BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Çok çarpıcı yorum! Erdoğan ve Gül birbirlerini mahveder

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bugün adaylığını açıklayacağı konuşuluyor. Ankara'da gözler Gül'e çevrilmişken SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı'dan çok çarpıcı bir yorum geldi. Bayrakçı Gül'ün aday olmayacağını, aday olması durumunda Erdoğan ve Gül'ün birbirlerini mahvedeceklerini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Menderes YILDIRIM

Sn A. Gül Nasıl Cumhurbaşkanı Adayı Olur ? ? ? ? Sn Gül, SP Adayı Olarak (ADAYI Olarak Değil) Doğrudan CUMHURBAŞKANI Olarak Seçimlere Katılmak İster ANCAK; AKP + CHP + MHP + HDP + İYİ + DP + BBP + Seçime Katılacak Diğer Partiler Aday Göstermeyecek ! ! ! ! YSK da 24 Hazirandan Önce Cumhurbaşkanlığı Mazbatasını Kazandın Diyecek ve Kendisine VERECEK ! ! ! ! İşte Sn A. Gül O Zaman Aday Olur, Yoksa Boşuna Beklemeyin, Sn A. Gül Aday Olmaz Değil, OLAMAZ, YÜREĞİ YETMEZ! ! ! ! Saygılarımla

anGut

"Her şey dökülür ortaya" eee artık DÖKÜLÜ VERSİ GAYRİ

mniksek

BAYRAKÇI NE EVELEYİP GEVELİYORSUN, İLK BAŞTA SÖYLEMEN GEREKENİ EN SON SÖYLÜYORSUN, SN ERDOĞAN BİRİNCİ TURDA %55 İ RAHAT ALIR, KARŞISINDA ADAY KİM OLURSA OLSUN, ŞAYET ABDULLAH GÜL ÇATI ADAY OLMAYI KABUL EDERSE O ZMANA TADINDAN YENMEZ, SN ERDOĞAN %60 I GEÇER..

Menderes YILDIRIM

Sn Hakan Bey; Sn A. GÜL Aday Olamaz Demiş diye değil, Sn A. GÜL Bey Siyasi korkaktır! ! ! ! Hayatı boyunca geldiği yerlere SİYASİ MÜCADELE YAPMADAN, hep birileri getirmiş ve o birileri GİDECEKSİN DEYİNCE de GİTMİŞTİR! ! ! ! Bana Göre de Sn A. GÜL Aday Olamaz ! ! ! ! Aday olduğunda AKP den Koparacağı Oy: en fazla % 3 - 5 Bilemediniz hadi % 7 olsun! ! ! ! Sn Erdoğan da Sn Gül' ün Aday olamayacağını biliyor ve HİÇ ORALI OLMUYOR! ! ! ! Saygılarıma

Misafir

Merak ediyorum Sana göre nedir?

Misafir

Buna ancak BOP Müslümanlığı denir.

Visitor

Misafir boş boş ve bilgisizce konuşuyorsun.Onu cumhurbaşkanlığına aday göteren kim bu hareketin lideri oldaydı erdoğanın adı konuşulmazdı nokta.Gelelim din konusuna ne kadar biliyorsun müslümanlığın ne olduğunuda ahkam kesiyorsun.3 soru sorulsa cevaplayabileceğinden emin değilim.16 sene geçmiş alaynı darmadağın etmiş hala yok şöyle yok böyle.Son söz...Abdullah gül ak partili değilmi 100 bin imza toplasın partisinden oy istesin.O zaman görelim nasıl oluyor.Diyeceğim o ki boş işleri bırakın gözünüzü açın gözünüzü

fetres

İnşallah ölye olur. İşte o zaman demokratik seçim olur.

Misafir

RT. Erdoğan Türkiyeyi kaosa sürüklemiş ve Dini kullanarak siyasette Kalmaya çalışıyor. Muhammed Ali kılayın cenazesinde Reklam yapmak için kur-an okumak istedi ve izin verilmediği için neler söyledi neler. Bu nasıl muslumanlık?

Misafir

Abdullah Gül Latif Akşener değil. Türkiye'ye cumhurbaşkanlığı yapmış adamdır, Tecrübelidir ve Türkiyenin sevgisini kazanmış bir zattır.

Misafir

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı bitince resmen çöpe atıldı. A. Gül Ak parti tarafından nasıl kullanıldığını çok iyi biliyor. Ben olsam yeni parti kurarım.

Misafir

Erdoğan cezalıyken Abdullah gül AKP'yı kurtardı. Eğer Erdoğan bu iyiliği unutursa adam değil.

