BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.449,14

CHP'yi sarsan casus virüs programı neyin nesi! Alman ifşası

CHP'deki casus virüs programı skandalının ayrıntılarını Almanya'nın etkin gazetesi yazdı. Kılıçdaroğlu’nun geçen yaz düzenlediği “Adalet Yürüyüşü” sırasında CHP’lilerin telefonlarına, Alman yazılım şirketi Finfisher’in “Finspy” isimli uygulamasıyla virüs bulaştırıldığı ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Arif

Bir taraf haberin sağ ucundan tutmuş bir taraf sol ucundan, bazılarıda bu haberlerle bizi oyalıyorlar, kandırıyorlar diye accık zeka belirtisi göstersede gene taraf seçip zokaya atlamış. Ordan burdan duyduğumuz aslını belki üsttekilerinde bilmediği gerçek(sahte)liğe tutulup sürükleniyoruz. Dünyaya öyle bağlanmışız ki 80 yılı bitmeyecek gibi didinip dururken azaltıyor saçmalıyoruz. Açık olsanıza, rahat olsanıza ister kendi çıkarınıza ister halk için ister hak için kendinizi dinleyip olaylara dışarıdan bakıp kararınızı verin. Sen sadece verdiğin karardaki amacından sorumlusun, gerisi lafı güzaf. Ve kim ne karar verdiyse kimse aşağılamasın yok kandırılmışta yok öfkelenmişte yok hainmişte. Ben düşmanın okunu takip ediyorum gördüğüm bildiğim anladığımla ve halk ve hak için AK partiyi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum. Yanılıyorsam sorumluluk benim kardeşim. Tek dileğim, isteğim değil hak eden kazansın.

hakan

ülke yönetimini versek, apışıp kalacaksınız demek ki...

Misafir

burda ülke batıyor iflas ediyor diyenler gitsin chp li millet vekillerinin çocuklarına baksınlar yunan adalarına tatile gidiyolar inanmayanlar pasoport işlemleri yapan yerlere gitsin baksın

MİSAFİR

CHP ZATEN TÜRKİYENİN VİRÜSÜDÜR ACİLEN TEMİZLENMELİDİR ,BUNLAR VE TERÖRİSTLER BU ÜLKEDE SİYASET YAPTIKÇA BU ÜLKE KARIŞACAK HUZUR BULMAYACAK TERÖRE VE İŞGALE KARŞI SAVUNMASIZ KALACAKTIR

arasx

yaz geliyo yağlarınız erisin biraz. Yine bir neden uydurup bir yerden bir yere yürüyün

Oguzhan

Ben hala anlamadım....anlaşılan,kılıcdaroğlunun her sıkıştığında,akıl sormaya gittiği Almanya,demek kılıcdaroğluna güvenmiyorlarki böyle bir programı yüklemişler,gerçi...yalan gibi..

Misafir

bütün kurumları laşka ettiler, kozmik odalardaki belgeler taaa amerikaya gitti, zekeriya öz elinde bir valiz dolusu evrakla amerikaya gitti, bu bunların yanında hiçbirşey

alara

uydurma haber olduğunu düşünüyorum, chp kendini önemli göstermek için kendi tezgahlamıştır, fetocularda yardım etmiştir, kim chp yi dinleyipte ne öğrenecek

mehmet

gezi parkı zamanında almanyaya mektuplar yazıyordun hatırlıyor musun? rezil kepaze !

Misafir

Kendi adamınızı hemen de başkasına satıyorsunuz. Almanya'ya kaçanlar AKP'lilerin zırhlı araçlarla koruduğu kişilerdir.

ifşaaaa

Almanyaya kaçırtıgın devleti satan hain ve dostlarından adamlarından yandaşlarındn sor casus kumpas tape kaset virüs işlerini kemal dayı. Bulun diye şeytanlık yapma.

vatandaş

Bu Almanya'nın Türkiye'nin içişlerine, siyasetine karışması demek değil mi? Hükümet ne yapıyor? Pardon İsrail ile anlaşma yapıyordu, rahatsız etmeyelim.

Misafir

Başlığa bakınız..."CHP liler yüklemiş!" Okuduğundan anlamayan cahil insanların "bu işi CHP liler yapmış" diye anlamalarını sağlamak...Bu kadar mı basitleşilir Yarabbim!

ali

Dalgamı geçiyorsunuz aklımızla mı oynuyorsunuz CHP kendini dinletmek için mi program indirmiş.! Sakın iktidar olmasın.

Oğuz kaan oğuz

Kazdığı kuyuya duşmuş

Misafir

Takla medyası he kardeş he bakalım 25 Haziranda ne yazacaksınız.

doğrucu

Bu haber ile algı yapmaya çalışan medyayı kınıyorum... bu son çırpınışlarınız.. millet TAMAM demiş.. gerisi hikaye..

  • 1