BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Devlet Bahçeli'den Hadise ve Murat Boz'a telefon!

MHP Lideri Devlet Bahçeli Osmaniye'de açılış törenine katıldı. Açılış töreni bittikten hemen sonra şehirden ayrılmak zorunda kalan Bahçeli törende sahneye çıkan sanatçı Murat Boz ve Hadise'yi telefonla aradı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

sen ferdi tayfuru severdin baçeli ne çabuk döndün

adanalı

tabi ya adam reisden talimat almak için ayrıldı ordan artık reizzzz ne derse o devlet bahçeli valla artık ortalıkda dolaşmanın bir anlamı yok bin akepenin münübüsüne elinede püskevitini al hemşerim arasınada sucuğunu(şeker sucuğu bizim adana yöresinde denir)güzelce yerleştir reizzzz seni diyar diyar gezdirsin boşunada masraf etmemiş olursun ha ne dersin

Misafir

şarkıya türkiye vurdu iyice kendini... bu defakiler kürtçü...

salhor

Yapma aziz Bahçeli, yapma be! Sen de mi hiç anlamıyorsun Türk Mûsıkîsinden? Bu kadar mı tıngır tıngırsın? Hürmet mi bildiriyorsun şu anasının kızına? Referansın Sibel Can'la bu mu? Bunların mûsıkî piyasasından İMHÂSI şart. Diva'sı, Sanat Güneşi, Vedat'ı, Taner'i, Seda'sı,Ebru'su bilmem nesi; hiç mi anlamıyorsun, bunlar mahvettiler Türk zevk ve ahlâkını. Bunların hiç biri erkek veya kadın tavrını kullanmaz. Bunlar Mongoloittir tamamen. Bunları mı dinliyorsun sen? Yazık! Kötü müzik dinleniyorsa, o memleket battı demektir ki batmalıydık şimdiye kadar. Güneş Zeki Müren ha? Çok şükür Rabb'im epeyce temizledi ortalığı. Ama millet zehirlendi.

Misafir

Hadise, Bahçeli`ye yani MHP ye çok yakıştı.

  • 1