BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Erdoğan: ABD'nin kararlarını kabul etmiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Olağanüstü İslam Zirvesi sonrası konuştu. Erdoğan, ''Teşkilat üyesi ülkeler olarak baskı ile dahi olsa ABD izinden gidecek ülkelere karşı her türlü tedbiri almaya hazırız'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
Misafir

Tavuk kıyması olabilir.

Misafir

Bu Kapak hiç bir tencereye uymuyor.Yuvarlana yuvarlana eğilmiş bükülmüş.

Ali Ciguli

ABD dünyanın en büyük gücüdür kim onun kararlarını kabul etmiyorsa gitsin kafasını duvara vursun...Ha şunuda belirtmeden geçemiyeceğim, 16 yılda israille milyon dolarlarla ticaret yapacaksın sonra insanları kandırmak için Filistin davasına sarılacaksın yok öyle yağma efendi, 3 dönem sana oy verdim yemez insanlar bunları artık...Güle güle...by

Hamdi

Iyi bir akp mitingi oldu kudus bahane oylar şahane.

misafir

nihayet yanlışı düzeltmiler artır

Misafir

3)''kudüs seboldür'' iddianı kanıtlayan ayet varsa ortaya koy.islamda sembol yoktur.semboller,Allah dan gayrı kendisine ibadet edilen veya kendisnden yardım ve inayet beklenenlerdir.bozulmuş dinlerde ve putperestlikte vardır,islamiyette yoktur.şu halde,''kudüs, müslümanlara verilen emanettir''ve ''kudüs bir semboldür'' iddialarını ayetle kanıtla.kanıtlayamıyorsan sus ve mülümanlar arasında fitne çıkarmayı ve onları kışkırtmayı bırak erdoğan!siyasi çıkarların uğruna yapmadığın kötülük kalmadı,erdoğan!

Misafir

2)Allah (C.C.),emanet olarak tüm insan ve cinlere zat ı ilahisine kulluk yapma emaneti vermiştir.mekanları emanet olarak vermemiştir.delili:Zariyat suresi 56.ayet;''Biz insanları ve cinleri başka bir şey için değil,bize kul olsunlar diye yarattık.''Allah tarafından verilen emanet zatı ilahisine kul olma emanetidir.Allah (c.c.)a kulluk yapma emanetinin yerine getireleceği yer de dünya hayatıdır.delil:ahzab suresi 72.ayet ve enam suresi 98.ayet.ilgili ayetleri dünkü mesajımda verdim.

Misafir

1)mekanların emaneti olmaz erdoğan.kudüs bir mekandır emaneti de yoktur.Allah (C.C.),emanet olarak tüm insan ve cinlere zat ı ilahisine kulluk yapma emaneti vermiştir.mekanları emanet olarak vermemiştir.Allah (c.c.)a kulluk yapma emanetinin yerine getireleceği yer de dünya hayatıdır.ilgili ayetleri dünkü mesajımda verdim.Allah ın tüm insan ve cinlere verdiği emanet,zat ı ilahisine kul olma emanetidir.mekanların emaneti olmaz erdoğan.kudüs bir mekandır emaneti de yoktur.

remzi

Mitingin en neşeli anı da “Reis bizi Kudüs’e götür” sloganlarına Erdoğan'dan gelen yanıttı: Yakındır inşallah!! Aga bunlar servis olmadan kendi başlarına Yenikapıya zor geliyor Kudüse gidecekler.Akp gençlik kollarını toplayıp ööyle bagirttiriyorlar anca.

ecemnur

Mavi Marmara için aldığın 20 miyon doları geri verme,anlaşmaları iptal etme,ticareti kesme,İncirlik'i kapatma,cesaret madalyasını geri verme...E ne yapacağız?Sadece Yenikapı da Miting.TARİH İSRAİLİ ERDOĞANIN MİTİNGLERİYLE HELAK OLAN BİR DEVLET olarak yazacak.

Mustafa ARSLAN B . B . P

ZULME KARŞI BİR OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.......ZULÜM İLE ABAT OLANLARIN İNŞALLAH SONU BERBAT OLUR...ZALİMLERE MERHAMET MAZLUMLARA HAKARETTİR....DÜNYA ÜLKELERİ BU ZULÜMLERE KARŞI BİR OLSALAR İNSANLIK RAĞBET GÖRÜR.DÜNYA ÜLKELERİ OLMASA ABD NEYE YARAR,abd dünya ülkelerini sömürmekte güçünüde gayri meşru yollarla almakta,ORTADOĞU DA KATİL İSRAİLİ KULLANARAK ORTADOĞU ÜLKELERİNE GÖZ DAĞI VERMEKTE.

Misafir

Fiille desteklenmeyen dediniz görelim bakalım fiilleri ve İsraili bitirelim artık

Misafir

tövbe tövbe... Yorumun yanlış olmuş ALLAH c.c herşeyi kurtarır. Din iman, ALLAH cc demesi deseydin belki olurdu. uzatmayalım İYİ ler gelecek kötüler gidecek

bekir

4 önderli devrim geliyor. 24 Haziran'da 'Tek Adamlı Sistem' iyice betonlaşmadan halkın desteğiyle tarihe gömülecek. Yeni dip dalga; 'hukukun üstünlüğü_kuvvetler ayrılığı_dini siyasete alet etmeyen_halkı Allah c.c ile aldatmayan_ulusyok ümmet var demeyen_gerçekten tam bağımsızlığa sarılan_dış borç bulup yemeyen_dünyanın ileri ülkeleri standardında çok üretip, az tüketip, çok biriktiren_eşit gelir dağılımı bekleyen'yurttaşlar ülkesi istiyor. Bugün 19 Mayıs! Umuttan esiyor rüzgar!

ihsan

suud abd ye filistin devleti tanırsan senden silah alırım deseydiya yahut paralarımı çekerim deseydiya iş birmişti

Misafir

Devletin beytul mali ile oarti prooagandası yapmak alçakliktir.ihanettir.

Misafir

Boş konuşanlara itibar etmedim etmeyecehim.Allah için degil sandik için laga lugacılara TAMAM de gitsin.

Misaför

Bop başkanına 10 üzerinden 2 veriyorum. 1 puan 180 dönmeden önceki konuşması için 2 hafta sonra 1 puanı geri alın.

Misafir

artık sözlerine inanmaz olduk.. nerde o eski reis.. artık bitti..

Misafir

Bop başkanı konuşmuş

Misafir

TAMAM bu bir secim mitingi ama Ince de bos durmuyor ki kardesim,bu sefer kimse kurtaramayacak Ince Cumhurbaskani...

Misafir

kudüs bahanesi ile seçim mitingi.devletin parası ile hergün yapar.

mahmut

KAFAYI DEĞİŞTİRİN ŞAPKAYI DEĞİL BEN CAHİL BAŞUMDA BİR SÜRÜ ALTARNATİF SUNARIM .

wayy be!

30 maddeyi okuyan var mı? bomboş bembeleş 30 madde! hiç bir caydırıcılık, hiç bir somut adım yok! yok Allah yok! tribünlere selam!!!

Misafir

Kızdırmayın reisi haftaya cuma bir daha miting yapar