BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.436,67

Erdoğan'dan son dakika Sümeyye Erdoğan açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülen Cemaati'nin PKK'dan daha kötü olduğuna işaret ederek, "Bu yapı eninede sonunda tasfiye olacak" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 128 Adet Yorum
SEFER

CUMHURBASŞKANLIGI SİYASET MAKAMI DEĞİLDİR. SİYASET YAPACAKSAN ÇAKARSIN İSTİFANI ADAM GİBİ YAPARSIN SİYASETİNİ

cumhur

Sayin CumhurBaskanim sayenizde PKK nin bir yardim kurulusu olduguna inanasim gelecek sagolun beni aydinlatiyorsunuz tesekkür ederim saygilarimla.Tc cumhuru.

yörük

fuatavni ahahahah aramayıpta bulunmayan ne adammış beeeeeee uzaydamı bu?

Terör Terördür

Diğeri de zararlı bir örgüt olabilir ama Pkk Yı meşrulaştırma Reis. Pkk terör örgütüdür ve eli kanlıdır. Tepkimizi çekiyorsun seçim öncesi.

bozok

AKP nin SEÇİM TUZAĞI BU, mağdur edebiyatı yapacaklar, sünnet olacak çocuğa hani TAVŞANA BAK TAVŞANA deyip alt tarafta kesme işlemi nasıl tamamlanıyorsa hem milletin dikkati başka yerlere çekilecek, hemde kendilerine ACINDIRARAK OY toplayacaklar, 12 senenin seçimlerini inceleyin, bu sonuca varacaksınız, her seçimde MAĞDUR EDEBİYATI VARDIR AKP nin.

KARE

Eskiden birinci tehdit irtica ikinci tehdit pkk idi, bu söylem değişmiyor arkadaşlar, yalnız birincinin yerine paralel geldi ikinci de tehdit olmaktan çıktı, özgürlükçü oldular

Mürekkep

Eee yani o gazetelerin haberleri tamamen yalanmıymış, yazık mürekkep ısrafı gazeteler

cem

Geçmişte güvendik,oy dahil her türlü desteği verdik ama , gelinen bu noktada hiç bir inandırıcılığın kalmadığı gibi her geçen günde dibe batıyorsun be usta!

Sade Vatandaş

Cemaat topladığı paralarla yüzlerce yurt, okul,binlerce öğrenci evi açtı,milyonlarca öğrenciye burs verdi,peki sen ihalelerden aldığın yüzde 10'ları ne yaptın Tayyip Bey?Hiç senin yurtlarını,burslarını duymadık.Ama Bilal'in gemilerini her gün duyuyoruz, okuyoruz. Sahte din ve maneviyat pazarlaması. Senin kaç yakının parasız,maaşsız uzak diyarlara gitti veya gider.Sömürü hak etmediğini zorla almaktır,bunu da en iyi sen yapıyorsun.

nur çel

Fuat avni ne demis ne demiş bilen varmı

cem

Yurtdışından nasıl cevap aldığını biliyoruz. Birde hani sen devlet içindeki yapıyla mücadele ediyordun. İnsan yalana alışmaya görsün....

osmanlı

"PKK bile böyle bir tavır içinde olmadı" cümlesi, adalet ve kalkınma partisinin PKK TERÖR ÖRGÜTÜ'nü temize çıkarmaya çalışma aşamasına geçtiklerinin ifadesidir.

Abrek

Siyasetin raconu: Eğer yalan söyleyeceksen, o yalana önce kendin inanmalısın ki; koyun , keçi yerine koyduğun kitleleri inandırabilesin. Bir insan ve bir millet nasıl bu psikoloji ile yaşar, hayret.

Pronet

kod adlı adam daha ne yapsin ,Tape var Kabatas var Ayakabı kutusu var Paramakineleri var kolsagatı var 7/25 Aralik var ,varda var daha ney koysun adam.

HJGJ

SANA INANMISTIK...ALDATTIN BIZI REIS... HERGUN YALAN HERGUN YALAN KIMSE INANMIYOR.. BU KADARDA SALLANMAZ ...EEE YERTER BIKTIK ARTIK...

RÜSTEMERDOĞAN

EĞER ZERRE KADAR DELİKANLILIK VARSA TARAFSIZLIK YEMİNİNE SADIK KALABİL ZERRE KADAR DELİKANLILIK VARSA

RECEP

ADAM KONUŞABİLMEK İÇİN HER YOLU DENİYOR.MUHTARLAR BİTTİ.SIRA KÖY KAHVELERİNİN SAHİPLERİNİ TOPLAYIP KONUŞACAK.

he he

yaw he he

Ufuk

Sen haberi nerenden okudun. Bu haberde bulunan şahsın fuatavni olmadığına dair bir işaret var mı. Ortaya çık demesi tespit edilmediğini mi gösterir. Paralel kafası bu kadar anlar. Çünkü aklı pensilvanyadaki zatın cebinde.

Yasemin

İnceledikten sonra ya veto edecek ya da onaylayacak... Baskı Yasası hakkında görüş belirtesi nayasaya aykırıdır.

Halit İşler

Hacettepe, Odtü, Gazi gibi üniversitelerin bile parallel akademisyenler tarafından işgal edilmiş sen daha konuşuyon. Tüm üniversitelerde paralel yapı gulu gulu dansı yapıyor. Devlet nerede.

rustem

Sevgili cumhurbaşkanımız, keşke bu havuz medyası kızınızı seçim malzemesi yapmasa ve bir de siz de biliyorsunuz ki bu cemaatin tek bir ferdi bir sinek bile öldürmezler.., yapmayın üzmeyin Bu insanları. ..

Sahtekar imam

Pakette 132 madde var, Tayyip sadece 2 maddeyi açıklıyor!.........

hayriye

Sayin cumhurbaskanim, her seçim öncesi bir mağduriyet olmasa daha iyi olurdu ama

Mert K.

Hani Fuat Avni'yi bulmuşlardı?.......... Havuz medyası, 1 hafta arayla manşet yaptığı iki haberle kendi kendini yalanladı.