BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Devlet Bahçeli 338 oy için ne dedi?

Anayasa değişiklik paketi oylamasını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli böyle yorumladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
yolcu

mhp ve akp deki fetocu velillere dikkat edin fire onların olmasın zira pkk chp ve bdp ile ortak haraket ederler. aman dikkat

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Anayasa Maddesi 175/1) Anayasayı "değiştirme teklifinin kabulü Meclisin üye tamsayısının BEŞTE ÜÇ çoğunluğunun GİZLİ oyuyla mümkündür" denilmektedir.

Misafir

PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim sıkıntısı olan bana söylesin-Öcalanın olayları okuma kaabileti ve tercübesi var-Öcalanın mesajları bizimde düşüncemiz-Sn.Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkarttık-Öcalanın çok geniş bir prestij alanı var,nadir insanlardan birisi-Öcalan Türkiye'nin demokratikleşmesine katkı sağlıyor-Öcalanın talepleri normaldir meşrudur-Şu anda binlerce Türk oğlu Türk Abdullah Öcalan'ın mesajıyla duygulanıyor-PKK terörist bir örgüt değildir. Burada mhp li pozlarına giren akp li trollere sesleniyorum bu güzellemeler size neyi hatırlatıyor koçlar?Şimdilerde HDP-PKK ya sövmek marifet değil,söz uçar yazı kalır,aranız iyiyken sarfetttiğiniz güzellemeler yukarıda,okuyun okuyun duygulanın,size bu yeter.

Müge

Neredeeeenn..... Nereye....... MHP eskiden Milliyetçi Hareket Partisi idi.. Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisini Milli Hiyanet Partisi "MHP" konumuna getirdi...

mevhibe inal

SN. BAHÇELİ, DEVLETİ, ORDUYU, HUKUĞU, MECLİSİ TEK KİŞİNİN ELİNE VERMEYE ORTAK OLMA. BU KİM OLURSA OLSUN DEMOKRASİ OLAMAZ.

delimine

senin vereceğin destek batsın bahçeli naha ülkeye fazla zararın olmadan tez gidesin............

Misafir

Başkanlık sistemini istemiyoruz.

Misafir

20 yıldır partinin başkanısın, Allah aşkına bir tek biz ülkücüleri heyecanlandıracak işin varmı, karşına aday olan herkeside budadın, gülmeyen yüzünle partiyi bir adım ileri götürmedin, eee biz geri zekalımıyız senin her dediğine evet diyelim. Utanıyoruz artık MHP liyim demeye insanda birazcık ar olur be.

Yavuz

Ülkücüyüm Türk Milliyetçisiyim, Genel Başkanım Devlet Bahçeli ne diyorsa o olacak diyorum.

Türk de biziz Kürt de bizi kime ne!?

TBMM vesayet altındadır. Biz gizli oylama yapma kabiliyetini bile kaybetmiştir.

Mİsafir

Beyler ! Döviz aldı başını gidiyor ! Önemli değil ya,Yeterki Reis Reis-vüzera olsun.Yeterki AKP nın dediği olsun.Alt ta kalanın canı çıksın.!!!!!!! Borçlılarda borçlanmasaymış.!!!!!!!!!! Hükümet sadece konuşuyor.pembe tablo göstermeye çalışıyor.Millette bunu yiyor.Hemde bal gibi yiyor.Bir kere AKP dediler ya .erkek adam sözünden dönmez değil mi.!!!! Allah vicdanı kararmışların vijdanınna,Beyni kararmışların beynine,basiret yolları kararanların basiret yollarına aydınlık versin.Ehhh nasıl olursanız öyle idare olunursunuz.sayın erdoğanı madem ki FETÖ kandırmış,benide yıllarca sayın erdoğan kandırdı.Bekliyeceğiz ve göreceğiz.inşaallah iyi olur.

ALİ

ZATEN VEKİLELR HEP RESİN AĞZINA BAKIYORLAR. BOŞUNA MAAŞ ALIYORLAR. RESİ YETER. O NE DERSE O OLUR.

asde

MHP AKP NE İLHAK ETMİŞTİR.ZATEN HEP AKP YE HİZMET ETTİ.

KIRSEHİRLİ

LAFA BAKARIM LAFMI SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE.!!

YERKOYLU

BAY BAHCELİ BAŞKANLIĞA HAYIR SANADA HAYIR ARTIK SENİ GÖRÜNCE İĞRENİYORUM.!!!

Yusuf Alptekin

Bahçeli çok sevdiyse gitsin AKPden aday olsun.

