BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11

Dolar ne kadar 21.07.2016 OHAL sonrası dolar ne olur?

Dolar ne kadar, dolar ne olur, darbe girişimi ve OHAL sonrası dolar yorumları ve canlı dolar kuru verileri internethaber.com'da.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Recep Sati

Dolar almak, vatana ihanet değildir. Bilhassa, bu hassas dönemde dolar satmak çok daha tehlikelidir. Dolar kıtlığı yok, sadece vatandaş kriz var diye dolara saldırmasın. Halen mevcut dolar'ınıda satmasın. Kriz yok. HEr şey çok daha iyi olacak. Üzerimizdeki yükten kurtulduk. Kriz, yok. Alışveriş yapabilirsiniz, TL kullanın, alın satın. Doları olan satmasın, doları olmayan almasın. Kriz yok, panik içinde hareket ederseniz, spekülatörler cezayı keser. En büyük sorumluluk hükümette ve merkez bankasındadır. Demokrasisine sahip çıkan bu halkın parasını değersizleştirmeyin. Bu sizin elinizde. Eğer dolar artarsa, sorumluluk sizdedir.

Hakan Sönmez

Darbe olsun olmasın, dolar alıp tasarruf yapmaya kalkan kişi karşı tarafa değer vermiş olacağından vatana ihanet etmiştir.

Misafir

Gaza gelmeyin bu başarısız darbe AKP-CHP-MHP tarafından zaten ezildi bunu fırsata çeviririm dyenler avcunu yalar zira bu 3 parti diğer kurumlarda söz sahibi spekülasyon peşinde koşanlar cezasız kalmayacaktır.Bu saatten sonra olanda meclis+halk darbesidir yıllarda orduyu yancısı bilenler şu an sessiz nerde bu mustafa kemalin askerleriyiz diye laf edenler solcu gezinenler deniz gezmiş diye yıllardır bağıranlar

  • 1