BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Devlet Bahçeli'den flaş Afrin açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan teröristlere karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Hakikat İYİDİR

Sn BAHÇELİ:koltuğumu kaparlar endişesiyle bombaların düştüğü reyhanlı'ya Kilis'e gitmekten acizsin birde kalkmış Afrine gitmekten bahsediyorsun.Sahi MHP'liler: Yavru Muhelefet,Mafya kırıntıları,şehit cenazesi bekleyen morg bekçileri laflarını sana söyleyen adamı ihya etmek nasıl bir duygu?

abcd

Az kaldı Sn Bahçeli az kaldı. Mehmed'im temizliği bitirecek süpürecek pislikleri. Sıra ülkemdeki silahlı silahsız teröristlere ve satılmış vatan haini soysuzlara gelecek inşallah.

Misafir

'Şam’da namaz kılmak' sevdalısı,Dünkü operasyonu neyle açıklarsa açıklasın, Suriye’nin çıkar bölgelerine bölünmesini isteyen emperyalist planlara hizmet etmektedir.

Misafir

sen öyle san............................

mmmmmmmm

bahçeli yine boş boş nutuk atıyor dinleyende yok yavallıyı

Misafir

yandan laf sallamaya devam mı? yiğitsen git afrinde 1 gece nöbet tut askerlerle..

Misafir

neden gitmiyorsun afrine, gidecek yerlerin mi ağrıyor?

Misafir

boş lakırtı , başka birşey yok.. allah şehitlerimizin ailelerine sabırlar versin.. gerisi hikaye..

Bohçali birazcık sus allah rızası için

Oğlun yok çocuğun yok 21yildir da MHPnin koltugundasun edebiyat yapmakta bağırıp cagirmada bir numarsin yani keyfin yerinde milleti kandırmaya gelince vatan millet dersin Gerekirse Afrine giderim dersin anca hepsi lafta icraata gelince ben ülkeyi yönetmek istemiyirum dersin apoyu IDAMDAN kurtarirsin hdpkkli Ahmet turke tahliye istersin rahşan affiyla pkkkl dhkpcili teroristler SERBEST birakirsin ülkücülere kan kusturursun seni elestireni hain ilan edip partiden atarsin yazıklar olsun

doğrucu

Sayın Bahçeli.. ne oldu senin Afrin işi.. hani Afrine gidiyordun.. sen o koltuğu bırakıp korkudan Ankara dışına da çıkmazsın artık.. Bitirdin MHP yi.. tarih seni kara kaplı kitaplarda yazacak... Bu kadar şehit varken insanın içi sızlamazmı... cenaze başkasının evinde olunca helva tatlıdır.. gördünmü politikacılardan birinin çocuğunu afrinde ???? olan garibanın mehmedine oluyor..

Misafir

eylemsiz doçent geç kaldın....

  • 1