BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41

Cumhurbaşkanı Erdoğan rotasını değiştirdi ilk kez bunu yaptı

Atatürk Havalimanı'na giderken 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve devamında E-5'i kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan rotasını değiştirdi. Erdoğan havalimanına geçerken ilk kez, Avrasya Tüneli ve devamında Sahil Kennedy Caddesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
hande

Allah razı olsun, hergün maltepe-balat arası artık ölüm olmaktan çıktı.

Misafir

"trafiği etkilememek için farklı bir yol kullandı" internet haben işin özünü kaptınız, iç dış yıkama yağlama on numara.

Farklı Bakış

BU BEYLERİN GİDECEKLERİ YERLERE HELİKOPTER İLE GİTMELERİ EN UYGUNU. YOL KAPATARAK MİLLETİ CANINDAN EZDİRECEKLERİNE HELİKOPTER KULLANSINLAR. BAKIN ÖZEL ŞİRKETLERİ GEÇTİK MÜTAHİTLER BİLE İSTANBULDA HELİKOPTER İLE GİDİYOR.

kundemacı

Ha büyük iş nereden giderse gitsin. Bizimle ne ilgisi var. İsterse hiç gitmesin, Ordan gitmiş, burdan gitmiş ne büyük haber. Bindiği arabanın da markasını yazın bakalım "HANS" mı biniyor. Boş işler. Nefesi açlıktan kokan insanda bu haberi okuyunca bak ne güzel bir davranış der. Demez ki halk tarafından bu kadar sevilen bir Cumhurbaşkanının kendi ülkesinde binlerce koruma ordusu ile ne işi var. Binsin bir araca gitsin konvoy neyine gerek. O kadar masraf veya otursun Ankara' da fakir fukaradan alınan vergilere yazık değil mi? Örtülü ödeneğin miktarını kimse bilmiyor.

Misafir

Bu cumhurbaskanina yakisir bir sorumlulkdur bin yasa

Misafir

Bu cumhurbaskanina yakisir bir sorumlulkdur bin yasa

jamaikalı

1000 odalı saray yetmedi 300 odalı daha yaptırılıyor tarihi saray ve köşkleri zaten saltanat veliahtı gibi kullanıyorlar devleti yönetenlerin bu saltanat ve saray merakı milletin borcunu artırıyor cebini yakıyor.

  • 1