BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'af'la ilgili son noktayı koydu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu için ABD'ye hareket etmeden önce MHP'in af teklifiyle ilgili konuştu: "Devlet kendisine ilişkin suçları affedebilir, devlet şahıslara karşı işlenmiş suçları affedemez" dedi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 60 Adet Yorum
Misafir

MERKEL SIZIN KATILDIGINIZ YEMEGE KATILMIYORMUS HATTA BIRCOK DAVETLI DAVETI RED ETMIS.BU KONU HAKKINDA BIR ACIKLAMA LÜTFEN.

eren

İntihar eden İsmail Devrim’in hayatına son vermesini haberleştiren gazeteci Ergün Demir gözaltına alındı.Sen misin haber yapan.

Türk vatandaşı

Sayın Erdoğan 16 yıldır ülkeyi yönetiyor ama milletin meclisine af yetkisi verdiğini bilmiyormuş gibi konuşuyor. Yetkisini kullanılmaktan korkan insan en korkak insandır. Millet size o yetkiyi vermiş, sizde kullanıp toplumu barıştırın.

salih kara

Suçun mağduru affetmedikçe hiç kimse faili affedemez... Kişilere karşı işlenen suçlarda mağdur suçtan zarar görendir. Devlete karşı işlenen suçlarda mağdur tüm toplumdur / millettir. Dolayısıyla siyasi otorite affetme hakkına sahip değildir... Suçluyu affetmek mağdura ve topluma hakarettir...

salih kara

Adalet herkese hakkı olanı / hakettiğini vermektir; suç işleyenin cezasını çekmesi adaletin gereğidir... Kişilere karşı işlenen suçların mağduru affetmedikçe hiç kimse affedemez... Devlete karşı işlenen suçlarda mağdur tüm millettir; millet affetmedikçe "millet adına" hiç bir otorite affedemez...

Misafir

mafyaya af var da ;düşünce suçluları,siyasetçiler,gazeteciler,erdoğan ve akp yi eleştiren sosyal medyacılara af yok.onları aslı olmayan terör,vatana ihanet,fetöcü gibi suçlarla etiketlediler. af kapsamı dışına bıraktılar.mafyanın af edilmesi için çırpınanlar,asıl af edilmesi gerekenlerin;düşünce suçluları,gazeteciler,siyasetçiler,erdoğan -erdoğan aialesi- akp iktidar mensuplarını eleştirenlerin olduğu biliyorda işlerine gelmediği için sağır taklidi yapıyor.kul haklarını af etme yetkiniz yok bahçeli ve erdoğan.

ACİL METRO

LÜTFEN METRO GİDENE KADAR İÇ HATLAR ATATÜRKTEN OLSUN

Muhammed ali çevik

Fetöcü hakim savcıların yargıladığı mahkumlar tekrar yargılansın 28 şubat mağdurları serbest bırakılsın zaten af çıkmış sayılır

Misafir

Suc işleyen Herkes cezasını çekmelidir.

Misafir

Sizlerin cezalardan haberiniz varmı simit baklava calana 10 yıl cezalar yağdıran fetöcü hakim savcılar diğer tarafta hasbel kader başına bir bela gelmiş kimbilir haksız yere ne cezalar almışlar bu af deyil sadece indirim tepkilenmenix hata düşünün trafik kazasi yapmişsınız sizinde basiniza gelse ne yapardiniz

temel

Cumhurbaşkanı nı tebrik ediyorum tasdik etmek haddim değil yürekten alkışlıyorum

Vatandaş

Çok mutlu olduk sağolsun cumhurbaşkanımıza nihayet af çıkıyor

Misafir

af yanlış bir iştir. MHP kendi ayağına sıkma. bir vatandaş olarak uyarımdır.

Misafir

affın getirisi az olur götürüsü çok olur her gün cinayat gasp soygun trafikte yaşananlar millet illallah diyor suç patladı neyin affı bu bu af değil tuzak kesinlikle çıkmamalı rahşan affı cumuk yasası unutulmadı her türlü ceza indirimine affa hayırrrrrrr diyorum.

Kacak

Af istiyorum acil.af ciksin artik.

Misafir

Vahçeli çakıcı için af ıstiyor.Kader kurbanı tarafi hikaye..devlete karşı işlenen suçlarda topluma karşı işlenmiş demektir.Bu suçlarda affedilemez.hirsizlar dolandırıcılar caniler ne suc işlerse işlesin herkes cezasını çekmelidir.

MISAFIR

SGK NIN HASTANELERE, ECZANELERE ACMIS OLDUGU DAVALARIN MADDI KISMINI ODEYEN AF EDILSIN...KASAYA BUYUK PARA GIRER...

MISAFIR

SGK NIN HASTANELERE, ECZANELERE ACMIS OLDUGU DAVALARIN MADDI KISMINI ODEYEN AF EDILSIN...KASAYA BUYUK PARA GIRER...

Lider

Helal Sayın Cumhurbaşkanı. Af ancak dediği şekilde olabilir. Kimse kişilere karşı suçu devletin affını bekleyemez.

mehmet

fetöcü hakim savcı kararları ne olacak ? genel af çıkmalıdır

melih..

antalyada 100 milyon dolandıran kişi afla çıkıp krallar gibi yaşayacak. çünkü hırzlık ve dolandırıcılık af kapsamında.. çiftlik bank tosunu da af olacak..

ahmet

şimdi 60 yaşındaki 70 yaşındaki zavallı dedemin birikimini, emekli maaşını falan kapkaç ya da telefon dolandırıcılığı ile çalan caniler serbest kalacak. yazıklar olsun af isteyenlere..

Misafir

ÇIKANLARIN SUÇLARI,ÇIKARTANLARA YÜKLENECEK BU DURUMDA.!!

AL

ŞİMDİ BU NE OLACAK.. ''Antalya'da çalıştığı devlet bankasını, döviz bürolarını ve bazı iş adamlarını yaklaşık 100 milyon TL dolandıran müdür, sırra kadem bastı. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada bahsi geçen müdürün kardeşi gözaltına alındı.''

Misafir

O DEDİĞİN YENİ MEKSİKA DEVLET BAŞKANI,BAŞBAKANLIK UÇAĞINI SATTIRMIŞ,HALKLA BİRLİKTE UÇUYOR.BİZE DE HİBE!!UÇAK GELDİ YENİ,????