BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,84

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tahmini

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuştu ve yarışın ilk turda biteceğini düşündüğünü söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 91 Adet Yorum
Önce Vatan

iki seçenek var, ya şeytana uyup batılın yanında olacan yada meleklere uyup hakkın yanında olacan. Bu hak ile batıl savaşı, Yüce Allahın meleklere ve şeytana Hz.Ademe secde edin demesi ile başladı ve kıyamete kadar devam edecek. Elhamdülillah şuanda ülkemizi Hakkın yanında olanlar yönetiyor ve Rabbimiz izniyle de yönetmeye de devam edecekler inşallah.

abcd

Ülkenin kalkınmasına milletin refahına hizmet etmek isteyenlere yorumlarda düşmanlık yapılıyor, Biz bu yakıp yıkan ekibe oy verecek kadar ahmak değiliz.

abcd

Bu Muharremin takımı İran ile savaş çıksa İran safında oluruz Türk askerine kurşun sıkarız diyorlardı.

Misafir

Sonuçta ...'Recep Tayyip' efsanesi çöktü Ama her şeyden önce değişim olasılığına inanmamız gerekir. İşte bu da böyle bir değişimin mümkün olduğunu gösteriyor.

Misafir

kendini güçlü sandığın an YENİLDİĞİN ANDIR.........

Misafir

hep yazıyorum yazmaya devam edeceğimmm..3 markete 25,000 şube ve dahada açtırarak milyonlarca esnafı bitirdinizzz....bitti esnaf bittiii...kına yakın yöneticiler esnaf öldü...

Misafir

Ne var bu gün de acilde doktor yoktu devlet hastanesinde.Doktor nerede yaaa diye bağırıyordu kadın.Gelen cevap Ambulansa bindi gitti 112 ihbarına dediler.

mirsad

TRT'ye,5 vaat filmi parasıyla yayınlatmak için götürüldü. ''OHAL kaldırılacak, Türkiye hukuk devleti olacak'' temalı tanıtım filmi geri çevrildi.....

eren

Ha bire kandırılan birine tekrar ülke teslim edilmez kusura bakmayın.

ercü

Hala Kılıçdar ssk masalı.O zamanlar ülkeyi kılıçdar mı yönetiyordu da düzeltecekti sağlık düzenini?Peki SGK nın 2017 açığı ne kadar?34 milyar.Ama damat ne dedi :''Erdoğan Aya 4 şerit yol yaparım dese alkışlayacak bu millet'' dedi...E biliyorlar kan alacak damarı hepsi.a haber izleyip Akşam okuyan insanlar ne de olsa...

Misafir

Laf olsun torba dolsun hesaabı...Türk filmlerinde bir de her türlü üç kağıdı yapıp suçu başkasına atan karakterler de vardı....Ya dur bakem.Sen ZÜBÜĞÜ izledin mi zuhahahaaa?

abcd

Eski Türk filimlerinde baş rol oyuncuları tehlikeli sahnelerde fügran kullanırlardı zarar görmemek için. Kılıçdaroğlu da çok zarar gördü akıllandı fügüran kullanmaya başladı bu seçimde.

abcd

Yendide yendi dövdü de dövdü kılıçdarı, sopa yemekten usanan kılıçdar figüran kullanmaya başladı.

Misafir

bahceli konusur ak parti yapar

abcd

Yenildiler de yenildiler, geldiler yenildiler gittiler yenildiler. Ne yenilmeye doyuyorlar ne rezilliğe doyuyorlar. Toprak doyursun gözlerini.

abcd

Şehitler ölmez vatan bölünmez söyleminden tiksinen İslamın ve kahraman polisimin askererimin düşmanları Türk milletinden oy bekleyecek kadar ahmaktırlar. Ama alılar üçün birini.

abcd

Bu iş elbette bitti. Türk milleti oyunu ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyen dinsizlere asla oy vermeyecek.

abcd

Bu iş 2002 de biti son formaliteleri Türk milleti yerine getiriyor.

abdülhamid

lüks otellerde iftihar sofralari ne islami nede insanidir

Misafir

Bozkurtları gördükleri ana kadar itlerle çakallar havlarlar. Sonra kuyruklar apış araya.

Misafir

Misafir 10:24 Biraz kuran oku ALLAH. Tuzak kuranlarin en büyügüdür.yani tuzak kuranlara tuzak kurar.zalime mühlet verir.zalimi asla boş birakmaz. Cehennemin dibi zalim münafiklarindir. Münafik ise müslüman gorunumlu muslumanlara zülmeden olup,kafirden daha tehlikelidir.bu günkü akp siyasetinde oldugu gibi.

Misafir

NORMAL SEÇİM İLE Mİ? ALİ CENGİZ İLE Mİ?

Misafir

Kardes Allah tuzak kurmaz cahil olma. bari tuzakları bozar de. belanızı verir de. Allah neden tuzak kursun :)

muzo

millet 16 nisanda kararını verdi tokadı çaktı dua edin mühürsüz YSK ya.Bütün büyük şehirler HAYIR demişti.

Tahir

YSK boşuna sandık taşıma kararı almadı.İlk turda bitirecekler işi.Referandumdaki gibi.Son dakikada yapacaklar bir alavere.