BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Erdoğan çağrı yaptı Filistinli iş adamı uyguladı

Filistinli iş adamı Cihad Şamiyye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyarak, 800 bin dolarını Türk lirasına çevirdi. Cihad Şamiyye, ''Eğer vatanın zarar ediyorsa, elindeki malın, doların ne faydası var" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

800 bin Dolar cebinde gokten zembillemi inmis?? Bu Dolarlar gecen hafta cikan kim yapti biliyoruz ve ekonomik guvenlik sebebiyle suc kapsamina aldik aciklamasinin ardindan TL ye GERI DONUS yapan Dolarlar. O 800 bin Dolardan acaba 3-5 ayda kac TL kazandi bu beyefendi ? Bu tip hareketler cogalacak bekleyin. Ya hakkinda hukuki islem yada pasa pasa iki Ulvi sozle degistireceksin harekatinin getirisi sonuc olarak. AKP bunyesinde bu isi yuzbinler degil milyonlar milyarlarla yapanlara bakalim ne yaptirim gelecek..veya gelmeyecek her zamanki gibi..Sahi ya AKP lilerin sorusturmayi engelledigi CIFTLIK BANK ve tosuna ne oldu?

AL

ÜLKEMİZDE ŞU ZARARLARI ÖNLEMEKLE HABER YAPILSA... ''Sokak ortasında büyük şok! 'Biz çok bağırdık ama oralı olmadılar...'Sokak ortasında büyük şok! 'Biz çok bağırdık ama oralı olmadılar...' İstanbul'un Avcılar ilçesinde 7 kişi alacaklı oldukları bir kişiyi araçlarına bindirerek kaçırdı.''

Misafir

Dolar bozduran kardeşlerim aslından hiç dolar almamışlar, ceplerindeki TL ler bir bakmışlar dolar oluvermiş, onlar da bu gavurun parası ne arıyor cebimde diye şaşırmışlar, hemen dövizciye koşup bozdurmuşlar.

Misafir

bundan dört ay önce de bozdurun denmisti niye beklediler aceba?

Misafir

dünyada hersey dolara endeksli. baska bir yol bulmali. bu yol yanlis yol...

Recep

Aynı vatanseverliği meselenin "akp" meslesi değil vatan meselesi olduğunu halen anlayamayan üstün zekalılardan da bekliyoruz. Bir tarafta dolar artsın, ülke batsın diye dolar alan Türkler var. Diğer tarafta Türkiyeye destek için dolar bozduran Araplar. Sizce hangisinin bu ülkeye faydası var?

Recep

Dolar artıyor, ABD yaptırım yapıyor diye sevinip göbek atan, ekonomik kriz çıkacak diye ellerini ovuşturan içimizdeki zavallılar, Filistinlilerden biraz vatanseverlik öğrenin.

Sos

7 den boz 6,5 geri al. Sonja Altına yatır. Köseyi dön

Misafir

helalll

eren

Kıyak bir ihale kapacaktır ileride merak etmeyin.

Misafir

akp doneminde ihaleleri alip zengin olan zenginciklerimiz nerede. begenmediginiz filistinliye bakin da utanin be

temel hikmetin

niye bozdun ki.madem iş adamı ve zenginsin devlete bağışlasaydın.yarın dolar düşünce yine dolar alacaksın.

Tt

Filistine vizeyi kaldirmasini rica etseydin bide. Hersey yapmacik, propaganda, yalan dolan

  • 1