren AKP ve ERDOĞANDIR. Yapılan herşey BOP için yapılıyor ve İSRAİL'e yarıyor. Basın önünde İsraile atıp tutan bu insanların, yaptığı herşey ne hikmetse İsraile yarıyor. İki yüzlüler. İsrail tarihindeki en huzurlu zamanını geçirirken, ülkemiz Irak ve Suriye gibi olurmuyuz endişesiyle yüzyüze. Allah insanımıza akıl fikir versin. Çünkü bu pisliği AKP'nin yaptığını görmek istemiyor.

hayati

ışid silahları bombaları kimden aldı?

Kürt emre

Sizden büyük teroristmi var dünyada din adına çalmadığınız kalmadı.milletin anasını ağlattınız. En büyük çete sizsiniz

hür

bu ülkede halk hiç bir faniyi hiç bir siyasetçiyi,hiçbir devlet yöneticisini, sevediği kadar sevmişti,çokta güzel şeyler yaptın. merak ediyorum erdoganı türkiyede kürt sorunu yoktur. dedirten güç kimdir? bingölde 8 uzman çavuşun bir 15 yaşındaki kıza 2 yıl tecavüzü ve mahkemenin verdiği abuk subuk ceza ve iyi hal indirimini hangi hukuk hangi insani,hangi vicdan kabul eder. eger mersinde katledilen özgecan kardeşimizde kürt olsaydı herhalde mahkeme 3 5 yıl verip üstüne iyi hal verirdi.... benim gibi akp fanatikleri bile bu kokuşmuş,bu arap sunniciliği red ediyor...kobanide şanlı bir kurtuluş savaşı veriliyor....bizim versace yobazları internette pyd yi pkk lı olarak görüyor....tabi 50 bin lira çanta lux gözlik bunları kör etti

ş.karakaş

hadi ordan yalancı. önce sen oku bakalım o dinin kitabını sonra konuş.

Alp ARSLAN

Her insanın zulme uğramasından insan olan üzülür, ben de üzüldüm. Bazı zalimler ise insanları öldürerek siyasi sonuç almak istiyor. Reyhanlı'da patlama oldu, birilerinin oyu arttı. Afyon'da cephaneliği boşaltıp birilerine silah-mühimmat gönderenler durumun açığa çıkmasını önlemek için cephaneliği 31 kişiyle beraber havaya uçurdular. Bakalım Suruç'ta daha ne olacak!?...

GÖRÜŞÜM

YEMİN BİLLAH ŞART ..BU GÜNE KADAR HİÇ BİR İKTİDAR ZAMANINDA BU KADAR NE KAN DÖKÜLDÜ VE NEDE ÇİRKİNLİKLER YAŞANDI BU ÜLKEDE ..BU KADAR UĞURSUZ BİR İKTİDAR DAHA GELMEDİ BU GÜZEL ÜLKEMİZE ..BUNUN TEK SORUMLUSU BANA GÖRE SAYIN RE.. NİN İNATÇI VE KATI TUTUMUDUR ..HEP BEN BİLİRİM -BEN SÖYLERİM -BEN YAPARIM . BENİM DEDİKLERİM OLUR DİYE DİYE BU ÜLKE BU DURUMA GELMİŞTİR ..VE BUNU CAHİL İNSANLAR HALA GÖREMİYORLAR..YAZIK --OLAN BU VATAN TOPRAKLARINA OLACAKTIR VE TABİKİ CANLARA..

celal ozkan

SORUNUN SEBEP VE SAHIPLERI HERHALDE ENSON BU OLAYI KINAYACAK OLANLARDIR....