Misafir

KK kendine güvenemiyor korkak,kaç defa seçim kaybetti onun icin cesareti yok ama hala o koltukta oturuyor

siyasetin tozlu rafları

Sayın Abdullah GÜL'ün adaylığı sadece SayınAbdullah GÜL'ü mahveder aynı Sayın Abdullatif ŞENER gibi bir zamanlar çok populer bir siyasetçi iken partisine yaptığı ihanet sonucu Sayın ŞENER nasıl siyasetin tozlu raflarına kaldırıldı aynısını Sayın GÜL yaparsa hele Satın ERDOĞAN'ın kardeşim derken hem Erdoğana hem Partiye hemde halka onuda halk siyasetin tozlu sayfasına (raflarına) kaldırılır

Zeynep ( g )

SA= Muharrem İnce dogru söylüyor , Chp 'nin ulusalcı kanadı , Gül ve Erdogan arasında kesinlikle Erdogan 'a oy verir çünkü çözüm sürecinin asıl sorumluları olarak Gül ve Davutoglu 'nu görüyorlar ve onlar için en önemli konu ve Atatürk 'ten miras olarak algılıyorlar tıpkı tam tersi olarak mütedeyyin Kürtler 'in Gül 'ü tercih ettigi gibi ...ama unutmayın Chp'de ulusalcı kanat şu an suskun gibi görünse de sayıca epey fazlalar seçmen olarak ...

Ekmeleddin Kemaleddin

"Şimdi karşısında CHP’nin adayı ve Akşener gibi dişli rakipler var" ve Kemal Bey seçimi kazanamaz. "O da kötü aday olduğu için değil" gibi boyundan büyük iki adet söz söylemiş.Hakan bayrakçı bu söylediklerine sen inanıyormusun?Önce kendin inan sonra bizi inandırmaya çalış.

benim için bir mahsuru yok

Yoldaki taşı dahi kenara atan benim için değerlidir !Siyasilerin ise birbirini yemeleri umrumda olmaz...

Misafir

HADİ ORDAN RAHMETLİ ERBAKAN HOCAYADA AYNISINI YAPILMIŞTI YANLIŞMI BİLİYORUZ HERKES KENDİ YOLUNA DEMEDİLERMİ

Misafir

Olumsuz tahminler Gülün üzerinde bunu yıkmalıdır,kime neden diyet borcu olsun.açığı mı var.???

Zeynep (g )

Yangınlar arttı ( ! ) , özellkle de kamu binaları , hastaneler zart zurt yanıyor ; trafik kazalarında , özellikle şehir içi belediye otobüs kazalarında artış var ( bugün Sarıyer örnegi , göz göre göre ) ; milleti rahatsız edici uygulamalar son sürat ( İstanbul 'da her yer kazı alanı , yok su , yok elektrik vb.) ; maçlar şiddet alanı oldu ( tıpkı Nazlı Ilıcak 'ın 15 Temmuz öncesi bir ekranda gülerek '' Asıl maçlara ve maç çıkışlarına dikkat '' ) dedigi gibi ...ve nedense hepsi seçim öncesi ...sanki bazı eller bu kez milleti bezdirip , Erdogan 'ın oyunu düşürme derdinde ama HEYHAT , BU MİLLET NE SALAK NE KOYUN , BU MİLLET AYIK , BEYLER , İYİCE AYDI HEM DE ...SİZ İSTEDİGİNİZ KADAR UYUŞTURUCUYA BOGUN BU ÜLKEYİ , OLMADI , TUTMADI ÖNÜNE GELENİ PSİKİATRİK İLAÇLARLA UYUTMAYA ÇALIŞIN ...I-IHHHH ...TUTMUYOR , OLMUYOR ...ÇÜNKÜ İngiliz kaşıgı ile TÜRK lokması yenmiyor !!

Misafir

Kesinlikle SP den aday olup üzerindeki bu baskıyı atmalıdır,kime mecbur ki sussun.kusurumu var.bunu yıkmalıdır.

Musa ören

Bunlar değil miydi 367 şartını getirenler müslüman biraz ferasetli olmalı inşallah bu oyuna gelmez gül

KAZANMAK ŞART DEĞİLDİR........????

EDERLERSE ETSİNLER EĞER VARSA ÖYLE AÇIKLAR,SN GÜLÜN DE KARŞI ÇIKMA HAKKI VARDIR,TEHDİTLE NEREYE KADAR BU İMAJINI SÖKÜP ÇIKARMALIDIR.SP NİNİ ADAYI TAM CUK OTURUR.

burak

bom boş bir yorum getirmişsiniz kusura bakmayın. cem yılmazın tabiriyle siz kahin misiniz ? kötü aday olmadığı için seçilemiyormuş, o yüzden 10 seçim kaybetti değil mi ?

SA

Muharrem İnce: Gül aday olursa Erdoğan'a oy veririm!.. OTUR OTURDUĞUN YERDE, BİRİLKERİNE KENDİNİ KULLANDIRMA...GELECEKTE CHP Yİ SANA VAAD EDENLER VARSA KANDIRIYORLAR... İSTERSEN ADAY OL HİÇ OY VERMEYELİM BOYUNU VE LAFININ SONU GÖR...