Vatandaş

10 Ocak 2017 11:18 rumuzlu yorumcuya. Ekonomi çökmedi, Amerika, Türkiye'yi istediği gibi yönetemeyince, ekonomi içindeki uşaklarına oyun oynanması için talimat verdi. Milletçe devletimizin yanındayız. Lanet olası Amerika başaramayacak.

bir basit vatandaş

SİYASİ PARTİLER KANUNU DEĞİŞMEDEN, SEÇİM KANUNU DEĞİŞMEDEN, MECLİS İÇTÜZÜĞÜ DEĞİŞMEDEN YAPILACAK ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE HAYIR, HAYIR, HAYIR. TEK ADAM YÖNETİMİNE HAYIR, LİDER SULTASINA HAYIR. LİDERE KAPU KULU OLAN MİLLET VEKİLLERİNE HAYIR.

KAŞGARLI MAHMUT

VARAN 2-TÜRK VE TÜRKİYE DÜŞMANLARININ DİKKATİNE 2)),Milletvekilleri terörist cenazesinde ağlayan CHP, elbette her zamanki gibi buna da “salça” olacak!,Ama millet, bu ateş çemberinde dahi devlet işlerinin aksaksız işlediğini gördükçe...,Yollar, köprüler, metrolar, tüneller açıldığını gördükçe...,Fırat Kalkanı Harekatı’nda fırtınalar gibi estiğimizi gördükçe...,Avrupa Birliği’nin “dolar” yaptırımına rağmen, krizin teğet geçtiğini gördükçe..,. Terörle mücadelede FETÖ-PKK’nın iflahını kestiğimizi gördükçe..,.Cumhurbaşkanıyla...Başbakanıyla yürüyün Devlet beyle ve MHP ile birlikte yürüyün beee… koçlarım benim millet sizinle ve arkanızda…

Misafir

YAZIKLAR OLSUN ÜLKÜCÜLERE ULAN HAYATINIZDA ILK DEFA BIR HALTA YARAYIN BEE HAYATINIZ POLAT ALEMDARLIKLA CEK SENETCILIKLE GECTI VATAN VATAN DEDINIZ MALI GÖTÜRDÜNÜZ BARI ILK DEFA VATAN ICIN BISEY YAPIN YOKSA TARIH AKEPENIN KOYNUNA GIRENLER DIYE YAZACAK SIZI

Misafir

BUNCA YILDIR DÖNEN TIYATRO NEYIN NESIYDI ZANNEDIYORSUNUZ ACILIM SACMALIGI ERGENEKON BALYOZ DARBE GIBI TIYATROLAR HEP BIRININ BASKANLIGI CIN DEGILMIYDI SANKI SONU BELLI OLAN FILMI IZLIYORSUNUZ FILMIN SONUNDA YA SEVE SEVE VERECEKSINIZ YA .... .... VERECEKSINIZ KURTULUS YOK!!!!!!

Misafir

Biz ülkücüleri tatmin etmeden kendi kafana göre girdin bu işe, bizimde iyi kötü bir zekamız var ve çok şeyi net görüyoruz ve senin aksine bizler hayır diyoruz aga.

Misafir

MEDENI ÜLKELERDE SEREFLI NAMUSLU VE HAYSIYETLI SIYASETCILER BIR BILEMEDIN IKI SECIMMKAYBETTIMI NAMUSUYLA SEREFIYLE ISTIFA EDERLER HEYHAT GEL GÖR KI BAHCELI DENILEN ZAT 15 YILDA 15 SECIM KAYBETMESINE RAGMEN HALA KOLTUKTA ONU ANLIYORUZ ONUN DERDI BABASI YASINDAKI ADAMLARA EL ÖPTÜRKMEKTE MEHEPELILER BURDA ESAS SORUN YAHU HAYATINIZDA BARI ILK DEFA BIR HALTA YARAYIN DEDIK GÖNDERIN DEDIK SU BAHCELIYI ONU BILE BECEREMEDINIZ PKKSEVER HEDEPENIN BILE ALTINDA KLALMIS BIR PARTI OLMANIN UTANCI HALA YÜZÜNÜZDE DURURKEN BIRDE AKEPENIN KOYNUNA GIRMENIZ ICLER ACISI HALNIZI GÖSTERIYOR

Misafir

HADI AKEPELILERI ANLADIK MEMLEKET FILAN UMURLARINDA FILAN DIIL BIRGÜN CEMAATIN BIRGÜN PKKNIN ELINDEN TUTUYORLAR DA MEHEPELILER NASIL GÖRMÜYOR YADA GÖRÜYOR NASIL TEK BIR TEPKI VERMIYOR NASIL HAZMEDIYOLAR BU KADAR VATAN SEVGILERI ANLAMAK COK ZOR YADA HIC MI DÜSÜNMÜYORLAR BAHCELI GITSIN DIYE TÜM MEHEPELILER TEMPO TUTARKEN NIYE AKEPELILER BAHCELI KALSIN DIYE HER TÜRLÜ DÜMBELEKLIGI CEVIRIYORLAR

Misafir

ekonomi çöktü bunlar rant ve başkanlık peşinde