BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Enflasyon oranları Mart 2017 TÜFE ve ÜFE kaç oldu?

Mart 2017 enflasyon oranları açıklandı. Mart 2017'de TÜFE ve ÜFE oranları da belli oldu. Mart ayında enflasyon yükselişini korudu. Yıllık bazda enflasyon son 8.5 yılın en yüksek seviyesine çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Erol Baron

Tazı olan enflasyona CANAVAR demeyin lütfen. Çünkü o tazı hükumetlerin seçim öncesi verdiği zamları geri aldığı gibi, yeni vaatlerin yolunu açıyor. Ha, ille ona canavar demek istiyorsanız, -iyi huylu canavar- deyin hiç olmazsa.

Misafir

Kesin CHP yamıştır. Eyyy CHP enflasyonu azdırmaya utanmıyormusun?

Misafir

hep diyoruzda inanmıyor bize küfür ediyorsunuz, görmüyorsunuz, inanmak istemiyorsunuz. ülkede korkunç bir ekonomik kriz var, piyasa bitti, sanayici, esnaf, çiftçi iflasta, hazine tamtakır. satacak bir şey kalmadı, yandaş basın sürekli pembe tablolarla aldatıyor milletimizi... hayır, hayır, hayır.

mevhibe inal

Har vurup harman savuruyor, 100 yıllık dişinden tırnağından arttırarak biriktirilmiş olanları, kaynakları ile birlikte harcıyoruz.

Yusuf Alptekin

Ekonomi bu kadar iyi giderken süper giderken neden evet verelim ki?

Deniz Bitti

15 yıldır iktidarlar, hala istikrar gelecekmiş yalanları.. Nereye geliyor, nasıl geliyor.. Deniz kurudu AKP, yiye yiye kalmadı..

halikarnaz

15 yıldır zengin babanın hayırsız evladı gibi memleket kaynakları yandaşlara peşkeş çekildi 90 yılda yapaılan ne varsa satıldı yıkıldı ülkenin borcu 4 e katlandı beka sorunu yaşar hale geldi. Ülkenin bölünmesine ramak kaldı millet ayrıştı hep bir düşman bulundu. 10 dakikada yıktıklarını tavizlerle üleknin küçük düşürülmesiyle telafi etmeye çalıştılar. Sağlam hiç bir kurum kalmadı. Ordunun kolu kanadı en sonda beli kırıldı şimdi etrafımızda olan biteni seyrediyoruz müdahale edecek ne gücümüz nede haysiyetimiz kaldı. Gürcü başkan çerkez komutan kürt müsteşar bu ülkeyi beka sorunu yaşar hale getirdi üçüde yanlış yaptı tez vakitte dönmezlerse bu yanlışlardan hem ülke hem kendileri mahvolacak.

makbule teyzen

ENFLASYON HORTLARMI ya ama yalan haber yapıyosunuz her şey güllük gülüstanlık niye yalan yazıyosunuz .bu enflasyon hortladısa bunun sorumlusu chp dir bunu DA yazın .akp ikdidarmı kı suçu olsun bu hollandanın almanyanın avrupanın oyunu .bizi kıskanıyolar .ayıp yalan böyle yalan hebermi olur .chp nin suçu avrupanın şuçu bunu yazın bunu

Misafir

hele sükür sitenizde TARAFSIZ bir habere rastladim...

Misafir

yükselen doların enflasyona etkisi. referandumdan sonra inşallah istikrarla beraber dolarda düşer enflasyonda. evetle ülke kazanacak.

  • 1