BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43

Davutoğlu'ndan Demirtaş'a Kudüs çıkışı

Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim çalışmalarına Mersin'de devam etti. Davutoğlu'nun Mersin'de gündemi Demirtaş ve 6-7 Ekim olaylarıydı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
AKTAR

AZO karnın ağrıyorsa ishal ilacı al gözüm. ya beynin sulanmıştır ya da kabız olmuşsundur.....Suçu başka yerde arama...

YURTTAŞ

Merak etmeyin efendim. siz bildirin dersinizde biz koyunlar dururmuyuz hi. tabiiki siz ne derseniz o olur. Köfteleri yiyenler ve ülkede aç kalanlar.... paşalar gibi geçinenler.... yokluk ve sefalet içinde kalanlar... Hukukun Gukuk olduğu Ülkemizde siz ne derseniz o olur efendim. hiç merak etmeyin siz sayın DEMİRTAŞ a en az yüzde yirmi oy verip haddini bildireceğiz.. ÜLKEMDE yaşayan (SEKSENMİLYON)her Irk Dil Din Cinsiyetin Kareşçe yaşayabileceği ve insanca geçinebileceği yarınlar diliyorum.. İNŞALLAH.....!

azo

Demirtaş denen karın ağrısı ve hdp e haddi bildirilecektir.

Serkan

Osuruk herif seni.Oy vermeyle gunah mi olur?Ortacag kalintisi hala siyasetle dini karistiriyor Demirtas a veya Chp ye oy verirsen cehenneme gidermissin.Hey Allah im boyleleri ile ayni ulkede hatta ayni dunya da yasadigima inanamiyorum.

kara

Kudüs evet müslümanların kutsal yeri ama müslümanların değil bizim olacak diyebilirmisin onu söyle. Başbakan sen onla ilgili konuş bırak kelime oyunlarını bunları özel seçiyor bakmayın bizim diyemiyor dikkat edin. Hdp sizde aynısınız. Ikinizde aynısınız sen şu ege yunana bıraktığın 16 adayı niye bıraktın ha onu söyleyin. Kudüsü savunuyor gibi gözükürsünüz sadece o da bop için öyle değilmi.

pazar

sayin basbakan, asgari ucretliler son nefeslerini veriyorlar.949 lirayla yasam olabilir mi?? Fakirin fukaranin halinden neden anlamiyorsunuz? Oylar HDP ye.

comment

müjde üstüne müjde diyor ya bu başbakan. aynı müjdeleri muhalefet söylese kaynak nerede diyecekler.

ali

Tüm konuşmaları yalanlarla dolu

efe önder

kukla uzaktan kumandali oldu akp artik oy vermeyecegim akp 2002 ve 2007 arasi iyiydi sonrasinda akp yoldan cikti oy yok artik MHP diyorum en azindan küfürlü konusmasi yok yolsuzlugu yok

gafil kim

Gafil kuranla siyaset yapandır. Gafile Allah haddini bildirir

Erdal

bir insan milettin gözünün içine baka baka nasıl yalan söyler hayret ediyorum bunlarda nasil bir yüz var

vatandaş

7 haziranda millet senin gibi çakma başbakana haddini bildirecek, merak etme az kaldı

Murat

hdp hepsinin korkulu rüyası oldu aşarsa gidiciler o yüzden saldırıyorlar

ali

simdi dinsiz ateistler,seytanlar demirtasa oy veriyorsa,bunlara yapacak bir sey yok.ama bir müslüman demirtasa, chp ye oy veremez,onun vebali agirdir,öbür tarafta onun hesabi agir olur.bu arada akpartiyi elestiren seytan soylarina,iblis soylarina,israil soylarina o gözleri körlesmislere,insanliktan nasibini almamislara,bu akparti ne yapmis diyen soysuzlara 7 haziranda gereken dersi bu millet verecek insallah.

gezginxy2006

yav bu davutoglu gittikçe çuvallamaya başladı sen ona buna sataşacagına yapacagın icraatları anlatsana demirtaş gayet açık ve net söylüyo herşeyi helal olsun demirtaşa çok iyi siyasetçi.

hamdi

ya bunlarda arap zihniyeti var mavi marmara da tokadı yiyen sen, adam geldi gemiyi bombaladı tokadı yedik yani ne oldu sonra koca bi hiç yediğimiz tokat ile kaldık araplarda öyle bağırır çağırır batıdan tokadı yer

deniz

pkk ne çabuk unutuldu/unutturuldu. gafil, eyyübi tartışmaları ne kadar masumca gözüküyor değilmi.

kurmanci 13

dikkat ette selahattin sana haddini bildirmesin oylar hdpye..

Alper Türkoğlu

Konuşacak konusu yok, meydanlarda üç cümleyi tekrar edip duruyor. Güveniyorsan kendine çıkın -Erdoğanıda alsın yanına- Demirtaşın karşısına, çıkamazsın yemez, Erdoğan da Davutoğlu da dut yemiş bülbüle döner, siyasi hayatları biter foyaları ortaya çıkar...

ali ali

bir zalim daha bu dünyadaki ömrünü tamamladı. şimdi ki zalimlere duyurulur ölüm var allah a hesap vereceğiz.bugün ülkemizde masum insanlara baskınlar yapanlar,çeşitli yollarla insanları korkutmaya ve sindirmeye çalışanlar,olmadık iftiralar atanlar,amaçlarına ulaştıklarını zannedenler çok büyük yanılgı içindeler. korkmuyoruz,sinmiyoruz,iftiralara aldırış etmiyoruz.yapılan bütün zulümler sadece bizleri şevklendiriyor ve birbirimize daha sıkı kenetlenmemize sebep oluyor.ve bu zalimleri allah a havale ediyoruz.

Okur

Ya ben şunu anlamadım. Kudüs bizim kutsalımız ise peki bu Yahudilerin dünyada hiç mi bir karış toprağı yok? Yani bu nasıl şovenizmdir? Bu nasıl insanlıktır, bu nasıl şeydir böyle. Bu din midir Allah aşkına?! Araplar ile Yahudilerin toprak savaşına biz niye giriyoruz ya! Araplar Yahudi düşmanlığını İslama yediremezler. Hz. Muhammed sağ iken gelip Türk topraklarını aldı mı? O vefat ettikten sonra İslam Orduları sözde islamiyeti yaymak adına binlerce kilometrelik alanı Arap topraklarına kattı. İslam adına da zerre bir şey yapmadı, sadece sömürgeleştirdi. Bugün Türkiye Arap topraklarına katılmadı diye müslüman değil mi? Ayrıldı diye müslüman değil mi? Yani niye Arap şovenizmine alet oluyorsunuz ki? Rahat mı batıyor?!

Uğur

Elinde malzeme yok konuşup duruyor işte. Bittiniz artık bittiniz

Tuna

Bi insan bu kadar mı konuşmayı bilmez. Akp nin oyunu iyice azalttı bu. Karizma yok hitabet yok insanlar sana oy vermez

Zafer Çağlayanı yanına alsaydın

hazır mersine gelmişsken ZAFER ÇAĞLAYAN dan da bahsetseydin ...Nasıl götürdüklerini davutoğlu...

hataylı vahit

işid tırlar paralel bunlar hepsi nereye konuyor 6 7 8 ekim fitilini akape tarafından yakıldığını millet bilir düştü düşecek söylemi unutmazlar balık hafızalımı sanıyosunuz milleti