BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Erdoğan'dan İnce'ye; Biz seni muhatap alır mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında, "Hayvan haklarıyla ilgili yeni yaptırımları ve düzenlemeleri içeren hükümet tasarısını inşallah seçim sonrası dönemde süratle yürürlüğe sokacağız." dedi. Erdoğan ayrıca Muharrem İnce'nin kendisini sıklıkla televizyona davet etmesine ilişkin de açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 106 Adet Yorum
ersen

İnce Elazığ da mitingde Erdoğana "emeklilerin sigorta primini yatırmanın onlara faydası yoktu, biz de kendilerine verdik. devlet ceza kesti ödedik. Trafik cezası yemek gibi bir şey, cezasını da ödemişiz. istersen eski defterleri karıştırma, istersen Sevim Tanürek cinayetini tartışalım" diye meydan okudu.

Misafir

Doymazlar yenilmeye, alıştılar çünkü sopa yemeye.

Misafir

Günahın çok olduğu belli aslıcım.

Misafir

16 senedir hep aynı teraneler. Sonuç yendi de yendi.

Asli

"Şüphesiz kibir en sevdiğim günahtır"

Misafir

İste bu üsluptan dolayi artik senin yaninda olmayacağım

derdim dert

16 yıl önce iktidara geldiklerinde ellerinde Kur'an,dillerinde Allah bir de seccadeleri vardı. Bizim de satılmamış limanlar,kurumlar,fabrikalar,araziler ve üretim yapan çiftçilerimiz vardı. Şimdi onların sarayları,şirketleri sıfırlanamayacak kadar paraları, bizlerin ise çökmüş bir devlete çare bulmak için Allah'a el açmış fakir bir halkımız var

Misafir

Ak Partililer kendileri dışında herkesi fetöcü ilan ediyorlar o başka.

Misafir

Helaaaaallllllllllllll......

Misafir

Bunu sen de yapa bilirsin çok kolay.Kendi yorumuna ard arda beğeni tıklaya bilirsin.Ama bunlar ölçü değil tabi..

Misafir

Küçüğün rızası varsa tecavüz sayılmazmış...Öyle dedi Bozdağ.Kusmak geldi içimden.

buğrahan

Davet etmek için neden utansın.Muharrrem kötü bir,utanılacak bir şey demiyor ki?Gel buyur adam gibi medeni ölçüler içerisinde çıkalım HALKIN HUZURUNDA konuşalım birbirimizi dinleyelim diyor.Muharrem tüm adayları ziyaret edeceğini söyledi sizi de ziyaret etmek istedi siz de kabul ettiniz beraber kısa bir görüşme yaptınız zaten.E televizyonda halkın önünde konuşmaktan neden çekiniyorsunuz ki ''utanmadan davet ediyor'' diye çamurluyorsunuz??

xre

Tabiki alacaksın. İkiniz de adaysınız. Nedir bu kibir?

iğne

Kibire bak. Sözde müslüman.

Misafir

Devam reis ince inceden inceye yol alır o değilde iyiki seçim kurbanda deyil yoksa bu ince hacca giderdi laikleri cami türbe gezdirdinya bundan dolayı bile sana oy verilir laiklik elden gidiyeah

osman can

Yani şimdi meydanlarda inceye atıp tutuyorsunuz,kah yalan kah doğru esip gürlüyorsunuz .Cevap hakkı doğuyor ama muhatap almıyorsunuz ha?Aman ne demokratik ve eşit bir siyasi anlayış.23 Nisanda ter attırdılar mecliste sizlere ter.Başbakan titremekten bayılacak sandım,siz ise sessizce meclisi terkettiniz.

Misafir

İşine anca o kadar geliyor da ondan.

Misafir

Aynen ve tam olarak Erdoğan ve Ak Parti zihniyetini yazmışsın.Bizden olmayan teröristtir fetöcüür vatan hainidir mantığı.Direkt Ak Parti ve Erdoğanın tekniği.

VATANDAŞ

TAM KOMEDİ GİBİ... SEÇİMDE ADAY OLARAK MUHATAP ALIYOR AMA TV DE ALMIYOR... NERESİNDEN TUTACAN BU CÜMLEYİ..

ecemnur

Karşısına çıkacak cesaretm yok diyemiyorsunuz yani haha.Muhalefeti muhattap almayacaksınız da kimi alacaksınız?Kendi yandaş medyanızı ve kendi hazırlattığınız soruları soran kendi muhabirlerinizi mi? 16 nisanda %49,5 HAYIR dedi yani sizi istemedi.İnceyi muhattap almamak bu %49.5 kitleyi adam yerine koymamak vatandaştan saymamaktır.Hoş o kitleyi 16 nisandan önce terörist,kandilci,Pensilvanyacı ilan ettiniz o da ayrı ya.Şimdi de yine o kitleden oy istiyorsunuz o da daha başka bir içler acısı.

ali

Madem muhatap almıyorsun ozaman televizyona, Mitinge çık yapacaklarını anlat Sayın İNCE yi hiç ağzına alma Ozaman inandırıcı olursun Yok hem İnce ye saydıracaksın hemde muhatap almıyorum diyeceksin.Komik oluyorsun. Bu bayağı İnceden korktuğunu gösteriyor

Misafir

Anlaşılan makarna yiyenlerin beyinleri iflas etmiş.

abdülhamid

erdogani kimse televizyonda dinlemiyor, erdogan ciktiginda herkes kanal degistiriyor, onun icin erdoganin reyting cok düsük

Uzun iktidar sendromu

Aynı zihniyeti CHP nin tek parti zihniyeti de gördük. Demek ki sorun ideolojilerin de üzerinde bir sorun. İktidarda uzun süre kalan herkes kendinden olmayanlara tepeden bakmaya başlıyor. Bu bir kibir hastalığına dönüşüyor. kendinden olmayani insan olarak bile görmüyor. Ve hep aşağılıyor. Müslümanlıktan uzak bir ahlak anlayışı.

Misafir

02:21 sanada dokunda dolar Euro kaç lira bunun en önemli sebepleri ohalla başlar makarnayı biraz bırak istersen