BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82

CHP'li Muharrem İnce: Türkiye batıyor

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul Küçükçekmece'de halka hitap etti. Erken seçimin kapıda olan ekonomik kriz nedeniyle alındığını ileri süren İnce, Erdoğan'ın kıraathaneler projesine ise karşı çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 53 Adet Yorum
DOĞRUSÖZ

IMF den borç almıyoruz ! Birin sağına sıfır koymuyoruz ! Enflasyonu % 40/ 50 değil ! Faizler gecelik 7500 değil ! Ek bütçe yapılmıyor ! 2018 ilk çeyrek büyüme 7,4 olmuş ! Bu mu batık ekonomi ? Tam bir yalan işte . Biz salak mıyız ya ?? Töbe töbe !

Misafir

ince ince işler adamı kıçından şişler, Türkiye değil avrupa batıyor Türkiye yi kötülüyor cumhurbaşkanı olmak istiyor sen asla olamayacaksın bu halk seni de chpkk dan nefret ediyorrr

Misafir

adama yalancıyı diye sormazlarmı?

DOĞRU

AKP AÇILIMDAN,KANDIRILDIK DEMEKTEN,ZAMDAN VE EN ÇOK ŞEHİT VERMEKTEN BAŞKA NE VERDİ AKP BENİ SIRTINDA CENNETE GÖTÜRSE ONLERIN GÖTÜRDÜĞÜ CENNETE GİRERSEM NAMERTİMMMMMMMM NAMERT

SAMET

BİR ADAM ÇIKMIŞ KENDNİ CUMHUR ADAYI YAPMIŞ.ÜLKENİN EKONOMİSİNİN BATTIĞINDAN BAHSEDİYOR.VAH SANA OY ATAN O SAF İNSANLARA.

abcd

Cumhurbaşkanlığı adaylığına Gel buraya diye çağırıldı. Belediye başkanlığı adaylığına len kelimesi eklenecek.

abcd

24 haziran dan sonra Yalova belediye başkanlığı adaylığı için Gel len buraya Muharrem diyecek sana patronun.

Misafir

sizin gibiler, hangi bağda yetişiyor bilmiyorum ama; imfye borcu bu hükümet bitirdi. chp gezi parkı eylemlerini başlattı. sen yatırım yapıyorsan elbette borçlanacaksın. aldığın borcu memur maaşına yatırırsan en son ecevit hükümeti gibi sonra belini doğrultamazsın. bunları görmesiniz. elinizde beşbinliralık telefonla ohonomih hkriz var diye anıra anıra gezersiniz.

Misafir

ben kalecikte yaşayan bir çiftçiyim. yevmiye ile kiraz dut toplamaya adam bulamıyorum. 4 tane afganlıyı maaşla çalıştırıyorum. bu nasıl işsizlik adam iş beğenmiyor. liseyi bitirmiş, mesleği yok bir deneyimi yok beyfendi emeği az parası çok iş istiyor. sonrada çıkıyor ben iş bulamıyorum diye anırıyor. sen önce evsafına bak, sonra evsafına göre iş bak. bak bakalım iş varmı yokmu?

Misafir

Muammerin kim olduğunu sen anlamışsın yeterlidir.

Misafir

Muharrem rektörü dekanı memuru karıştırıp çorba yapıyor, ben Muharrem e muammer yazmışım çok mu kötü. Ama sen anlamışsın zaten.

Salim Düşünce

Türkiye batıyor olsa emin olun siz çıkaramazsınız ve zaten çıkarabilecek kişi de siz olamazsınız.

Misafir

Senin gibi nankörler için uğraşılmıyor, insanlar için uğraşılıyor.

Misafir

Sonuçta yapılıyor mu yapılıyor, hizmet sunuluyor mu sunuluyor, korkmadan taşın değil kayanın altına ellerini koyuyorlar, sen ne yapıyorsun hala namkörlük. Gözüne dizine dursun.

hakkı

evet çok doğru söylüyorsunuz sayın ince; ben ankara yaşıyorum. her sabah işe ego ile gelirim. hususi otomobillere bakıyorum % 80 tek kişi seyahat ediyor. otobüsler boş trafik keşmekeş ana baba günü. sorsanız mazot benzin pahalı, bu nasıl ekonomik kriz? eskiden chp iktidarları döneminde ekmek, yağ, tüp kuyruğu olurdu. şimdi ise yeni çıkan ıphone telefonu almak için vatandaş geceden sıraya giriyor telefonu elina alır almaz başlıyor döktürmeye TAYYİP istifa ehonemih kriz var. adama çüş derler ÇÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞŞŞ.

