BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Doğu Perinçek'ten CHP'ye PKK uyarısı!

Referandum sonuçları nedeniyle halkı sokağa çağıran CHP'ye yüklenen Doğu Perinçek, PKK'ya destek olunmaması gerektiğini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
renk

topal ördek apoyla boy boy resim çektiren sendin elli yıldır bir baltaya sap olamadın millete akıl veriyorsun hadi ordan

mert toker

Yani artık APO ya çiçek veremeyecek misin? Seni de biliriz...

Farabi

Bu gomunus nasil olduda iyi bir laf etti simdi? Bir hesabimi var neci?

Misafir

sivil.darbe.askeri.darbe.chpnin.isidir bunlari.menderesin.ahi.tutmus.menderesi idama.goturen.chpdir.basit

Misafir

Tespit cok doğru CHP yenilgilerden ders almıyor

ahu

maalesef millet artık kötülük kokuyor. chp'nin pkk olduğunu kabul etmiyor çünkü tükürdüğünü yalamaktansa Erdoğan'a saldırmak onları rahatlatıyor yoksa verem yada kanser olacaklar. kimseye laf söyleyemiyor ama Erdoğana sallamak psikoloğa gitmekten daha ucuz ve ilaç gerektirmiyor.

seda

bizde söylüyoruz ama dinleyen yok. chp, hdp, fetö = terör masum insanların chpye oy vermelerine üzülüyorum.

Misafir

adam hdp pkk fetö desteğiyle ömrü hayatında görmediği %48 görmüş bırakırmı hatta yalar yutar bile onları sen nediyon be kardeşim.

vatan

sen git akp ile ugraş hayır kazandi ysk izin vermedi

TRABZONLU !!!!!!!!!

Pekaka zaten cehepenin icinde daha ne destegi kaldi yahu !!!!!!!

yaz kızım

850 bin civarında geçersiz oy var. Önemli miktarda da geçerli mühürsüz oy pusulası var. YSK'nın kanunda çok açık belirtilen hüküm üzerinde karar vermesi gerekir. yoksa biz hukuk devleti olmaktan çıkarız.

Hasan

Aynı ağa babadan beslenenler er yada geç ortaya çıkacak.

Misafir

Hayirdir insallah. Bu sozler Perincek'den mi geliyor hakikaten?

TEHLİKELİ!!!!

AJAN PROVAKATÖRLÜKTEN BESLENİYOR.!

ORGANİZE İŞLER

YAV PERİNÇEK NESİN SEN.?

alevistan

ya bu adam bildim bileli ne çalışır ne memur.evli ve çoluk çocuk sahibi.nereden geliyor bu adamın harçlıkları bilen var mı?

Misafir

bu zat ne yer ne içer nerden bulur bu kadar harcamaları nerden bilen varmı yoksa oda iktidar gibi hazineden örtülü ödenekten beslenenlerdenmi

Misafir

Bu ülkede seçim hilesinin ilk mucidi ve en güzel becereni de CHP zihniyetidir.(Bakınız 1946 seçimleri açık oy gizli tasnif yöntemi ,bak bak açık oy,gizli sayım ha !), o seçimde DP ‘nin milyonlar oyu ,üstü CHP’ nin altı oklu bayrağıyla örtülü sandıkları önünde poz verilen guya “serbest “ seçimlerde CHP’ ye yazılmadı mı ?!! Asıl zorbalık ve dikta’nın bu ülkede ne olduğunu bu millet çok iyi biliyor, merak etmeyin siz ?!!

Misafir

Sen de mi Bahçeli,Soylu,Kurtulmuş gibi Ak Partiye geçiyorsun.Sahte oy çıkarıldı dayııı.Ne pkk sı ne bilmem nesi?

Sivasli

Sayin derken zorlaniyorum Perincek bile Icimizdeki Hainleri uyarmak geregi duymussa Ihanetciler Sapkayi önünüze alip bir düsünün Kime Usaklik yapiyorum Deyin.

Misafir

Bunu oy hırsızlığı yapanlar düşünseydi. Kanun hükmünü uygulamayan ysk suç işlemiştir. Meclisin çıkardığı seçim yasasına ve bu doğrultuda hazırladığı seçim hükümlerine uymamak, manipülasyon yapmak ve halkı kargaşaya düşürerek milli birliği ve bütünlüğü bozmaktan yarğılanmalıdır.

Misafir

İptal kararı vermek icin OECD ve AGİT (Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı) Raporlarına bakmak yeterlidir!.....

Farklı Bakış

Ya Misafir neden böylesin. İSLAMDA KISAS YOKTUR. KISAS HAMURABİ KANUNLARINDA YER ALIR Onu da BABİLLİLER UYGULAMIŞTIR. Ha birde Konfiçyus zamanında kısas vardır. AMA TEK TANRILI DİNLERDE KISAS KESİNLİKLE YER ALMAZ.

Misafir

dogu perincek bile chp den daha cok vatansevermis , vay chp vay hdp ile siz birlesin en iyisi..

şaban doğrudan

Doğu Perinçek gerçek bir PKK 'lıdır. Benim anlamadığım bu adamın arkasında kim var ki hapiste olması gerekirken dışarıdadır?