BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47

Erdoğan: Eğitim için Batı'ya gönderilenler batının gönüllü ajanı haline geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRKEN Vakfı Geleneksel Gala Yemeği"ndeki konuşmasında "Batının sadece ilmini ve fennini tahsil için batıya gönderilenler çoğu zaman batının gönüllü ajanları, adanmış havarileri haline gelmiştir" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Misafir

eğitim sisteminiz düzgün olsa ne işleri var batıda avrupada

MALKOÇOĞLU

Ya bu AKP Genel Başkanı'nın Eğitim seviyesi ne.?? Kalkmış Millete Eğitim konusunda Ahkam kesiyor.. Bu zat, İşgal ettiği Makam gereği Anayasal zorunluluk olan Üniversite Diplomasını bile ibraz edemedi, ama Üniversitelere Rektör atıyor..! MERAK EDİYORUM: Ülkemizi yöneten Hükümet'te en düşük Eğitimli kim acaba..?? AKP Genel Başkanı olmasın..!?

Misafir

çocuklarını batı da ve abd de okutan erdoğan,o ülkelere karşı haksızlık etmiş.çocuklarını hem dış ülkelerde okutmak, hem o ülkeleri karalamak ;ancak erdoğan gibilerin yapacağı nankörlüklerdendir.beyin göçünü, bundan sonra nah engellersiniz!

Misafir

4 çocuğunuuda abd.de okutan kim acaba ???????

0sman mümin oguz gülnar türkiye cumhuriyeti vatandaşı

Tevazulu ve vakurlu DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN EMRİNE İTAAT ALLAH C.C VE KIYMETLİ ELÇİŞINE( DUA VE SELAM EDERİZ) itaattir . Sadakattir.

Misafir

Sayın Cumhurbaskanımızın Cenab ı Kibriya yüce MEVLAMIZ yar ve yardımcı olsun mümin emir ve yetki sahiplerimize sabır üzerine sabır ihsan eylesin Selam sıfatı ile selam eylesin sabır üzerine sabır ihsan eylesin .liderimiz tevazulu ve vakur bir liderdir .Kibredene kibir eder.

Misafir

cghdfhjdghnm dghjd dghjdghn dgfhjnmdesgfhjnd sdfh sdhn

misafir

sayın cb birde rüşvetçi hırsız lar için birşeyler söyleseydiniz ne güzel olurdu

kimo rastladıkların????

Ruhi sende bir nevi ajan olmuşsun,söyle o rastladıklarını da tam olsun!!

Kimmiş bu çocuklar

Aynen öyle RABBİM AFFETMEYECEK!!

Ruhi

Sayın Cumhurbaşkanı çok doğru söylemiş. Ancak, her yurt dışında eğitim görenin ajan olması söz konusu değil. Zaten sayın CB'de bunu kastememiş Yorumlara bakılırsa yarası olan çok insan var. Ama, doğrusu ben hiç alınmadım. Ben de yurt dışında eğitim aldım. Ama, yurt dışında fakir ülkemin kaynakları ile eğitim alıp ta ülkem aleyhine ajanlık yapana çok rastladım.

halil

Her zamanki gibi genellemeci, insanları küçük düşüren, indirgemeci sözlerle ülkenin kaliteli insanlarını dışlamış hem de Batı'da bir kuruluşta. Bundan sonra Türkiye'deki herkes Batı'da çalışan yaşayan eğitimli insanlara hain, Batının uşağı diye bakacak. Yazık!

Vural

Aynen doğru söylüyor Recep Tayyip Erdoğan,

karalokler.

Konuşmaları,fikirleri pek ciddiye alınacak gibi değil.Maksat laf olsun torba dolsun.

Misafir

Berat Albayrak Sümeyye Erdoğan Bilal Erdoğan Hepsi yurtdinda okudular onlar içinde geçerlimi acaba

🌑 REZALET Sözler 🌑

🌑 Gözler; Erdoğan başta olmak üzere AKP ve hükümet yetkililerinin çocuklarının eğitimine çevrildi.

Misafir

valla say say bitmez ... biraz da iğneyi kendinize batırında utanın... sizin çocuklarıda fetö okutmadımı abdde bütün akpelilerin yakınları ve zenginler abdde veya dışarda okudu... ama özllikle fetönün okuttukları fetöcü hain çıktı... kimisi gemileri yürütüyor kimi inşaat sahibi ...say say bitmez

Hakkı SORAN

O kadar derine dalmamalıydı. Çıkamamış. Kendi çocuklarını hatırlattı. Unutmamalıdır ki; birileri Türkiye'ye vergi vermemek için gemilerine Malta bayrağı çekmiştir. Malta bayrağında ay yıldız yerine başka bir şey var.

Misafir

ayni bir diktatörün söyleyeceyi sözler

Misafir

Keto Rumuzlu yorumcu istersen ben sana söyleyeyim İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ evet Vatanına hizmet edenler istisna durumunda.

miso

Doğru tespit. Birilerinin fena halde canını sıkmış olsa da doğru hem de dosdoğru bir tespit. Eleştiren demogoji bağımlılarından gelen çarpıtmalara kimse aldanmasın.

hasan

ddöneminde kaç af cıktı sayısını ben hatırlamıyorum desene bana karsı yapılanı ben affetmem diye

Keto

Birisi Cumhurbaşkanına söylesin, senin çocukların da damatların da batıda eğitim aldı. ve şimdi devletin en önemli kademelerindeler şimdi onlar da ajan olmuyor mu? Yoksa "bizimkiler hariç diğerleri ajandır" mı diyecekler?

Misafir

Erdoğan'ın partideki genel başkan yardımcılarına da bakalım: Mehmet Mehdi Eker; İngiltere Cevdet Yılmaz; ABD Ravza Kavakçı Kan; Dallas Texas Lütfiye Selva Çam; Boston Melih Ecertaş; ABD . brahim Kalın; Washington .. Ve “sır küpü” MİT Müsteşarı Hakan Fidan; ABD

acaba

trajikomik nokta ise kacirilmis. kendisi bu aciklamayi abd'deki turken denilen bir vakifta, muhtemelen cogu abd'de egitim almis insanlara soylemis. turken vakfi ensar ve turgev'in bir ortak girisimi imis.