BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Cumhurbaşkanı da TÜSİAD’ı tanımaz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer’e tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 109 Adet Yorum
ilker ilker

Cumhurunbasi konusmayacag dese başbakan da konuşmayarak desene vallahi güzel bir dünya olur nerde o günler

Söyleneni anlayamamak

TÜSİAD başkanının ne dediğini anlayamamış ya da anlamış da gene de ak trollere kendi mesajını vermek isteyen bir iktidar var. Gerek Başbakan gerekse Numan Kurtulmuş söyleneni anlayamamış olmalarının sıkıntısı içindeler. Sürü de mesajı me me...

celal türk

TÜSIAD üyeleri yapacaklari is ve yatirimlarini tabiki icraatin basi ve hükümetle yapacak.Sn.Cumhurbaskani hic alinganlik yapmasin kücük cocuklarin yaptigi gibi.

erolk

Ya Arkadaş Tüsiad Başkanının konuşmasını okudum. Adamın orda belki tek hatası "paralel yapı görmedim" demiş. O da yeterli delil olmadığı için. "Ben C.Başkanını tanımam şeklinde" bir sözü yok ki, "C.Başkanını nasıl muhatap almaz, O da O'nu tanımaz" gibi ergen çıkışlar nedir :). Ekonomiden C.başkanı mı sorumlu :). Tüsiad yahu adı üstünde, adam "ben ekonomiye bakarım, bunda da muhatabım başbakan, hatası ile günahı ile O'nu muhatap alırım" demiş ki, doğru söylemiş. İyi bir şey olunca üstlenen, kötü durumlarda suçu başkasına atan bir yönetim var. "Kutuplaştırma" için gerekli günah keçisi Tüsiad görünmekte. Vatandaş için gereksiz bir gerilim. Oy toplama taktiği için iyi olabilir, ancak halkı yormaktan vazgeçin.

mrt

bu patırtı nie biliyormusunuz. Tüsiad başkanı aslında rte ye kötü birşey demedi aksine aramızda sorun olmadığı gibi gitgide de iyiye gidiyor dedi. Sorun adamlar paralel yalanlarına inanmıyoruz dedi, ortada somut birşey yok, hukukta suç kişiseldir dedi yani bunlar ters köşe oluruz endişesi ile ortaya attıklaarı yalanlara iftiralara herkesin inanmasını istiyor aksi halde işte görünüz nasılda yükleniyolar. ALLAH aşkına başkanın açıklamalarını okyun, fotoğrafı görün ne diyeyim EYYY AKP liler uyanın daha uyanmazmısınız..

YAncı

ERdoğan Darbe yaptııı .. Başbakanı etkisizleştirip Hükümete Yöentimine EL KOYDUUU..

dar-beeee

ERdoğan, Başbakanı bertaraf etti, Tusişadı bertaraf etti.. ERdoğan , :Baktı ki Davutoğlu hkümeti yöenetemiyorr , Yönetime EL KOYDUUU..

Gereksizz

Başbakan Davutoğlu Hükümeti YÖnetememiştirrr kiii ERdoğan işe el koymuşturrr...

alfa

allah din kitap diye milleti aldata allahsızlar !

Tekind.

bu iki yüzlü siyasetçi ne yüzle hala kameralar önüne çıkıp demeç verebiliyor..? daha dün akp için söylediklerini bütün millet biliyorken, ne yüzle hala konuşuyor.? insanda biraz utanma duygusu olur..

plato

Sizin gittiğiniz gün bu ülkenin bayramı olacak.

YENİ TÜRKİYE. ESKİ OSMANLI.

YENİ SEÇİMDE TARTIŞMALAR. BAŞKANLIK SİSTEMİ ADININ ALTINDA. TÜRKİYEDE ESKİ SİSTEMIN GERİ GETİRİLMESİ ÜZERİNE YAPILACAK.SEÇİM SLOGANI.

TAYİP. HİLAFETE HAZIRLIK.

ATATÜRK RESMİNİN KALDIRILMASI. OSMANLICA TARTIŞMALARI. AB ALMASINLAR ÖNEMLİ DEĞİL SÖYLEMİ.RUSYA İTTİFAKI. FİLİSTİN DAVASI. MİLYARLIK AK SARAY.

wwww

gündemi değiştirmekte üstlerine yok muhatap değilmiş evet gitsin sarayında otursun bıraksında başbakan başbakanlık yapabiliyormu insanlar görsün adamcağıza bir fırsat versin be

karalokler

Eğitimsiz cahiller TÜSİAD'ı eleştirebilir.

Kimmeryalı

CB Tüsiad'ı tanımaz, Yargıtay'ı tanımaz, Anayasa Mahkemesi'ni tanımaz neyi yanır biliyor musunuz; PARAYI. O ve ekibi parayı kıble edinmiş paradan başka güç olmadığını her şeyi ve herkesi para ile satın alabilecğini zannediyor. Bilmiyor ki para ile saadet olmaz. Gerçek halkın içine çıktığınızda vatandaş soruverir; Afedersiniz SAAT KAÇ? Ve verecek cevabınız olmaz orayı terk etmekten başka...

SENİN ANLAMAN ÇOK ZOR

TUSİAD 'I ANLAMAN İÇİN ÖNCE ONURLU OLMAN LAZIM..2 SENE ÖNCESİNE KADAR YERDEN YERE VURDUĞUN KİŞİYİ ,ŞİMDİ SAVUNMAMAN LAZIM..ERDOĞAN KİME KARŞI TAVIR ALSA,TÜM YALAKALAR PEŞİNDE...HER ŞEYE MAYDANOZ OLMAK ZORUNDAMI..BU İNSANLAR ZAMAN İÇİNDE UYANACAKLAR..UYANMAK ZORUNDALAR..ÇÜNKİ ÜLKEDE HUKUK DENEN ŞEY KALMADI..ORDUYA GÜVEN YOK,POLİS TEŞKİLATINA GÜVEN YOK,HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE GÜVEN YOK..BÖYLE BİR ÜLKEDE HALA ÇOK YAŞA PADİŞAHIM..AMAN YAŞASIN,YAŞASINKİ SONUNU GÖRELİM..

bilge kağan

adam doğru söylemiş. erdoğan muhatap değil. akapeliler niye sinirleniyor ki? hem cumhurbaşkanı partiler üstü değil mi?

ülkümüz turan

AKPARTİYE oy verenden TÜRK OLMAZ olamaz o dedigin oy oranınıda ancak rüyanda görürsün akpartinin sonu Menderes gibi olacak inşallah

ahmet trb

Sen haberemi yorum yaptın yoksa bonzaimi içtin ??? çorbacılar

ahmet trb

Tüsüadı senelerce vatan haini olarak tanıttılar bizlere gelin görünki günün sonunda vergisini verenlerle hırsızlar çıktı karşımıza !!!

akif

Harun- Karun (!) Tüsiad başkanı gerçekleri söyledi diye neden rahatsız oluyorsunuz acaba. Siz daha katmerlisini soyluyordunuz bir zamanlar (!)

murat kale

Ahlaksizlik yapmayinn Haber basligina bakar misiniz Allah hidayet versinn !

Ado

Tayyip ve avaneleri !!! Gene zirlamaya basladilar!!!! Aglamayin LAN bu kadar !!!!

KAFES

bileder ne içiyon sen?