BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş dolar açıklaması

Türkiye - Kırgızistan İş Forumu''nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bizler artık aramızda yerli ve milli parayı kullanmak suretiyle doların egemenliğine bir defa yavaş yavaş son vermemiz gerekiyor.' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
HASAN

TÜRKİYEDE DOLARI YASAKLAYIN OLSUN BİTSİN..ÖNCEDEN DOLARMI VARDI ?

Misafir

Sen herseyi Dolarla yap butun kopru tunel VS anlasmalar Dolarla bu millet Dolarla odedi oduyor oduyecek simdi dolari kaldir ya tl nin degeri guvenirligi yok

Misafir

kazakistanlara kadar indin beya.seviye yerlerde,eskiden ABD,AVRUPA,Kanadalara giderdi,simdi arada bir oda cikarsa Afrika ülkeleri,Kazakistan vs. SANA DEDIK TRUMPA BULASMA

Şakşakçı Muhtar

Getirin MAN adasındaki dolarları.kurtulalım.

Misafir

Köprü otoyol vesaire geçişlerini tl ye çebirmekle başlayalım

VATANDAŞ

EVET TT KURULUNDA OLANLARA DA SON VERSENİZ... “Telekom Battı” yalanını uyduranlar; İYİ OKUYUN! BU VİCDANSIZLARA SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR AMA . Yiğit Bulut Star Gazetesi... BU KİŞİ NİYE BU YAZIYI YAZIYOR, TT KURULUNDA PARA ALIYOR MU NE KADAR?

ASKER A

SORUN ÇÖZÜLSE.... ''Bedelli askerlik yapacaklara kötü haber! Bedelli askerlik yapacaklara kötü haber Askere gitmek için ayrıldıkları işlerine geri dönme planı yapanlara Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'ndan kötü haber geldi. Askerlik dönüşü işe alınmayanlar işe iade davası açamayacak.''

Murat İDE

Cumhuriyet tarihinin en facia özelleştirmesine, Türk Telekom özelleştirmesine bir hafta, bilemedin 10 gün var.. Ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Ulaştırma Bakanı, Lübnan'a gidip dönüyor..Bakan Lübnan'da turistik bir faaliyette bulunmadıysa, insanın aklına doğal olarak Telekom ihalesine gireceği bilinen 'Hariri' ailesi geliyor..İlginç değil mi?Aslında olabilir bir şey.. Bakan gidebilir.. Ön inceleme yapabilir.. Bunun için oraya gitmesine gerek olmasa da, de ki ihtiyaç duydu..Olabilir de, uçağın bildirilen rotası ile uçuş rotasının farklı olması garip..Ankara'dan aşağı inip döneceğim diye rota bildirip, Lübnan'da çıkmak da neyin nesi?Kimin, nasıl bir mesajı gitti acaba Hariri ailesine?İhaleden önce bir pazarlık mı oldu?Pazarlık dediğim, kamu yararına falan değil.. Zaten bugün geldiğimiz nokta da zerre kamu yararı düşünülmediğini gösteriyor.

vatandaş vicdani

euro ve altın yükselişte değil, dolar yükselişte... nasıl iş bu ya...

aq

açıklama ve doları takip edersek sadece şu an dolar artıyor.. bi gariplik yok mu?

Misafir

pula döndürdügünüz TL yi kim kabul ederki

Misafir

Erdoğan, "Döviz kuru saldırısı üzerinden hedef Türkiye'yi ekonomik olarak teslim almaktır" dedi.

kemal

sorun sadece dolar mı.. euro, japın yeni, çin parası vs.. hepsi yükseliyor..

Misafir

Ekonomiyi berbat ettiniz, lüks ve israfınız ülkeyi çökme noktasına getirdi, hala laf üretiyorsunuz...

MESUT OL

''AKP Genel Başkanı R. Erdoğan, "Döviz kuru ne olacak" diye soranlara şöyle cevap veriyormuş: "Bu da geçer ya hu..." İKİ AYA EKONOMİYİ TOPARLARIZ DİYEN DE AYNI MI? SIK BOĞA ETMEYELİM YA.. HER ŞEYİN BAŞ BELASI FETÖ VAR YA NE YAPTI YA? CANIMIZ ÇIKMAZSA DÜZELİR YA...!!!!

AS

ŞU AN DOLAR YÜKSELİYOR EURU YERİNDE SAYIYOR....

MiSaFiR

ABDnin KARŞILIKSIZ OLARAK bastığı banknotların hesabını hiçkimse SORMAYACAK MI.ABD parası SADECE ABDde KULLANILSIN

MiSaFiR

ABD matbaalarda banknot basarak elde ettiği KARA PARASINI, Az Gelişmiş ve Gelişmekte Olan Ülkeleri BORÇLANDIRARAK (özellikle de IMF aracılığı ile) AKLIYOR. Uyuyan DÜNYA'da yaşıyoruz!

  • 1