BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.436,67

Erdoğan: Kudüs'ü kaybettiğimiz gün olmasına izin vermeyeceğiz

İsrail askerlerinin gerçek mermi ile müdahalesi sonucu 50'nin üzerinde Filistinli şehit oldu. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıması ve İsrail'in kanlı müdahalesine Türkiye ve dünyadan tepki sesleri yükselirken en sert açıklama ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
Misafir

"Bu anlaşma 28.06.2016 tarihinde Ankara’da ve Kudüs’te olmak üzere Türkçe, İbranice ve İngilizce olarak aslına uygun üç nüsha olarak düzenlenmiştir. Bu nüshalar arasında ihtilaf olması durumunda İngilizce nüsha geçerli olacaktır." ifadesinde telaviv yazması gerekirken , ikaz edildiği halde bu hükümet bu belgeye imzayı attı . 2017 de ısparta da Ya Allah Bismillah deyu deyu Cocacola fabrikasını da açtı . Ama protestoya devam. Büyük orta doğu projesi tıkır tıkır işliyor. Eş başkan nerede ?

ferdi

İslam İşbirliği Teşkilatı yakın geçmişte Kudüs için gene toplanmıştı ama bir işe yaramadı...

remzi

İsrail milleti devleti dostumuzdur diyen bakan Çelik geldi aklıma.

mevhibe inal

Günü, saati belliydi. Neden mitingi daha önce yapmadınız? Kabahatli Netenyahu ve Trump değil, Bütün Ortadoğu'da Siyonist Çetedir. Bütün dünyada Kraliçe ve bankerleri.

MİSAFİR

ULA SATILMIŞLAR GERİDEN AYDINLAR SAHTE ÇAĞDAŞLAR TERÖR YANDAŞLARI EMPERYAL UŞAKLARI,OĞLUM ERDOĞAN KATLİAM YAPMADI LAAAA İSRAİL YAPTI

Misafir

Madem İsrail terör devleti, o zaman gereğini yapın...tüm ilişkileri kesin...siyasi ilişkileri...ticari ilişkileri... ya her seferinde aynı şey oluyor...herkes kendi hesabına ne kazanırım derdinde...dişe dokunur bir şey yapın...elçiliği kapatın....mesela en azından...yaptığınız şeyler milletin gazını almaya dönük ve siyasi ranta dönük olmasın...tarihe ülkenin en güçlü hükumeti, Kürt devletinin kurulmasına engel olamadı, Kudüs'ün elden gitmesine engel olamadı diye geçmeyin...Kudüs için Selahaddin olmak lazım...o sarayda yaşamadı...Kudüs kurtuluncaya kadar çadırda yaşadı...yemedi içmedi başardı...Allah nasip etti...Aynı hedefe ulaşmak istiyorsan aynı yoldan gitmeli değil misin?

Mehdi TÜRK

maalesef Kudüs'ü kaybettik. ölümden korkup rahatımızı bozamayıp kurtarmadık o kutsal beldeyi.

Ahmet

Yorumlardan anlşaıldığına göre bu ülkede oldukça fazla terörist yahudi devleti taraftarı var. Topunuzun canı cehenneme. Elbet zulmedenler bir gün zulümlerini bulacaklar. İkinci bir Hitlerin çıkması yakındır.

Misafir

Reisin Türkiyede satılan coca colada bir ilişkisi var mı

Misafir

hadi incirliği kapat

Misafir

hadi Yahudi lobilerinin verdiği "üstün Hizmet madalyası"nı iade et. Gemiciklerin İsraile taşıdığı petrol anlamasını iptal et. İsrailden alınan civciv, tohum kullanımını ülkende yasakla, askeri anlaşmalarnı iptal et..

Akın

Madem terör devleti tüm ilişkileri kes elçiliği kapat terörle ilişki teröre yardımdır

MİSAFİR

UŞAK ÇANAK YALAYICILARA BAK İSRAİLİN TERÖRÜNÜ KONUŞURKEN ERDOĞANA DİL UZATAN EZİKLERİ İYİ TAKİP EDİN .BUNLARDA İSRAİLİN AYRI VERSİYONU

MİSAFİR

AMERİKA İŞGALCİ KATİL KATLİAMCI TERÖRİST BİR DEVLETTİR İSRAİLDE ONUN KÖPEĞİDİR, SAHTE AYDIN VE ÇAĞDAŞLARA DUYURULUR

Misafir

Hadi bakim iptal et israil ile bütün anlasmalarini samimiyetine inanalim.

kemal

İsrail devlet değildir. İsrail devlet değildir

osman can

afrin için aslan kesilenler kudüs için nerede ???

secmen

Vay bee... terör yuvasi incirligi kapatamiyoruz diyemiyor da miting yapacaklarmis... amerika ve israil cok korktu mitingden...

Misafir

senelerdir terör örgütü pkkyı kınayarak bitiremediniz şimdi israili kınayarak bitiremezseniz diplomatik adım atamıyorsun sözde dünya liderisin, tepkimizi yeni kapıda toplanarak gösterelim diyorsun bumu islam birliği anlayışı

fahri

yeni kapıda SİYASİ MİTİNG YAPACAĞINA iki tane siha gönderde seni samimi bulalım.Yokmu kamikaze yapacak kefeni cebinde reisci.

Misafir

ticaretimiz neden artiyor terör devletiyle?

Misafir

Sadece teror devleti israil degil ki Onu destekleyen Basta ABD onu takip eden korkusundan aciklama yapmaktan cekinen AB ulkeleri var Hani Turkiye Suriye ye girdiginde sivil kayiplardan endiseliyiz diyen ABD AB Ulkeleri vede onlarin kuklasi BM leri nerde Zaten BM ABD ve AB ulkelerinin guvenligi icin kuruldu Buda ABD nin ve AB ne kadar kurnazligi vede sinsiligini gosteriyor Saygilarimla Kenan Demir

Misafir

Sayın reis hani Gazze’ye gidecektin kaç yıl geçti bağırıyorsun ama icraat yok sayın incede diyor Gazze’ye gidecem ah şu siyasetçiler

Hakkı S.

Madem öyle, işte böyle!... İsrail'in terör devleti olduğu gerçeği lafta kalmasın. TBMM toplanıp bir karar alarak İsrail'i terörist ilan etsin. İradeleri Reisin iki dudağı arasında olan AKP'li vekillere irade buyurması yeterlidir.

Misafir

siz teksiniz be misafir.. Terörist israille ticaret 5 milyar $ gecmis.(bu hukumet zamaninda). iliskiler en iyi duzeyde. bizim yerli 'Teröristlerin' neyi eksik.. neredeyse hava bile verilmeyecek. sayi su meshur icecek coca cola fabrikasini kim acmis ti.