BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Emine Ayna'dan savaş çıkar tehdidi

Şahin kanattan olarak bilinen Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna, "Müzakere ve diyalogdan, ya anlaşma ya da savaş çıkar" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
ANKARA

ÇIKARSA ÇIKSIN AMA MİLLETİ GAZA GETİRİP KAÇMAK YOK

musa21

Aynasız abla , müzakerede Çıtayı yüksek tutmayın ve ortamı çok germeyin ! Yetti Gari - Edi Bese .

vatandaş

hükümete resmen meydan okumuş hükümet seyrediyor bunlara dur diyen yok nasıl bir hükümet bu yuh olsun

kurtum

bunlar kurt degil ermeni vatani bolmek isteyen hayinler biz ayni sebepler icin yasiyoruz namus ve seref bunlar bunlardan nasibini almamis insanlar okumus cahilden korusun ALLAHIM

kırçıl

Bırakın artık savaşı, vurmayı kırmayı, yakmayı ve yıkmayı. Kimsenin canını yakma gayretine girilmesi mesajı verip, suç dosyanızı sürekli kabartmayın. Biri özgürlükten dem vuruyor, bir diğeri savaştan bahsetme gafletine giriyor. Allah(c.c.) bunların şerrinden memleketi korusun. Arkadaş git evine, çocuğun varsa onun yetişmesine yardımcı ol, torunun varsa onunla oyna. Memleket işi ciddi iş, konuşurken ciddi konuşmak gerek. Kimsenin bu memleketin huzurunu bozucu sözler söylememek gerekir.

kırçıl

Bunlar hepten şirazeyi kaybetmişler. Bırakın artık savaşı, vurmayı kırmayı, yakmayı ve yıkmayı. Kimsenin canını yakma gayretine girilmesi mesajı verip, suç dosyanızı sürekli kabartmayın. Biri özgürlükten dem vuruyor, bir diğeri savaştan bahsetme gafletine giriyor. Allah(c.c.) bunların şerrinden memleketi korusun. Arkadaş git evine, çocuğun varsa onun yetişmesine yardımcı ol, torunun varsa onunla oyna. Memleket işi ciddi iş, konuşurken ciddi konuşmak gerek. Kimsenin bu memleketin huzurunu bozucu sözler söylememek gerekir.

temel reis

yeter artik ya onune gelen tehdit ediyor,savasmak istiyorsaniz savasalim,biz savastanmi kactik ki onune gelen konusuyor,ben bir tuk olarak seve seve olume giderim,biz olumden ne zaman kactik,sabrimizi tasirmayin

kemal

savaş çıkınca ülkeden ilk kaçan bunlar olur:)

erkan

Bence daha bunlar iyi günlerimiz.

HADİ LAN

Bu kadın neresiyle söylemiş bu lafı, Benim adım Savaş, "Savaş çıkar" diyor, Çıkardım hadi .

dost

Biz ülke bütünlüğü için her zaman savaşmaya hazırız. Ama barışın kıymetini bilin bu seferki farklı olur sizde bunu biliyorsunuz. Bu rahatı başka ülkede bulacaksanız bu gün çıkartın şu ağzınızdan düşürmediğiniz savaşı. Artık kendinize çeki düzen verin son pişmanlık fayda vermez.

MYK

iktidar partisine söylüyor işin ilginç tarafı bunun hırçın ve çirkin çıkışlarını eleştirirsek iktidarın gözünde çözüm istemeyen paralelci oluruz bunları eleştirmekte artık nerdeyse yasah! "

Hasan

PKK'lılara Devleti ve Milleti tehdit etmek serbest.. Ne günlere geldik.

ebced

Artık savaş çıksın istiyorum... Ya herro ya merro olsun... Bıktım hergün bunların saçma sapan fikirlerini duymaktan... Dünya'da bizim gibi başka bir ülke var mı? kendi içini oyan toprak bütünlüğüne zarar veren bir oluşumu meşrulaştırması, siyasileştirmesi, insan yerine koyması... Milli açıdan bakarsan bunlar devleti bölmek isteyen terorist zihniyetli, örgütcüler din açısından bakarsan Türk-Kürt kardeşliğinin arasına fitne koyan kişilerdir... Devlet eliyle bir mücadele olursa bu ülkenin evladı olarak elimden geleni yaparsın.. Şu an tek yaptığım buğz etmek ve bu ülkeyi oyalayıp geri götürdükleri için beddua etmektir.... Bu ülke insanını birbirine düşman edenlerin kendi canlarına düşman olmasını, kendi sonunu kendi hazırlamasını diliyorum...Biz elindekiyle yetinen bir milletiz.. Bırakında ekmeğimi tasasız yiyelim.. Huzurlu olalım...

YAVUZ KIR

EY CUMHURİYETİN SAVCILARI PKK’NIN HAYDUTLUĞUNA SOYUNMUŞ BDP EŞ BAŞKANI MİLLETVEKİLİ YEMİNİNİ ÇİĞNEREYEN EMİNE AYNA TÜRK DEVLETİNİ TEHDİT EDİYOR VE HALKI KİN VE NEFRETE SÜRÜKLÜYOR VE ANAYASAL DÜZENİ YIKACAĞIZ DİYOR. BUNLAR HAKKINDA BU KONUŞMAYA GÖRE DAVA AÇMANIZI BEKLİYORUZ. BU DEVLET SAHİPSİZ Mİ KALACAK KANUNLARIN VERDİĞİ GÖREVE SAHİP ÇIKIN.

demi

Emine ayna Cemil Bayık, Murat Karayılan ve Bese Hozat, nasıl gelip burada demokratik mücadele yürütecekler?....gelsinler hükümet ve türk devleti geregini yapmazsa mermi olarak bu mehmetçik katillerine ben birey olarak gereğini yaparım.ve tabi tüm yandaşlarınada.sizler maval okuyorsunuz maval..katiller mehmetçikleri katledecek ve elini kolunu sallıya sallıya gelecek gelsinler bekliyoruz.

isa

savaş çıksın bu kişilere verilen maaş ve dokunmazlık kalkıncada böyle aklına gelince mikrofonu görünce ileri geri konuşabilirmi acaba

Toroslu

Baraj herkez icin gecerli , sirf terör partileri icin degil. Yok yakinda oy kullanma yasinida begenmezsiniz , ilkokul ögrencisine kadar inmesini bile arzu edersiniz yakinda. Zaten oy pusulasini gördunmu korkuyorsun simdi , baraj inse oy pusulasi hali buyuklugune ulasir herhalde.

cimbom

savaş çıkarsa kim üzülür acaba

sınır

savaş çıkarsa nereye kaçacaksın......bodrumamı,marmarisemi,,

tehditçi

Savaş savaş,amma mraklısınız be savaşa.

  • 1