BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27

Deşifre olmamak için Gülen'e 'Fettoş' dedi

FETÖ’den tutuklanan İyi Parti İletişim Sorumlusu Kerim Çoraklık, 15 Temmuz sonrası deşifre olmamak için FETÖ elebaşı için “Fettoş” dedi. Çoraklık FETÖ üyeliği ve zincirleme terör örgütü propagandası yapmaktan yargılanacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Ev Sahibi

Nidüğü belirsiz (!) misafir sen ne mezunusun? Bu topraklara ait misin? Devletime her fırsatta çakman/havlaman için kemiğini kimler veriyor? Önce mertçe kendini açıkla sonra konuş! Bu işler klavyeden hava basmakla olmaz.

as

akp dışı parti büyütmeme işi gibi...

Hak mı

Benim anlamadigim, 15 temmuza kadar sesini çıkarmayan, çocuklarını fetonun okulundan almayan ama 15 temmuzdan sonra hiçbir işlem yapılmayan akparti içindeki ön safta ki bazi siyasetçiler yerini halen koruyor. Ama bir çok memur bu nedenle ihraç oldu. Allah, zamani gelince bu nasıl adalet diye sormaz mı.

Misafir

keşke imkan olsada seni ve çevreni araştırsa bu devlet ve hatta sana tavsiyem polise git ve etrafını akrabanı arkadaşını ve hatta inandığın siyasileri araştırt....

Misafir

Feto diyenlerin hepsi darbeci ve hain şerefsizlerdir.

Misafir

Senin 2 ayaklı tanrın da onun içinmi faşist erdogan terör örgütünün kısaltilmışı olan feto yu takdim ediyor?

Misafir

15 temmuz öncesi muhterem hocaefendi deyip daha sonra sümüklü feto diyen halen aktif siyasetçilerimiz var

Misafir

berat ne mezunu............................

anlarsın

Bir tane fetocu görmek istemiyorum ...feto okullarından başka okul görmeyenleri istemiyorum...amerşkadan mezun adamlar istemiyorum.fetocu kardeş bakan görmek istemiyorum ..fetodan arananın babasının meymenetsiz yüzünü görmek istemiyorum ....kısacası hangi oluşumda olursa olsun geçmişinde yakınında fetocu olanların alayına rest çekiyorum .....

Misafir

Allah aşkına herşeyinizi toplayın ve anavatanınız olan abd'ye gidin, yüzünüzü görmek istemiyoruz artık. Midemiz bulanıyor sizleri gördükçe

efe

vay ulkem vay.daha dun feto diyenlere hoykuren hoca efendiye boyle hitap etme deyip hakaret edenkerin hala etkin konumda olmasi ne aci..

Misafir

sizi gidi aynı yolun yoldaşları sizi...unuttukmu türkyeyi parsel ğarsel fetöye verdiğinzi.....nasılda gizleniyorunuz fetöcülüğünüzü saklıyounuzz..

Misafir

aynı yoldaşlar sizi gidi sizi........

Misafir

İhsan kardeşim destekçikeri o dediğini çok iyi biliyor ve görüyor malesef. Durum çok vahim, bildikleri halde destekliyorlar.

misafir

fettöş demicen abd papazı o, cohn fettşş dicen

ihsan

meralin arkasında fetö nün olduğu açık destekcileri bunu nasıl görmüyor pes

Misafir

Bariz fetöcü bu, tartışmasız. İçeride çürüsün. Tabi burdan ip çilerin de ne olduğu anlaşılıyor.

  • 1