BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Erdoğan'a sunulan anket sonuçlarında dört isim öne çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a önceki gün başta 3 büyük kent olmak üzere belediye başkan adaylarıyla ilgili anket sonuçları sunuldu. Anketlerde İstanbul, Ankara ve İzmir için Binali Yıldırım, Süleyman Soylu ve Mehmet Özhaseki isimleri çıktı. Nihat Zeybekci de Denizli’de ön sırada.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
BİZEDE %26 ZAM İSTİYOREEE

BİRAZDA MARKETLERDE ANKET ÇALIŞMASI YAPIN,, BU SEÇİMLER 16 YILDIR OY VERDİĞİM AKP NİN ERİDİĞİNİ GÖSTEREN SEÇİMLER OALCAK.. BİZDE %26 ZAM İSTERİZ..

Misafir

AKP'ye tavsiyem, Soylu'yu herhangi bir yerden aday göster, seçilsin. Sonra belediye başkanlığından istifa etsin yerine kafana göre birini ata. Soylu'yu tekrar içişleri bakanı yap.. nasıl fikir??

Misafir

TRABZON İÇİN KİM ÇIKTI ANKETTEN ACABA? MEVCUT BAŞKAN DEMEYİN SAKIN

Misafir

Kesinlikle katılıyorum. Belediye başkanlığı için tıkır tıkır çalışan bir sistemi bozmaya kimsenin hakkı yok. Soylu bu işi biliyor, görevinde kalmalı.

Misafir

asil Fetoculer Ak Partide. Sizin cirpinislariniz bosuna. Allahin gazabi sizin icin insallah cok yakindir.

Misafir

Ankara yı kaybedersiniz demedi demeyin. Mustafa TUNA ile belki bir şansınız olur ama diğer isimlerden hangisini gösterirseniz gösterin, Ankara gider, haberiniz olsun.

Misafir

BU millet öyle uyandıki, artık hangi siyasi partilerin FETÖCÜ lerle işbirligi yaptıgını görüyor HAYIR oyunu veriyor ama ülkesinin çıkarlarınıı gözeten partilerede görüyor EVET oyunu veriyor

Misafir

Ne yaparsanız yapın bu türeyen EYT'li görmezden geldikçe size daha oy yok!!!

fikret boduroğlu

AKP- Erdoğan ve adaylarına oy vermeyin.

Osman

Türkiye cumhuriyetini sizin ve yandaslarinızın azabindan kurtarma zamani gelmis gecmistir insallah bu kış uykusunda yatan millet uyanırda sizin gercek kimliyinizi anlar

Misafir

Artık bir önemi yok. Sana ve ailene oy yok. Bizi perişan ettin. Kendin saraylarda bize sefalet. Yok arkadaş yettiniz artık.

erdal

soylu kalmalı terörle mücadelesi takdire şayan kendisini tebrik ediyor hizmetlerini devamını diliyoruz inşallah

  • 1