BIST 10.334
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.453,85

Doların ve Meral Akşener'in yükselişi!

İyi parti ile eleştiride bulunanca, "İyi Parti'den çok korkuyorsunuz. Hadi itiraf edin, korkmasanız yazmazdınız" diyenler oldu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Misafir

11.34 den... Düzeltiyorum... Enflasyon % 15 olacaktı...

Misafir

"Meral AKŞENER fetocudur" iddiaları konusunda "ELLERİNDE EN KÜÇÜK BİR KANIT OLDUĞU HALDE DERHAL HAREKETE GEÇMEYEN" her kim varsa,görevini yapmadığı için bu ülkenin cumhuriyet savcılarına suç duyurusunda bulunuyorum. Ama bunun tamamen kadının önünü kesmeye yönelik iftiralar olduğu ortaya çıkarsa da yorumcular da dahil bunu söyleyen herkesin en ağır şekilde cezalandırılması demokrasinin göstergesi olacaktır!

Misafir

Yandaş anket şirketler ve seçilmiş kişilerle yaptırdığınız sözde anketler ne derse desin sonuç değişmeyecek!Algı yönetiminiz bir işe yaramayacak,diz bağlarınızın titremesi geçmeyecek ve düşeceksiniz! Enflasyon % 25, İşsizlik % 25, Dolar 5000 liraya yaklaşıyorsa, İş yerleri birbir kapanıyorsa, Seçilmiş belediye başkanları tek bir kişinin lafıyla alaşağı ediliyorsa, İYİ %40 AKP %30 CHP %20 MHP %3 HDP%7

Misafir

biri suleyman'a gazeteci kimligi ile yazi yazdigini hatirlatmasi gerekiyor, yahu kardesim il baskanlari senin kadar savunmuyorlar. Bi de nasil yazidir ya o ole, ne yiyor, iciyorsaniz bizi de aydinlatin, aynilarindan istiyoruz

Misafir

EDİP UĞUR YAPILAN TEHDİTLERİN AİLESİNE KADAR ULAŞTIĞINI İFADE ETMİŞTİR... İSTİFA AÇIKLAMASI BAŞLI BAŞINA BİR SUÇ DUYURUSUDUR

Misafir

dogrulari yazmis elbette vatan hainlerinin zoruna gidecektir.

Misafir

SENİNDE AĞZININ ÜSTÜNE BİR KÜREKLE VURMAK LAZIM DEGİLMİ

Misafir

Yangın Vaaaaaar!... Yetiş Akşener'in haberi!. AKP`de ortalık karıştı....Yaklaşık 13 milyon seçmenin iradesi bir kalemde çöpe atılmış durumda…...........Ekonomik iflas var!.. Dış borçlar 412,4 milyar dolar oldu..

Misafir

Ottoman İSİMLİ YORUMCU FETOYU BU ÜLKENİN BAYINA KİM BELA ETTİYSE ALLAH BELASINI VERSİN

emir cantürk

Geçmişi ne çabuk unutuyorsunuz ne istedilerde vermediniz tarih seni ve senin gibileri asla unutmayacak Akşener her yükseldiğinde kaçacak delik arayacaksınız

Misafir

iyi parti kurulunca dolar yükseldi, kurulmasaydı dolar ne güzel duracaktı yerinde !

Misafir

geliyooooor, meral abla :) Allahına kurban, engelleri yıka yıka geliyor, tuzakları boza boza geliyor....

Ottoman

Bu millet doları da fetöcü meral hainini de istemiyor ikisininde yükselişini durdurmak bu milletin elinde vatan hainlerine inat devletimize sahip çıkıyoruz.

hasan

tam bir koyun mantığı güçlü ekonominize ne oldu hani hiçbir sey ekonomiyi engelleyemezdi

Misafir

Helal sana yazar efendi sıkıntının kaynağını müthiş tespit etmişsiniz bütün olumsuzlukların müsebbibi MERAL AKŞENER muhalefet olmasa ülke güllük gülistanlık olacak.

