BIST 10.334
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.453,85

Damat 5 kişiyi öldürmüştü! Nedeni belli oldu

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde Mustafa Duran’ın (51), iki pompalı tüfekle boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evini basıp, birlikte yemek yiyen eşinin 2 ağabeyi, yengesi ve 2 komşunu öldürüp, eşi ve kızının da aralarında bulunduğu 4 kişiyi yaradığı olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Ölüm Gayb dir Alimul Gayb ise Allahtir simdi oturup Allahin bilecegi seyleri hayra yormanin ne geregi var? Allah rahmet etsin Taksiratlarini affetsin insaAllah. Adam zaten taammuden cinayet maksadiyla oraya gelmis oradaki kisilerin kimligine bakmadan infaz etmis. Karisi, oz kizi veya baskasida farketmeden ates etmis.Kendi oz kizini acimadan vurmaktan cekinmeyen bir adami bence idam edin gitsin. Tum kurbanlara Allah rahmetini gani etsin.

anGut

temizlikçiymiş neyseki sayı fazla değil

Misafir

Komsularina yazik olmus.9 yasindaki cocuk öksüz kalmis,onlarin sucu neydi.

Misafir

insan deliyse delidir, parasızlık deli etmez,zenginlikte mutlu yapmaz...

Misafir

Olay çok üzücü, karı-koca komşularının ki daha bir üzücü.

tuncer

komşulara yazık şehit olmuşlardır belki.Biri iyiyim demiş biri uykum var demiş.bunlar hayra alamet.

Misafir

gelen ekonomik krizin diğer olayı bu..ilki alacağını alamayıp intihar eden vatandaştı..ikinciside bu olay yakında bunun gibbiii çook olay duyacaksınız ekonomik kriz belki akp yi yıpratmadı ama halkı epeyyy yıpratacak demedi demeyin..

Astr

Katilin savunulacak tarafı yok ama olayın bu safhaya gelmesinde kadının hiç kabahati yok mu? Bir insani bu seviyeye getirip delirten kim?

  • 1