BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'de aday belirleme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. "Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz" diyen Erdoğan, "Her kim ki ben aday gösterilmedim diyerek partimize sırtını dönüyor hatta kendine başka mecralar arıyorsa o kişi hiçbir zaman AK Partili olmamış demektir." ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

partinize mensup yada oy verenlerin yarısı menfaat için yanında sayın başkan...

Misafir

ya beya...Bi uyana bilseniz keşke..

İzmir İzmir

hahah Ak Parti gelmedn önce İzmirliler su kullanmıyordu sanki de İzmir'i çözmüşler.İzmir B.B. Ak Partinin Belediyesi olmadan çivi çakmazsınız çivi.

Arşivler duruyor reiz atma bece.

1994. İstanbul 40 yıldır görülmemiş şekilde kuraklık çekiyordu. 700 milyon metreküp toplam su rezervine sahip barajlarda suyun 10'da dokuzu tükenmiş; Terkos'ta 10 günlük su rezervi kalmıştı.Nurettin Sözen, Yalova'dan dünyanın en büyük tankeriyle su getirtiyordu. 1990'ların başında başlayan sıkıntı üzerine Ergun Göknel'in genel müdürlüğünde İSKİ, Sözen'in talimatıyla Istranca derelerindeki suların Terkos'a aktarılmasını projelendirdi.Temelini de Erdal İnönü attı.Toplanan sular sekiz regülatörle Terkos'a basılacaktı.Ama sonra İBB olan Reyiz Sözen'in %60 ını bitirdiği projeye Baraj yapıyoruz demeye başladı ve yağmur duasından medet umuyordu.

Ölçü

Ölçü rakamlar olmamalı. Başarılı ise otuz yıl da yapabilir. Başarılı değilse bir daha asla aday yapmamalı

Misafir

hangi bilim adamları dinsiz ve imansız olanları mı kast ediyorsun onlar bilim adamı değil. Ülkeyi nasıl dinsizleştiririz nasıl böleriz diyenler oluyor. Hele özellikle çevremizdeki keçi sakallıları görünce başka bir şey aramana gerek yok yani.Onlar kesinlikle bilinçli ve birbirlerini uzaktan da olsa tanımak için neyse senin bilim adamları işte böyle birileri. Bundan sonra bana sakın bilim adamları içeride tarikat liderleri dışarıda deme oldumu. Hadi yürüüüüü.

sakaryalı

sakarya erenlerdeki kentsel dönüşümdeki yolsuzlukları yerinde bi inceleyin.Ak partili belediyer. Milletin malına nasıl cöktüklerini magdurlardan dinleyin.

Misafir

deniz hakikaten sen bir mahluksun

misafir

Sayın Reisim özellikle para ve kadına düşkün olanlar başta olmak üzere makamı da krallık gibi kullanan başkanları da partinizden lütfen atın. Maalesef bir belediye başkanı tanıyorum. Kadına karşı meyilli biri. Her şeysi ifşa olduğu halde ak partiden istifa etmesine rağmen bağımsız belediye başkanı olarak görevini sürdürüyor. Böyleleri ne toplum önünde ne de partiyle ilişiği kalabilir.Büyüklenen ve özellikle küçük dağları ben yarattım dercesine kibirlinen başkanlarla işimiz olmamalıdır.

ehza

ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN SENI REYIS

Misafir

AKP de ''ben''değil,''BİZ''Vardır demiş.sen hep duruyorsun.görevi bırak.ama ,kabahat sen de değil,sana ''çekil''demiyenlerde,''hayır ''demiyenlerde .

Misafir

Sayın Cumhurbaşkanım; bürokrasideki ensesi kalın, laf söz geçmeyen, dediğim dedik, ben yaptım oldu zihniyetindeki kibirlerinde boğulmuş yöneticileri devletten acilen tasfiye etmenizi istiyoruz. Yıllardır canımıza okudular. Hak, adalet, liyakat nedir bilmiyorlar. Torpil yapmaktan asla utanmıyorlar. Arsızlıkta fersah atlamış insanları lütfen yönetimlerden alın. Kurumlara adil yöneticiler atayın. Lütfen.

Misafir

TABİ TABİ REİS MAKAM MEVKİ VERDİĞİNİZ İNSANLARIN HEPSİ AK PARTİLİ SANKİ BUNU NET GÖRÜYOR İNSANLAR KİMLER OLDUĞUNU NERDEN GELDİĞİNİ

Deniz

Evet sandıkta sana dersi verecekler...Rahip Brunson ne oldu Ey ey ey Amarika!

Misafir

"Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz"... Peki sadece şahsi menfaatleri için orada bulunanların dışında olup da,yalnızca o güne kadar içinde bulunduğu yanlış ortamın farkına vardığı için yolunu ayırmışsa?

davaya ters düşülmemeli

en önemlisi davadır! gerisi teferruat.davayı benimsememişlerle yollar ayrılmalıdır.dava bağlılık esas olmalıdır.

Adalet

21 Günün hesabı sandıkta sorulacaktır, sayın cumhur başkanım

ali

Beldelerde yaptığı görevler dahil 3 dönemi dolduranları da aday olarak görmek istemiyoruz.

asani asur

diyarbakır ve izmir gibi fanatik körükörüne ideolojik yerlere hangi hizmeti yaparsanız yapın hükümet olarak hiç faydası yok..yine bunlar bildiğini okur....adamların derdi hizmet..hak...değil....sadece batıl ideolojilerini tatmin etmek....bu nedenle bunlara milletin parasını yatırım olarak kullanmak beyhudedir...!

salih kara

Sayın Cumhurbaşkanım, halktan kaçan kibir abidesi, yalancı vekil ve belediye başkanı istemiyoruz. Aday seçiminde "ahlak ve dürüstlük" mutlaka dikkate alınsın...

Bozok

Halktan kopmuş kadrolaşma yapan başkan istemiyoruz

Misafir

Bilimadamları dedigin adamlar TÜRKIYEYI nasıl böleriz bilminin araštırmasını yapan adamlar. Onlar bilminin ALİM degil ZALİM Adamları

Adalet

Bilim adamları içeride tarikat liderleri dışarda. Bu memleket gelişmesinde neyapsin.

Uzun tutuklama

Çok haklısınız. Kimse bizim içişlerimizde karışamaz. Ama bir iddaneme bir buçuk senede yazılamaz mi. Savcilarimiz o kadar mi aciz. Fetonun savcıları da tutuklama suresini çok uzun tutarak tutuklulugu cezalandırmaya donusturup ülkemizin imajını bozmaya calisiyorlardi. Savcılar adaleti geciktirmesinler. Böylece dış güçlere de ağızlarına sakız vermemiş oluruz. Ülkemizde uzun tutuklama süreleri halen yargı sisteminin en büyük yarası.

Misafir

Ya bu ecnebiler kadar olamadı bu millet, bebekleri ile kadınlar 2 yıldır içeride, yargılammayı bekliyor, ne oluyor diyen yok. Ama elin oğlu, kendi adamını çatır çatır soruyor, bizimkiler de 24 saat geçmeden gereğini yerine getiriyor. Bravo.