BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

CHP kurultaya gidiyor! Kılıçdaroğlu'ndan Başbuğ'a destek!

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin tepki gösterdiği İlker Başbuğ'un "Afrin siyasete alet edilmesin" sözlerine destek verdi. 9-10 Mart'ta tüzük kurultayı için çağrı yaptı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Kamil

Demokrasilerde Ülke ve Millet için kararları onları seçen kişiler eli alınır.Türkiye'de böyle Dünya'da böyledir.O zaman Amerika Dış İşleri Bakanı niye Türkiye'ye geliyor.Bu nedir? İhanetin bir başka versiyonudur.O zaman sormazlar mı? Atatürk nasıl Başkomutan oldu?

Nefalim

Rahmetli Erbakan Hoca, 1997 'de G-8 ülkelerini dolaştıktan sonra gerçekleştirilen teşkilât toplantısı hk.bilgi verirken ortak para birimi hk. nda " dirhem ve dinar " konusunu belirtirken bir basın mensubunun iç politika hk. ndaki sorusu karşısında orada bulunan medya mensuplarını şaşkınlığa uğratırcasına ". ....kardeşim biz ülke dışında iken buradaki zevatın kafası karışık gulu gulu dansı yapmışlar A muhteremler çıkarımız neyi gerektiriyor ona baksanıza. ..." demesi gibi o hesap minvali durumlar zuhur ediyor.

Misafir

afrinde tokat yiyen pkklılar chp yolu ile kazanmaya çalışıyor....acaba chpyle hdp seçimleri kazanıp türkiyeyi ele geçirebilirmi bunun hesabını yapan bu hainler ellerini yalayacak millet son günlerde chpnin içine sızmaya çalışan bayan pkklıları görüyor seçimlerde chpnin dersini vercek....

Misafir

sayın kılıçdaroğlu.siz mecliste yetki verdiniz.ne yapılacak veya nereye girilecek,nereye kadar gidilecek ,ne zaman ve nereden geri dönülecek bunun planlamasını asker yapar.siyasi iktidar ve asker harekat planlarını değerlendirir ,harekaTA SİYasi iktidar talimat verir,asker uygular.iktidARIYLA MUHALEFETİ İLE SİYasetçiler olarak konuşup durmayın.susmayı bilin.

ATMACA

DESTEK ÇIKMASAYDI ŞAŞARDIM YAKINDA YUNANİSTANI DA EGE DE HAKLI BULABİLİR

Misafir

Bu adamın partisi Atatürkün partisi olmaktan çıkmıştır. Bundan sonra yüzde 25 ı de bulamazlar.

Misafir

ahmet köse adlı yorumcu. Haberi okudunmu da yorum yapıyorsun? Yazık.

Oğuz BOYLU

70 ilinden militan gitmesi gayet normal taaa japonyadan, ingiltereden amerikandan kalkıp geliyorsa militan Türkiye'den de gider. NASIL Kİ SENİN GİBİLER PKK/PYD ye destek çıkıyorsa 70 ilden de HAİN ÇIKMASI GAYET NORMAL.

nadim hatipoğlu

yaşa varol kk senin gibi muhalafet lideri olmasını herkes ister at yalanı tutarsa iktidar olmak istemeyen istemediği için değil beceremeyeceği için istemeyen dünyada tek parti başkanı çok büyük özgürlük timsali özgür olupta özgürlük isteyen tek parti bakanı çünkü reise resmen sövüpte diktatör var diyen parti başkanı dünyada varmı varsa gösterin.

cenk

ulan nerde şer ittifaklar chp bunların içinde bunların hepsi hain

aser

Bu adamı gördükçe seviniyorum

ahmet köse

adam açık açık diyor türkiye suriyeye girmemeli şimdedide afrine girmemeli yok ortadaoğuya girmemeli.. yani kısacası o bölgelerde kürt devleti kurulsun diyor.. sonradanda doğu ve güneydoğuda ne işimiz var diyecektir..

mniksek

SALLAYAN KILIÇDAROĞLU İŞİ GÜCÜ SALLAMAK, MEMLEKET DİYE BİR DERDİ OLMAYANLARDAN BAŞKA NE BEKLENİR,CHP Lİ HALUK PEKŞEN ŞİMDİ YENİ BİR YALAN UYDURDU, CUMHURBAŞKANI VATİKANA PAPAYI ZİYARETE GİDEN ERDOĞAN BU ÜLKEYE YÜKLÜ MİKTARDA BAĞIŞ YAPTI DİYE,BUNLARIN İNSAN İÇİNE ÇIKACAK YÜZLERİ OLMAMASI LAZIM, ADAMLAR O KADAR PİŞKİNKİ ARDAMARLARI ÇATLAMIŞ, UTANMA DUYGULARI KAYBOLMUŞ...

Misafir

BU ADAMIN SURATINI GÖRDÜKCE İĞRENİYORUM.

Misafir

Başbuğ siyasete alet edilmesin derken sana da söyledi ama anlayan kim?

  • 1