BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Erdoğan'dan son dakika bayram tatili açıklaması 10 güne hazır olun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika Kurban Bayramı tatili açıklaması geldi. Erdoğan'ın Kurban Bayramı tatili açıklaması umutlandırdı. Erdoğan'ın açıklamaları Kurban Bayramı tatili 10 gün olur dedirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Oğuz Sürer

Çok yanlış. Bu tür bir popülizm yakışmıyor Erdoğan'a.

Farklı Bakış

Tatil yapılacağını Ramazan Bayramında yazmıştım. TURİST GELMEYİNCE TATİLLERİ UZATIP YERLİ TURİSTLERLE OTELLEREPAR KANDIRACAKLAR.

Misafir

10 gun tatil ne demek yahu?Bayram 4 gun kalan 6 gunun adini ne koyacagiz.Zaten bir uretim yok 10 gunun ulke ekonomisine zararini bir dusunun.

Memur

Kimse kusura bakmasın memurların böyle bir talebi yok,zaten tatile başlayınca etrafımızdaki insanların bedava para alıyorsunuz, kazancınız helal değil, hayat size güzel gibi akşam sabah bitmeyen can sıkıcı ve düşüncesiz sözlerine maruz kalıyoruz.Tatili memur istemiyor devlet veriyor keşke tatil olmasa bizde lüzumsuz eleştirilere maruz kalmasak.

karaoğlan

Nasıl olsa cepten verilen bir değer değil memurlar zaten tam mesai yapmıyorlr. olan devletin bütçesine oluyor. izin lazım olan izin isteyince yapıyor.

kim bilir

Bu bahsedilen günler kurban bayramı ile birleştirilse kimin için birleştirilecek bilen var mı ? Özel sektör çalışacak Esnaf çalışacak memurlara idari izin denecek memurlarından çoğu bayram öncesi yoğunluktan dolayı resmi tatil olmadığı için mecburen çalışacak Bu izini kimler yapacak ve neden bu kadar büyütülüyor biri açıklasın lütfen ?

Misafir

taseron kadro isteyınce calışmalar devam edıyor

akif

Neden hep yumurtanın kapıya dayandığı zaman karar veriliyor. Millet 5-6 ay öncesinden plan yapmaya çalışırken hükümet son 1-2 haftaya bırakıyor. Bu en basit şekliyle plansız devlet yönetimidir. Geri kalanını siz düşünün !!!

  • 1