BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Çocuğa işkence eden üç sapık vince asıldı

10 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ettikten sonra işkence ederek öldüren üç pedofili erkek, şehir meydanında vurulduktan sonra vince asıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

taksim meydanında izlemeye gidersin bizde başlayınca gercek adalet

gerçekçi_analist

işte gerçek adalet bu.

Misafir

ceza kanunumuzu gözden geçirmemiz ve kesin çözümler bulmamız lazım. seri katili salıyorsun gidiyor yine suç işliyor. milletin kanına giriyorsun, günahı kimin. katilin mi salanın mı sistemi koyanın mı.

Misafir

7 kisiyi olduren manyagi 16 senede salip 8. Cinayetine onayak olan sistem yerine sahsen medeni bir insan olarak buda benim tercihim olur.Pedofili 50 senede iceri soksaniz one gore yaptigi sapiklik normal. Idam edin gitsin.

Misafir

Bunu iyice kafaniza sokun, idam geldiginde uluslararsi iliskileri saymiyorum bile, ilk idam edilecekler duzene muhalif olanlar olur... yani gazeteciler, siyasetciler, muhalifler, bilim insanlari vs... yoksa ensar vakfinda ki gibi 54 cocuga tecavuz edenlere bir sey olmaz.. cunku onlar mubbetle yargilanmiyorlar... hatta hic yargilanmiyorlar..

Misafir

Çok iyi yapmışlar idam olcak idam ülkemizde olmasını istiyorum inşallah olur

Abdullah

İdama karşı çıkanlar aynı şeyin kendi başlarına gelmesi halinde (ki inşallah öyle bir şey olmaz.) inanın suçluyu lime lime doğramak isteyeceklerdir.Bundan eminim.

metin

bizdede gözetimli salıverme oluyor 3-4 cami okul az yap hapishane yap idam çıkar agır cezalar ver ne bu gözetimli salıverme veya tak bilegine bilekligi izle

TRL

İdam hiç bir zaman gelmeyecek çünkü ülkemiz güvensiz olsun isteniyor.

son soz idam

Turkiyede aynan boyle yapmasi gerekir yoksa heryer tecavuzcu sapik pedofillerle doldu Turkiyenin gelecegi cocuklar bu sapiklara birakilmamali.bir an once ya idam yad halkimiz idam etsin

Misafir

Allah razı olsun ellerinize sağlık işte tertemiz çözüm Allahım bizdeki canilerede böyle güzel şeyler nasip eyle

Misafir

Helal olsun sözde biz süper güç olmusuz korkudan idam getiremiyorlar yemene bak imana gel

oryat

vallahi billahi iyi etmişler.

doğrucu davut

helal olsun ya yemen e türkiye beslemeye devam etsin

Misafir

Hala kanun çıkaracaklar oyalayip duruyorlar.

Misafir

Vi de o nerede izleseydik

Misafir

Bu mı şimdi hemşerim, bu tür sapkınlıklar bu şekilde önlenseydi bu ülkeler tertemiz olurdu.. Hiç akletmiyormusunuz kardeşim.. Bu tür sapkınlıklar; sağlam ve doğru bir din anlayışı ile ekonomik ve sosyal yönden dengeli bir toplum yaratmakla önlenebilir. Biz de ölüm cezası vardı kim asıldı, Adnan Menderesi ve bir kısım bakanları astın, Deniz Gezmişi astın, ama asılması gerekeni yaşattın. Bu işler sona döner dolaşır mazlumları bulur. Cehaletin kol gezdiği toplumlar da adaleti tesis etmeksizin cezalar asla caydırıcı olmaz.

Misafir

Tez zamanda ulkemizdede görmek istiyoruz. Çocuk tecavüz culeri fêto ve pkk lilari ve destekcilerini

Tekin k

idam Türkiye için değil tüm dünyada olmalı ahlaksızların hepsini asacaksın beslemeye bakmaya gerek yok

Müslüm

En kısa sürede aynı yasaların ülkemizde uygulanmasını umuyoruz.

Nida Gündoğdu

Ya ne kadar absürd önce öldürüp sonra assan kaç yazar? Önce asıp işkence edip acı çektirecen öyle öldüreceksin bunun normal bir öldürmeden hiç farkı yok ki! Yapıyorsan adam gibi yap!

Misafir

Darısı bizim ülkemize inşallah. Bak bakalım bir daha cesaret edebiliyorlar mi?

Fikirci Fikri

Bizdeki AKP adaleti baksın da biraz ders alsın.

OFLU BABA

HELAL OLSUN SU UC SEREFSIZI ASANLARA GOZLERINIZDEN OPERIM TURKIYEDEDE COCUKLARA TECAVUZ EDENLERE UC OGUN YEMEK CAY KAHVE PAMUKLU YATAK IKRAM EDILIYR BEDAVA YE IC YAT YAPTIGI YANINDA KAR CEZA EVINDEN CIKACAKLARI GUNU HASRETLE BEKLIYORLAR KIMBILIR KAC COCUGA DAHA TECAVUZ EDECEKLER LANET OLSUN BOYLE HUKUKA

Yusuf

Türkiye’de görmek istediğim görüntüler cinayet tecavüz cvp bu

  • 1