Misafir

Birisi yellense bile fetöye bağlamanızdan gına geldi... İYİ Parti kuruluşunda yer alan bu şahıslar için neden soruşturma yapılmıyor öyleyse...Neyi bekliyorlar? İlgili devlet görevlileri görevlerini zamanında yapmamaktan suçlu duruma düşmüyorlar mı?

Misafir

Bizde bir laf vardır... "Nenemin sakalı olsaydı Dedem olurdu!"... Öyle oldu da ,böyle oldu da dolar yükseldi... Yahu kardeşim sen bu anlattığın şeyler olurken bu ülkenin direksiyonunda kim vardı onu da de bi zahmet! Yolda; yağmur,çamur,dolu,kar,fırtına oldu diye koltuktan kalkan bir şoför görmedim bu güne kadar...Ancak yeterli yol tecrübesi olmayan bir şoförün de otobüse bindirildiğini de görmedim...Yanlış seçim sonucunda koltuğa oturtulursa ya otobüsü devirir ya da bir uçurumdan aşağı atar...Otobüsü kullanan yolcu değildir,şofördür değil mi?Şoför iyi,ehliyetli ve tecrübeli olacak ki otobüs menzile düzgün gitsin...

Misafir

1- fetö yü övüp AK^'de olanları daha acımasız yazmalısın, çünkü iktidardalar ve ülkeyi yönetiyorlar. Sadece CB'nın ağzına bakarak değil. Bunları yapmadan dokunma İYi partiye, hakkı n yok 2- Bu "şerefsiz vatan hainleri" hala var olduklarına göre dolar daha da yükselecek, Biz güçlü devlet değil miyiz, bkandırılıyor muyuz?

yusuf islam hacıoğlu

kk erken secim istemesinide ben söyliyeyim:chp hızla erimeye gececek çünkü derin devletin ikinci partisi kuruldu ve birincisi zaden işe yaramıyordu...seçmenlerini yeni kurtukları iyi paretiye transfer edecekler...kk bir beş yıl daha yerini korumaya çalışıyor ama nafile...

baki

180günlük eylem planı vardı haziran sonunda devreye girecek her kesime dokunacaktı şimdiye kadar vergi den başka dokunan bir şey olmadı

Misafir

Bence Kılıçdaroğlu cehape den iyi partiye çok geçiş olacağını gördü, parti çok kan kaybetmeden seçime gitmek istedi. Kendi kazdıkları kuyuya düştüler. İyi partiye geçişleri ya Ak Partiden yada Mhp den bekliyorlardı.

asd

Çok zorlama olmuş sanki...

Misafir

ECEVIT ZAMANINDA YANI 2001 YILINDA TEK BIR SEHIT HABERI GELMIYORDU ECEVIT ZAMANINDA EKONOMI KÖTÜYDÜ BATMISTIK AMA DOLAR 1,6 IDI BENZIN 1.65 IDI SIMDI ISE ETIN KILOSU 50 TL KIYMANIN KILOSU 48 TL BENZIN 5.30 TL DOLAR 3.7 TL EURO 4.5 TL AMA SUCLU AKEPELILER DEGIL ÖYLEMI!!!!!!!

Misafir

HAAAA ANLADIK KI DOLARIN EURONUN CIKMASI HEP BASKASININ SUCU AKEPENIN SUCU DEGIL O ZAMAN NE DIYORUZ; TÜRKIYE SENINLE GURUR DUYUYOR!!!!!!!!!

Misafir

OSMANCIYA CEVAPTIR; ALMANYA BAK BIR KADININ ELINE VERDI MUKADDERATINI GAYET DE GÜZEL GÜL GIBI YASAYIP GIDIYORLLAR DEMEKKI NEYMIS ÖYLE BISEY SÖYLEDGINI INANMIYORUZ AMA SÖYLEDIGYSEDE YANLIS SÖYLEMIS.NOKTA!!!!!!