BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Erdoğan'dan flaş gelişme hakkında çarpıcı sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Münbiç’te Amerika’da vardığımız anlaşmayı adım adım hayata geçiriyoruz. Askerlerimiz Münbiç şehrinin etrafında devriye gezmeye başladı. Aşama aşama bölgeyi teröristlerden tamamen temizleyeceğiz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

sormazlarmı sana 5 senedir nerdeydin secime 5 gün kala membice girdin amerikalılara bunun karşılığını ne verdin bunu acıkla bunu

MİSAFİR

EE TABİ SOKAKLAR CADDELER İT KÖPEK DOLDU İNSANLAR EVİNDE BİLE GÜVENDE DEĞİL HUGUG DERSEN POLİS YAKALIYOR MAHKEMELER SALIVERİYOR NE YAPSIN BEKÇİ POLİS ALMASINDA,ORTALIĞI SİZİN GİBİLEREMİ BIRAKSIN

MİSAFİR

REİS AMERİKAN KÖPEKLERİNE DİKKAT EDİN ,ORADA PKK İLE ÇALIŞIP TÜRK ASKERİNE PUSU KURABİLİR BU ALÇAK MÜTTEFİKLER ,FETÖNÜN TÜRKİYEDE YAPTIĞI GİBİ

DEMOKRAT AHMET KAYA

24 HAZİRANDAN SONRA TÜRKİYE ŞAHLANACAK İNŞALLAH.HUZUR GELDİ ÜLKEME .PKK ve FETÖ ORTAK PLAMLARI SUYA DÜŞÜRÜLDÜ.

Misafir

fabrikaya işçi almıyorlar fabrika yok, kamuyada memur alımı yok ama paso polis bekçi güvenlik elamanı paso polis alımı polis devletine doğru şu an polis mevcudu 360bin askeriyeyi de kaldırıp tamamen polis ordusu kuracaklar gibi

Misafir

Abbas yolcu hec merak etmeyin.

Önce Vatan

Biri hdp %14 ün üzerinde alır, hesaplarınız altüst olacak demiş. Haklı katılıyorum. Onu , sözüm ona milliittifak düşünsün. Bizim için hiç bir mahsuru yok. İsterse %20 alsın. hdp nin alacağı oylar ip ve chpden olduğundan sıkıntı yok. Zaten söylem ve eylemleride birbiriyle örtüşüyor. hdp barajı geçsin diye fetönünde talımatıyla cumhur başkanlığı için meral ve inceye oyveren ip ve chpliler, milletvekilliyi için hdpye verecekler, hatta avrupadakiler verdiler bile. Ama dozu öyle bir kaçıracaklar ki Allah büyük. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Cumhur ittifaki şuan %57-61 düzeyinde Rabbime şükürler olsun.

Misafir

"Amerikayla vardigimiz Anlasma" Burasi Türkiye kimseyle anlasma falan benim adima yapamazsin, senin secmenlerin 50% altinda olunca ortaligi karisacagini zannediyorum.

Misafir

Çok mu üzüldün.Reis diplomasi yapıyor.siz laf yapıyorsunuz.

Misafir

Ben vekalet verdim.KKimin parası ile olacak,tabi ki devletin parası ile olacak.

Misafir

Sizinkiler ne işimiz var Afrin'de diyorlardı.

misafir

Bırakalım bu palavraları,ABD izin verdiği kadar girebiliyoruz her yere,onunda sebebi ABD nin işine gelmesi.Peki abd nin ne işi var orada.

göktürk

ne hikmetse yıllarca girilmeyen kandile girilir oldu,ne hikmetse münbiçe sokmayan usa ses çıkarmaz oldu.artık tutmuyor israilede girilse nafile.

Adalet

3-4 milyon Suriyeli Türkiye de.

Misafir

senden alsın ona versin.amiiin

Misafir

Ama halk helal etmiyor Suriyelilere verdigi parayi.O nasil olacak?Siz aldiniz Suriyelileri kimin parasi ile???Halka danistiniz mi,akplilerin bile cogusu istemiyor.?Bu degirmenin suyu ne ile donecek,daha ne kadar donecek bu degirmen???

Misafir

Secimi universite mezunlari arasindan yapin bakalim % 3 oy alabiliyor musunuz???

Misafir

Gerçekleri söylemişsiniz.Ülkenin yarısının maalesef kalbi kırık.

süleyman

suriye ve amerika izin vermeyince uçak uçuramdığımız zamanları hatırlatırım, onlardan izin almak zorunda olduğunuzu gördük izledik, sallamayın hiç

Antalya

Abdülhamidden sonraki en büyük devlet adami erdogan, Allah ömrüne ömür katsin yigit lider

Mem

Biri bana AKP nin Suriye politikasının ekonomik olarak Türkiye'ye katkısını açıklasın şu ana kadar zarar

kundemacı

Ülkende milyonlarca vatandaşının aylık gelir açlık sınırının altında, siz kardeşlik gösteriyorsunuz. Kimin parası ile bu milletin parası ile mi? Yoksa şahsi servetinizle mi?

Murat

Mazlumlarin umudu olan kahraman askerimizi kutluyoruz.Allah askerimizide,milletimizide devletimizide korusun.Amin.Azez,Cerablus,İblid,Afrin,munbiç, Suriye hatta cihan fethedilirde ya "dostun evi olan kirilan gönül" nasil fethedilir birde bu düşünülse keşke! 12.000 e yakin açığa alınmış ve hala görevine iade edilmeyen Polis ve ailesinin kirilan kalbi ve incitilen onuru?Kimisi 14 ay kimi 21 kimisi 23 aydir açikta bekletilmekte.Yaziktir, gunahtir.Bir gunde munbiçe girilirde 23 ayda insan suçlumu masummu nasil anlaşilmaz Allah aşkina?Derdim ne algı ne seçim! Tek derdim masumlarin ayiklanarak gorevine iade edilmeleri,çilelerinin sona ermesidir.

  • 1