BIST 9.890
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.450,03

Erdoğan'dan HDP'ye Meclis'te sert çıkış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Yeni Yasama Dönemi açılışında konuştu. Erdoğan'ın hedefinde HDP ve terör olayları vardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 64 Adet Yorum
millet aptal mı

AKP dışında herkeze kızmış,gazeteciye saldırıyı kınamamış,silahların üzerine beton dökülecekmiş,PKK asfaltın altına mayın döşüyor,her gün patlatıyor,önce onu önleseniz,

TAKIM ELBİSELİ ADAM

Takım Elbiseli Adam 7 Haziran'dan ßeri çok gergin çok sinirli.! Kimdir bu Takım Elbiseli Adam; Çok nadidedir, takım elbisesiyle dolaşır sarayın içinde. Şöminenin karşısındaki ipeksi koltuğuna oturur genellikle. Elinin altında her zaman bir maşa vardır. şöminesini karıştırır zaman zaman. Ve o rahatına düşkündür, Biraz Nuri Alço tarzı vardır. Gardrobunda Milli ve Dini ßirçok maskesi vardır. O maskeleri kurbanını zehirlemede kullanır. Kurbanlarına sinsi bir şekilde yaklaşır, kardeşim der mesela. Maşa ise onun için herşeydir. Hedefe varmakta bir araç, bir simge. Çünkü eli kirlenmez. O maşalar ki hep onun elinde olmanın gururu ile onun belirlediği işleri yapar. Sonra birgün eskir ve çöpe atılır. Çünkü Takım Elbiseli adam için maşanın hiçbir önemi yoktur. O her zaman rahatına bakar. Çünkü onun kendinden başka değeri yoktur.!

akif çetin

neye güldün..hdp ye destek verdiğinzemi..siz millietçmisiiz..anlamını biliyomusunz..orç tutmayıp oruç tutmayanlara dayak atan milliyetçiler..ik yülüler..Erbakan hocaya ecevitle koalisyon kurunca yeşil komunst deyip te ssonra kendisi kolisyon kuran kızıl komünistler..siz değilmisiniz..

akif çetin

neye güldün..hdp ye destek verdiğinzemi..siz millietçmisiiz..anlamını biliyomusunz..orç tutmayıp oruç tutmayanlara dayak atan milliyetçiler..ik yülüler..Erbakan hocaya ecevitle koalisyon kurunca yeşil komunst deyip te ssonra kendisi kolisyon kuran kızıl komünistler..siz değilmisiniz..

akif çetin

güldğme insanı..zten iktidarda..sen oymu verdink konuşuyosun..insanlarıandırmaya yrum yapmışsın.atglüğü takanbe hey gafil

aytekin

madem Kürt ayrı PKK ayrı eyvallah çok güzel;Peki Kürtlerin var olmaktan gelen insan olma haklarını PKK nin elindeki silahı almak için neden pazarlık masasına sürüyorsunuz! lütfen tutarlı olun.

Mehmet demir amed

Bana deselerki sen Dünya'nın lideri olacaksın ama senin uğrunda kan dükülecek asla?

burkan

bir daha sana oy verirsem serefsizim

rizeli

tek basina iktidar olamadin diye turkiyeyi atese sen atin bizi kandiramazsin sana asla oy yokkkk akp ye oy yokkkk

ÜĞÜR MARDIN

DOĞRU PKK AYRI HDP AYRI AKP AYRI AMMA BUNLERIN İCINDE KIM ZALIM KIM MEZLUM ONU BULLMAK ÜNEMLI KIMSE AYRANIM EŞKIDIR DIYEMEZ

kundemacı

Hükümet kurulamaması cümlesi çok yanlış. Bu cümle hükümet kurdurulmaması şeklinde olması gerekir. Meclisteki ikinci partiye hükümet kurma yetkisi hiç verilmemiş.

cumali

cumhurbaşkanı parti tutar gibi konuşmuş ama yanlış bu yüzden akp kan kaybediyor

TÜRK MİLLİYETCİSİ

ÇOK GÜLDÜM

Hakkı ARAR

Kürt ayrı PKK ayrıdır. Çok temiz ve saf Kürt kardeşlerimizi terörist olarak görmek günahtır. Ancak AKP maalesef Kürtleri PKK'nın insafına terk etmiştir.

oylar hdp ye

bır chp lı olarak bu ıkıncı oyum olacak ins hedepeye verıcem yıne hdp olmassa oyarın hepsı akpye akar ve ozamn vay turkıyemın halıne

barış

6,5 milyon Kürt oy'u, mehmet metiner kardeşi tarafından alınmıştır.

YAV KEH KEHH

CHP NİN TERÖR ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULMASI ÖNERİSİNE NEDEN RED DEDİNİZ PEKİ GEÇECEN BUNLAR OY TOPLAMA OYUNLARI BUNLAR

YAV HE HEE

SEN BESLEMEDİNMİ BU TERÖRİSTLERİ DAĞDAN İNDİREN KİMDİ

Talat

Dogru söylüyorsun kutluyorum seni

sqwccvwedc

seni başkan yaptırmayacağız rte

VATANDAŞ

eyb RT ERDOĞAN 13 SENEDİR SEN O PARALELE SIRTINI DAYAMADINMI BU MİLLET BALKON KONUŞMANDA OKYANUSA SELAM GÖNDERDİĞİNİ UNUTMADI MİLLETİN GÖZÜNE BAKA BAKA YALAN SÖYLÜYORSUN

gariban vatandaş

sayın cumhur başkanı bir dediğinin arkasında dur hani kürtler kardeşindi hanı fetullah hoca senın hocandı hanı servetin olduğu an bilin calmışm demiştin hani esad idi şimdi niye eset oldu yahu allah aşkına sayın abdullah gül gibi sende makamında otur türkiyeyi kaıştırma yeter yılarca iktidarda kaldın yılarca başbakan oldun cumhur başkanı oldu sende bir insansın elbet bir gün bu dünyadan göçüp gideceksin miletin garibanın günahını alma artık ehli insaf be

Cemal Barut

Mhp ve Chp de cesaret olsaydi onlar meclisi terk eder di .

Cemo

Sık kendini Sen RTE simini daha çok duyacaksın. Çünkü, o bu milletin bağrından çıkmış bir insann. Seni bilmiyorum. Sen kimsin? RTE'ye tahammül edemediğine göre yabancı biri olmalısın.

HASAN

Siz pısırık sessiz hiç birşeye karışmayan bahçeli gibi bir cumhurbaşkanı ve başbakam istediginizden,SİZİ BU GÖRÜNTÜLER RAHATSIZ EDİYOR ZORUNUZA GİDİYOR,biz varız artık artık devlet bizim.zorunuza gitmesin.