BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Denizbank 3.2 milyar dolara satıldı

Emirates NBD, Denizbank'ı Sberbank'tan 3,2 milyar dolara satın aldı. Dubai'nin en büyük bankası Emirates NBD ve Sberbank of Russia (Sberbank) nihai anlaşmayı imzaladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

bunu algılamakta zorlanmamak lazım. balık okyanustaki güzelliği fark edemez. ancak dışarıdan bakmanız lazım.

Misafir

evet yeni gelen akp nin. sberbank da chp nindi. iyi oldu böyle.

Misafir

Özel bir bankanın (Rus Siber Bank' ın), yine başka özel bir bankaya (yabancı sermayeye) satılmasını özelleştirme gibi mi algılıyorsunuz?

Misafir

aydın bilmiş geçinen Ahlaksız iftiracı cahil muhalifler. devletin hissesi mi var o bankada ? sabancı akbankı satsa , koç koç bankı satsa devlet mi satmış oluyor ? bu nasıl bir kafadır , nasıl bir kör cehalettir.

Misafir

sizde beyin olsa bae dışişleri bakanının türkiyeye nasıl saldırdığını bilirdiniz. söz konusu ülke katar olsa erdoğanın arası iyi eyvallah diyicemde BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ BE REZİLLER , aydın bilmiş geçinen Ahlaksız cahil muhalifler.

MISAFR

17-25 DE KACIRILAN PARALARLA BANKA ALINIYOR.ELIN ARABI ASLA BU ULKEYE YATIRIM YAPMAZ

Misafir

150 yıldır zaten kölesin rahat ol ! devletleri borçla faizle esir alanların kölesisin. ak parti gitsede kölesin , chp de gelse kölesin , sen partini kurupta gelsen bu para babalarının kurdukları kapitalist sistemin kölesisin. bu küresel baronlar bugün istesinler amerikayı almanyayı ingiltereyi fransayı hollandayı çini japonyayı vs vs bugün batırırlar. bunlar dünyayı yönetttikçe açlık sefalet zulüm eksik olmayacak.dar kafalısın dar düşünüyorsun. parça üzerinde değil , bütün üzerinde kafa yorun

Misafir

ZATEN ÖZEL BANKA SANANE ADAM İSTER SATAR İSTER SATMAZ GE...?

MISAFIR

BU SIRKET KESIN AKP LIDIR.

MISAFIR

EMIRATES SIRKETININ SAHIPLERI KESIN BILAL YADA DAMATTIR.ELIN ARABI AKLINIMI YEMIS GELIP DIKTATORLUGE PARA YATIRSIN

Misafir

sen para etmezsin zaten

misafir

sata sata ne kaldı.yakındada köle olarak bizleri satacak.

  • 1