Misafir

gözünüze dizinize dursun. inkar edin verilenleri. akp sizi sırtında cennete götürse gene bir bahane bulursunuz.

Misafir

Bu kadar uğraşmana gerek yok. Bu yazdıkların toplumun tamamını kapsamıyor bir.,ikincisi bunların gelirini kendin üreterek değil dışarıdan aldığın borç ile yapıyorsun yani el kesesinden sefa sürüyorsun. Adam parayı çekince de ekonomin alt üst oluyor buna bir de alınan paraların lükse,betona yatırıldığını düşünürsen sonuç bu oluyor.

Misafir

muhammer kim sen önce okuma yazma öğren

DOĞRU

TAŞERONDAN KADROYA GEÇENLERE 14 GÜNLÜK MAAŞ 750 TL YATTI.TEDİYE PARASI OLAN 650 TL ÖDENMEDİ HALA BANKA PROMOSYONU ALAMADIK VE MAAŞIMIZ HALA ASGARİ ÜCRET E NEDEMEYE VERDİN KADROYU.DAHA 650 TL Yİ ÖDEYEMİYORLAR ÖDENEK YOKMUŞ BİRDE EKONOMİ İYİ DİYORLAR

Mustafa MASS

Arkadas CHP saptiriyo...ben 1969 basladim ilk okula evet bizim koyde 50 kisiydik en az...cunki.butun 1-2-3-4-5'ler ayni sinifda ders goruyorduk....neresimi?batinin en ucu...Balikesir/Burhaniye/Yabancılar Köyū..yalan degil ki bu....lafi getisinden anlamayin...

murat

İlayada Şümilgil... Hazırladığı 'Sıvılardaki su oranını mıknatısla ölçebilen ucuz, hızlı ve taşınabilir sistem' adlı fizik projesiyle TÜBİTAK yarışmasına katıldı ancak dereceye giremedi. Vazgeçmedi... Aynı projeyle Polonya'da 80 ülkenin binlerce projesinin katıldığı yarışmada birinci oldu. Amerika 'Biz bunu Mars'ta kullanabiliriz' deyip kendi Cornell Üniversite'ne soktu. Bu arada İlayda'nın projesiyle ilgilenmeyen TÜBİTAK, üç fasulyeye çevre gürülütüsü, müzik, Kuran-ı Kerim dinletip, Kuran-ı Kerim dinletilen fasulyenin diğerlerinden 2 kat daha fazla büydüğünü gözlemleyen projeye ödül verdi. Kötü söz kavanozundaki peynrin daha çabuk küflendiği projeye hiç girmiyorum. Onu da çok beğendi TÜBİTAK!

Misafir

işsizleri kahvehaneye doldurup çay ve kek ile susturacaklar...

Misafir

Chp birzamanlar hayvan vergisini veremiyen vatandaşa eşeye babam dedirtenler deyilmi bunlar kartla erzağ aldiranlar deyilmi bu halk bunları unutmadı

sinan

utanmadan övündükleri şey yüzde 7 büyüme. borç alınarak büyürsün, borç ödeme vaktin geldimi fitil fitil burnundan getirirler. şöyle aylık 2000 lira gelirin varsa ve ayda 3000 liralık eşya aldıysan yüzde 50 büyürsün ta ki borçları ödeyemeyeceğin ve evinin tapusuna bile haciz geleceği an a kadar. böyle tiplere memlekette kız vermezler ancak ne hikmetse ülkeyi yönetme hakkı veriyorlar

Turgut Şentürk

İçinde dürüstlük kalbinde merhamet karakterinde samimiyet olan bir inşan Muhammer in söylediklerini söylemez. Söyledikleri yalan riya fitne ve kıçkançlıktır. Allah ıslah etsin diyeceğim ama etmez. Dünyaya geliş sebebi budur çünkü.